Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Βόμβα Λοβέρδου: Είμαι στη διάθεση του πρωθυπουργού


Βόμβα έβαλε σήμερα στο πολιτικό σκηνικό ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος καυτηρίασε τις καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο, πρότεινε το νέο πακέτο μέτρων να υπογραφεί από όλους τους υπουργούς και να λάβει διευρυμένη ψήφο από τη Βουλή και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Σε συνέντευξη Τύπου προς τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου του ο κ. Λοβέρδος αφού είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε σύγχυση από
τον Φεβρουάριο και μετά, ζήτησε το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα να εγκριθεί με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και όχι με 151 όπως δήλωσε προσφάτως ο κ. Παπανδρέου.
Τόνισε επίσης ότι όλα τα κείμενα, ό,τι απορρέει δηλαδή από την ένταξη της χώρας στο μηχανισμό διάσωσης Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ και το νέο μνημόνιο, πρέπει να υπογράφονται από το σύνολο των μελών του υπουργικού συμβουλίου (και όχι μόνο από τον κ. Παπακωνσταντίνου) και να εγκρίνονται από αυξημένη πλειοψηφία στη Βουλή. «Πρέπει να υπάρχει ενότητα», τόνισε ο υπουργός, και «αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να επιτευχθεί» όπως είπε, σχολιάζοντας και τη διαφοροποίηση υπουργών εντός της κυβέρνησης.
«Πρέπει να άρουμε αμέσως τις λανθασμένες εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί εκτός συνόρων και να συνειδητοποιήσουμε εντός συνόρων ότι ο αγώνας είναι μπροστά. Πρέπει να πολεμήσουμε ομόφωνοι, ορκισμένοι, δυνατοί και αποφασισμένοι. Ενοχικές τάσεις και αμφισημίες δεν χωράνε»
“Με νεφελώδεις και αντιφατικές πολιτικές δεν έχω θέση. Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση του πρωθυπουργού” κατέληξε ο κ. Λοβέρδος
Στο παρασκήνιο λέγεται ότι ο κ. Λοβέρδος βρίσκεται σε πορεία σύγκλησης με τον κ. Βενιζέλο, οι σχέσεις με τον οποίο είχαν διαρραγεί στο παρελθόν. Εκτιμάται επίσης ότι με τις σημερινές δηλώσεις του θέτει ουσιαστικά “πλατφόρμα Λοβέρδου” και διαμηνύει στον Πρωθυπουργού “εδώ είμαι κι εγώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου