Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Σήμερα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς στο Τσάμπιονς Λιγκ


Όλα είναι έτοιμα στο Λονδίνο για τη διεξαγωγή του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι διοργανωτές τρίβουν τα χέρια τους από την ικανοποίηση για την εισροή εσόδων.
Στο γήπεδο θα βρεθούν 86.000 οπαδοί, ενώ το αγώνα θα παρακολουθήσουν περισσότερα από 400 εκατ. θεατές! Τα «αφεντικά» του ποδοσφαίρου θεωρούν ότι η ιδέα τους να μεταφέρουν τον τελικό από μεσοβδόμαδα, Σάββατο βράδυ, δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη καθώς
αναμένουν τα έσοδά τους να διπλασιαστούν από το περυσινό ποσό των 165 εκατ. λιρών που αποκόμισαν στον περυσινό τελικό ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπάγερν.
Εκπρόσωπος της UEFA δήλωσε: «Ευελπιστούμε ότι αυτόν τον αγώνα θα τον παρακολουθήσει το μεγαλύτερο κοινό που έχει δει ποτέ τελικό Τσάμπιονς Λιγκ ή ετήσιο αθλητικό γεγονός». Αναμένεται ότι το κοινό που θα στηθεί μπροστά στους τηλεοπτικούς δέκτες για τον αποψινό αγώνα θα είναι διπλάσιο από αυτό που παρακολούθησε το αμερικανικό Superbowl ή περίπου ίσο με το κοινό του τελικού του Μουντιάλ ή της τελετής έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων.
Περίπου 70 εταιρείες πληρώνουν για να κάνουν ζωντανή αναμετάδοση του αγώνα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δικαιώματα από μέσα ενημέρωσης, διαφημιστικά έσοδα και άλλα παρελκόμενα θα εκτοξεύσουν τα έσοδα των διοργανωτών και από αυτά οι νικητές του τελικού μπορεί να μοιραστούν 110 εκατ. λίρες και οι ηττημένοι 63 εκατ. λίρες. Ποσά διόλου ευκαταφρόνητα.
Η βρετανική οικονομία, επίσης, έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα από την ανάληψη διοργάνωσης αυτού του αθλητικού γεγονότος καθώς τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν πληρότητα 67,8%. Στα έσοδα προσμετράται και η κατανάλωση αλκοόλ και φαγητού ακόμη και από τις παμπ και τα σπίτια όπου θα διοργανωθούν πάρτι και συγκεντρώσεις ώστε να παρακολουθήσουν οπαδοί και φίλαθλοι τον αποψινό τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου