Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Σαμαράς: Επενδύουν στο φόβο των Ελλήνων πολιτών

Πολιτικά παιχνίδια με το ευρώ βλέπουν στη ΝΔ πίσω από τη δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη για επιστροφή της χώρας στη δραχμή εάν δεν στηριχθούν τα νέα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε χθες το μεσημέρι από τους στενούς του συνεργάτες για τις δηλώσεις της Ελληνίδας επιτρόπου και σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την έκπληξή του για το γεγονός ότι ανάλογες δηλώσεις, όπως ο ίδιος λέει με κάθε ευκαιρία, γίνονται από συγκεκριμένα κέντρα εκτός Ελλάδος που παίζουν «χοντρά» παιχνίδια με τις
αγορές και τα ασφάλιστρα κινδύνου της χώρας μας.
Βουλευτές της ΝΔ έλεγαν αργότερα ότι η δήλωση Δαμανάκη έγινε κατ’ εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορούσαν ότι «επενδύει στον φόβο των Ελλήνων». Προς την ίδια κατεύθυνση, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega παρατήρησε ότι έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα μία σειρά από δηλώσεις (Παπακωνσταντίνου στο υπουργικό, Δασκαλόπουλος για δημοψήφισμα, Δαμανάκη για έξοδο από το ευρώ), οι οποίες, όπως σημείωσε, παραπέμπουν στην εποχή των δηλώσεων περί «τιτανικού» από τον Γ. Παπακωνσταντίνου.
Στο «γαλάζιο» στρατόπεδο θεωρούν απίθανο η κ. Δαμανάκη να μην είχε πάρει νωρίτερα το «πράσινο φως» από το Μέγαρο Μαξίμου, ώστε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη δήλωση καθώς, όπως λένε, «ήταν αυτονόητο ότι θα προκαλούσε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε Αθήνα και Βρυξέλλες».
Μιλούν, παράλληλα, για «άδειασμα από τον Όλι Ρεν» αν και όπως έλεγαν «γαλάζιοι» ευρωβουλευτές η κ. Δαμανάκη έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Φινλανδό επίτροπο. Στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Βρυξέλλες υποστήριζαν πως ακόμη και οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ αιφνιδιάστηκαν από τη δήλωση της κ. Δαμανάκη και κάποιοι εξ’αυτών έλεγαν, πάντα σύμφωνα με τους ίδιους, πως το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι τέτοιου περιεχομένου δηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου