Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Αρχίζει σε λίγο το κρίσιμο Δημοτικό Συμβούλιο

Με κεντρικό θέμα την απόφαση για λήψη του δανείου, αλλά και την έγκριση του Προϋπολογισμού και του Τεχνικού Προγράμματος του 2011 ξεκινά σε λίγο το "δίδυμο" Δημοτικό Συμβούλιο (τυπικά είναι δυο Συμβούλια, για να είναι η διοίκηση σύμφωνη με το γράμμα του νόμου).
Η δήμαρχος Έφη Γαϊτανά Αποστολάκη ολοκλήρωσε πριν από
λίγο τις επαφές της με παράγοντες της αντιπολίτευσης, στους οποίους εξέθεσε το σκεπτικό της πλειοψηφίας για λήψη του δανείου, ακριβώς στο ποσό των οφειλομένων από προηγούμενες χρονιές σε προμηθευτές του Δήμου.
Οι παρατάξεις αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τις θέσεις τους κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου

2 σχόλια:

  1. Κυρίως είναι η αξιωματική αντιπολίτευση. Υπήρξε συνάντηση της δημάρχου με τον κ. Τομπούλογλου. Επίσης έγινε μια προσπάθεια τηλεφωνικής συνεννόησης της κυρίας Δημάρχου με τον κ. Σταύρο Κόντο, η οποία όμως από όσο γνωρίζουμε, δεν τελεσφόρησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή