Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Αφιέρωμα στη διατροφική αξία της κρητικής κουζίνας


Εκδήλωση για την διατροφική αξία της Κρητικής κουζίνας διοργανώνει η Ένωση Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων της Ένωσης Κρητών Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την
Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του ΠΙ.ΠΙ.ΕΔ (Δεκελείας 152). Βασικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο κ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης «Δημόκριτου».
Η Κρητική διατροφή αποτελεί τα τελευταία χρόνια αντικείμενο μελέτης, αφού η πλειοψηφία των ερευνών αναδεικνύουν την Κρητική κουζίνα ως το πιο χαρακτηριστικό και ποιοτικά υψηλό παράδειγμα μεσογειακής διατροφής. Στη διεθνή επιστημονική κοινότητα γίνεται όλο και περισσότερη συζήτηση στην αναζήτηση της ιδανικής δίαιτας για την προαγωγή της υγείας.
Οι κορυφαίοι Σεφ κ.κ. Γιάννης Σολάκης και Νεκτάριος Ντάλας θα παρουσιάσουν και θα παρασκευάσουν κρητικές νοστιμιές για τους παρευρισκόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου