Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Αποχώρησε ο Καρατζαφέρης από τη συζήτηση για τα υποβρύχια

Την αποχώρηση του ΛΑ.Ο.Σ. από τη διαδικασία ανακοίνωσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του κόμματος.
Όπως είπε ο Γ. Καρατζαφέρης, θα πρέπει η προανακριτική να αφορά όλη την περίοδο μέχρι σήμερα και σημείωσε: «Άλλα είπε ο Καμμένος, αλλά κάποιος άλλος εδώ μέσα κάνει τον καημένο γιατί φοβάται μην τον ακουμπήσουν».
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κάλεσε τη ΝΔ να συμφωνήσει σε προανακριτική για όλους τους υπουργούς Άμυνας μέχρι σήμερα και για το ΚΥΣΕΑ που
υπέγραψε τη σύμβαση.
«Να ψάξουμε τα 11 εκατ. ευρώ που δόθηκαν το 2007; Μπορούσε το 2007 ο Άκης να έχει επιρροή και να παίρνει μίζες; Πως περιορίζουμε τόσο στενά τη χρονική περίοδο;» αναρωτήθηκε ο κ. Καρατζαφέρης.
Παράλληλα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν πρόκειται να πάει φυλακή.
«Δεν υπάρχει σοβαρός νομικός που να του λέει ότι θα πάει φυλακή. Άρα έρχεται εδώ όχι για να αποκαλύψει» είπε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Έγιναν πολλές κομματικές καμπάνιες με λεφτά του Άκη. Και υπάρχουν τα βίντεο της εισόδου και της εξόδου από το Πεντάγωνο. Τα έχει ο Άκης αλλά εν ξέρω αν θα τα δώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου