Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Έχετε σήμερα γενέθλια;

Οι γεννημένοι στις 26 Μαΐου εκπέμπουν μια συμπάθεια από την φύση τους. Παρόλο που σπάνια είναι κάθετοι στις απόψεις τους, αυτοί που διαφωνούν μαζί τους συνήθως μπορούν να τους καταλάβουν και έτσι δείχνουν ένα ποσοστό σεβασμού.
Είναι πολύ υπεύθυνοι στις δηλώσεις που κάνουν σχετικά με τον κόσμο και φαίνεται να κρατάνε παραδοσιακά συντηρητικές αξίες. Παρόλα αυτά ζώντας την ζωή τους μπορεί να
εκφράζουν ασυνήθιστη και εξοργιστική συμπεριφορά που αντιτίθεται στα δηλωμένα πιστεύω τους. Η παρορμητική φύση τους μπορεί να μπλέξει σε βία, είτε εξασκώντας την οι ίδιοι είτε όντας θύματα.
Η πιο δυνατή τους επιθυμία είναι να έχουν την ελευθερία των πράξεων τους η οποία όμως μπορεί να είναι αντίθετη με τη στάση της οικογένειας τους, μια κοινωνικής ομάδας ή ολόκληρης της κοινωνίας. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ζούνε ακραία, φλερτάροντας καμιά φορά με οριακά εγκληματικές πράξεις κάτι που ίσως αυξάνει την δημοφιλία τους. Αυτή η επιτακτική ανάγκη τους να εκφράζουν την ατομικότητα τους μπορεί να υποκρύπτει μια υπερβολικά αυστηρά δομημένη παιδική ηλικία.
Παρόλο που μπορεί να αντιμετωπίσουν δυσκολία στο να εκφράσουν τα συναισθήματα τους ανοιχτά, έχουν ασυνήθιστα ζεστή καρδιά. Η υπευθυνότητα που τους χαρακτηρίζει απαιτεί την μεγαλύτερη ενέργεια στη ζωή τους. Είναι άνθρωποι που περνάνε πολύ μεγάλη μετάνοια και ενοχές όταν αποτυγχάνουν να ζήσουν σύμφωνα με τα δικά τους αυστηρά standards. Το παρουσιαστικό τους είναι συνήθως προσεγμένο και σοβαρό. Το να είναι ευχαριστημένοι σταθερά είναι κάτι αδύνατο για αυτούς αφού οι διαμάχες και οι αντιπαραθέσεις είναι στο αίμα τους. Είναι άνθρωποι που θα δοκιμάσουν τα πάντα, κάνοντας το καλύτερο που μπορούν πριν καταλήξουν στο αναπόφευκτο. Άσχετα από το πόσο εξωστρεφείς μπορεί να φαίνονται, επικεντρώνονται αρκετά στην προσωπικότητα και την ιδιωτικότητά τους.
Μπορούν και κρύβουν τέλεια τα πραγματικά τους αισθήματα αλλά περιοδικά αποτραβιούνται εμφανέστατα από τα κοινά και τις έννοιες τους. Έχουν περίεργο τρόπο να λύνουν τα προβλήματα τους, που στους άλλους φαίνεται σαν να μην τα αντιμετωπίζουν καθόλου.
Γενικά είναι άνθρωποι που αναπτύσσουν είτε ισχυρές συμπάθειες ή είτε ισχυρές αντιπάθειες, χτίζοντας έτσι μια μαυρόασπρη εικόνα για την προσωπικότητα τους. Σίγουρα οι χαρακτήρες τους θέλουν πολύ χρόνο μέχρι να γίνουν κατανοητοί.
Γεννημένοι στις 26 Μαΐου: Queen Mary, Peggy Lee, John Wayne

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου