Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ανοικτή επιστολή- βόμβα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ προς τον πρωθυπουργό

Νέο πονοκέφαλο προκαλεί στο Μαξίμου η ανοιχτή επιστολή που ετοιμάζονται να στείλουν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αυτήν την ώρα συλλέγονται υπογραφές από βουλευτές ώστε να σταλεί ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό. Περίπου 20 βουλευτές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να βάλουν την υπογραφή τους κάτω από το
κείμενο της ανοιχτής επιστολής κι επισημαίνουν τέσσερα θέματα.

1. Σύγκληση όλων των οργάνων του κόμματος. Φαίνεται να ζητούν να συνέλθουν τα όργανα και να γίνει συζήτηση κι όχι απλά ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου. Σημειώνεται ότι η κυβέρνηση έχει προγραμματίσει υπουργικό συμβούλιο για τη Δευτέρα και διευρυμένο ΚΤΕ για την Τρίτη.

2. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο κείμενο οι βουλευτές ζητούν το μεσοπρόθεσμο να μην ψηφιστεί σε ένα άρθρο. Αλλά να υπάρχει η δυνατότητα κάθε βουλευτής να μην ψηφίσει άρθρο στο οποίο διαφωνεί.

3. Οι βουλευτές αναμένεται να καλέσουν τον πρωθυπουργό να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά και να δώσει εγγυήσεις ότι το μεσοπρόθεσμο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

4. Στο τελευταίο σημείο της επιστολής οι βουλευτές αναμένεται να ζητήσουν από τον πρωθυπουργό να μην βάζει στο ίδιο επίπεδο την αποκρατικοποίηση του ΟΔΙΕ με αυτή της ΔΕΗ. Θα ζητήσουν να δώσει άλλου είδους σημασία στις μεγάλες επιχειρήσεις.

«Ζητάμε να γίνει συζήτηση»

Την είδηση επιβεβαίωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΒήμαFM» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Κουρουμπλής, λέγοντας ότι «ζητάμε να γίνει συζήτηση» καθώς «υπάρχουν προβληματισμοί σε διάφορα επίπεδα». Παράλληλα, δήλωσε ότι θα υπάρξουν προβλήματα εάν το Πρόγραμμα πάει στη Βουλη χωρίς να έχει προηγηθεί συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου