Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Νέα Δημοσκόπηση- μπροστά η Νέα Δημοκρατία

Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΠΑΣΟΚ δίνει η δημοσκόπηση της vprc για το περιοδικό «Επίκαιρα» που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προηγείται με μισή μονάδα και συγκεντρώνει 31% και το ΠΑΣΟΚ ακολουθεί με 30,5%. Ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά δίνει η δημοσκόπηση στα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης. ΚΚΕ 12% ΛΑΟΣ 7,5% και ΣΥΡΙΖΑ 5,5% στην βουλή μπαίνουν και η οικολόγοι σύμφωνα με την μέτρηση της vprc. To 62% των ερωτηθέντων τάσσεται κατά της διεξαγωγής δημοψηφίσματος και το 86% εκτιμά πως η κυβέρνηση κινείται σε λάθος κατεύθυνση.  Το 66% δεν έχει την δυνατότητα να πάει διακοπές ούτε για μια εβδομάδα ενώ το 56% δεν μπορεί να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες. 9 στους 10 πολίτες εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση.

2 σχόλια:

  1. Εχω πάθει πλάκα !!! το 85% θα ξαναψηφίσει τα ίδια ? μυαλό ΜΗΔΕΝ !! α...ρε επίπεδο νεοΈλληνα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσο δεν εμφανίζονται κάποιοι Έλληνες να δημιουργήσουν νέο πολιτικό φορέα, που δεν θα έχει καμία σχέση με ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, και φυσικά να μη προέρχονται ούτε αυτοί από τους παλιούς πολιτικούς, τόσο οι Έλληνες ψηφοφόροι θα ψηφίζουν μία την ΝΔ και μία το ΠΑΣΟΚ.
    Από τη Σκύλλα στην Χάρυβδη.

    Έχουν άλλη εναλλακτική επιλογή?
    Δεν πιστεύω να θεωρεί κανείς σοβαρή εναλλακτική επιλογή το ΚΚΕ και τον Σύριζα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή