Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Δημοτική αντιπαράθεση πάνω από ένα πτώμα...

Για το τραγικό χθεσινό συμβάν, όταν ένας μεσήλικας έχασε τη ζωή του στη λίμνη του Άλσους, η δημοτική παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 
Χθες γίναμε μάρτυρες ενός τραγικού γεγονότος στη λίμνη του άλσους μας, αποτέλεσμα της ελλιπούς φύλαξης και όχι μόνο. Είναι για παράδειγμα γνωστό ότι το νερό της λίμνης με σιντριβάνι δεν πρέπει να ξεπερνά τα 90 εκ. ενώ στη
συγκεκριμένη περίπτωση η στάθμη του νερού ήταν στα 2,30 μ., με αποτέλεσμα να γίνεται δυσκολότερο το έργο των διασωστικών αρχών.
Είδαμε επίσης, μετά τη χθεσινή μας ανακοίνωση, να ανοίγουν σήμερα οι κλιματιζόμενοι χώροι των Κ.Α.Π.Η., ώστε να φιλοξενηθούν οι ευπαθείς και ευαίσθητες στη ζέστη κοινωνικές ομάδες. Ίσως η ταχύτητα λήψης αποφάσεων δεν είναι το δυνατό χαρτί της νέας διοίκησης για την οποία φαίνεται πως προέχουν οι κυριακάτικες παραθεριστικές εξορμήσεις…

8 σχόλια:

  1. Η ανακοινωση, για τους χωρους των ΚΑΠΗ, ειχε βγει απο την Παρασκευη! Για τα αλλα δεν θα πω κατι, ειναι γνωστη η βρωμικη τακτικη της εν λογο αντιπολιτευσης! Ο κοσμος τους χλεβαζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΚΛΗΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΛΕΙΣΤΑ!
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 ολόκληρα χρόνια ο Κόντος δεν ήξερε να κατεβάσει την στάθμη στα 90 εκ. περιμένατε την κ. Γαϊτανά - Αποστολάκη!
    Βέβαια ο Κόντος φρόντιζε να κατεβάζει το νοίκι του Κένταυρου και να διατηρεί τον ίδιο ενοικιαστή χωρίς ανανέωση της σύμβασης με τον δήμο!!!
    Διαπλοκή αδερφάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ αντικείμενο «πολιτικής» εκμετάλευσης. Άραγε τα μέλη του συνδυασμού νομίζουν πως είναι άμοιρα ευθυνών γι αυτά που γράφονται; ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Όμορφη Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο του Κένταυρου; ΚΑΙ του Τσιπουράδικου. Τι λέει ο Μπόβος για όλα αυτά;
    Τάχει μάθει η Δήμαρχος; Τα ξέρει η Περιφέρεια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η καφρίλα συνεχίζει

    βρε ο Κόντος έχασε τις εκλογές.
    Σας νοιάζει τι έκανε ο Κόντος πριν 4 χρόνια?

    Κοιτάξτε βρε αγράμματοι τι κάνετε εσείς και αφήστε τους άλλους.

    Όποτε σας την πέφτουν για την ανικανότητα σας, θα ψάχνετε να βρίσκετε τι έκανε ή δεν έκανε ο Κόντος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kαλά που θα ήταν να ανεβάζατε όλα τα σχόλια όταν αναφέρονται σε γεγονότα που αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα όπως του κ. Κόντου.
    Όταν μάλιστα αφήνετε να περνούν σχόλια που χαρακτηρίζουν συλλήβδην αγράμματους τους άλλους...
    Για να υπάρχει νόημα να διαβάζουμε και να γράφουμε στο blog σας…
    Με την ελπίδα να δημοσιευθεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @8.14
    Καμία αντίρρηση να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα: Εδώ επιτρέπεται ΚΑΘΕ πολιτική αντιπαράθεση. Ακόμα -σχοινοτενώς- έουν αναρτηθεί σχόλια με άκομψο περιεχόμενο, αλλά που δεν απευθύνονται απωνύμως. Άλλο πράγμα, για παράδειγμα, να γράφει κανείς "όλοι είναι αγράμματοι" (άκομψο και μη αληθές, αλλά όχι προσβλητικό για κάποιον συγκεκριμένο) κι άλλο "ο τάδε είναι αγράμματος". Αυτό δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση. Όσο για το τελευταίο τμήμα του σχολίου σου, τα έχουμε πει αυτά. Δεν κρατάμε κανέναν με το ζόρι. Αλλά να επιμένεις να ανέβει μια ύβρις, χωρίς κανένα πολιτικό αρακτηρισμό, δείχνει κάποια πράγματα. Εκτός αν πιστεύεις, όπως γράφεις ότι η φράση σου "ο Κόντος είναι αγράμματος" είναι... "γεγονότα που αφορούν συγκεκριμένα πρόσωπα". Τέλος πάντων, πολιτική αντιπαράθεση είναι εντελώς ελεύθερη εδώ. Για εμμονές που αποτυπώνονται ως προσωπικές ύβρεις... να πάτε αλλού, που λέει κι η διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή