Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Η κυβέρνηση έχει... πρόταση!

Αυτό που ξέραμε όλοι μας, ότι δηλαδή οι κυβερνήσεις είναι για να... κυβερνάνε, μάλλον πρέπει να το ξεχάσουμε. Ο υπουργός Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει μια συνολική... πρόταση για την οικονομία που θα εκτείνεται ως το 2015. Τι έγινε, παραγγείλαμε κάλπες; Αν δεν απατώμαι, 2011 + 4 = 2015...
Και δημοσιονομικές διορθώσεις
Όλες τις δημοσιονομικές διορθώσεις του 2011 ύψους 1,7 δισ. ευρώ πρόκειται να παρουσιάσει στις 15 Απριλίου ο υπουργός Οικονομικών, όπως δήλωσε ο ίδιος αποχωρώντας από τη συνεδρίαση της διυπουργικής.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου είπε ακόμα ότι στην ίδια ημερομηνία θα καταθέσει το Μεσοπρόθεσμο Δημοσιονομικό Σχέδιο έως το 2015, καθώς και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.
Στη διυπουργική έλαβαν μέρος και οι
υπουργοί Περιφερειακής Ανάπτυξης, Περιβάλοντος, Τ.Μπιρμπίλη, Υποδομών, Δημήτρης Ρέππας, Πολιτισμού και Τουρισμού Π.Γερουλάνος, Επικρατείας Χ.Παμπούκης και Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Σκανδαλίδης.
Παρέμβαση για να τηρηθεί κοινή γραμμή στα σχέδια αποκρατικοποιήσεων έκανε ο πρωθυπουργός στη διάρκεια της διυπουργικής.
Ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από τους αρμόδιους υπουργούς ενιαία στρατηγική και στήριξη για τις αποκρατικοποιήσεις, ώστε τα σχέδια να τεθούν σε εφαρμογή το συντομότερο δυνατό.
Η συνεδρίαση του Υπουργικού
Στη συνεδρίαση του υπουργικού θα τεθούν επί τάπητος το νομοσχέδιο για την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση του υπουργείου Εσωτερικών και το νομοσχέδιο για την προστασία αδέσποτων και κατοικίδιων ζώων.
Οι υπουργοί θα ασχοληθούν επίσης με το προσχέδιο νόμου του υπουργείου Υγείας για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου