Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Στηρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας και η Χίλαρι...

Την ισχυρή υποστήριξη των ΗΠΑ στην προσπάθεια της Ελλάδας για έξοδο από την κρίση εξέφρασε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με τον Έλληνα ομόλογό της, Σταύρο Λαμπρινίδη, αμέσως μετά τη
συνάντησή τους.

«Συμπαραστεκόμαστε σαν φίλος και σύμμαχος στην Ελλάδα» τόνισε η κ.Κλίντον και πρόσθεσε: «Εκτιμώ την αποφασιστικότητα και τη δουλειά του κ.Παπανδρέου».

Τόνισε ότι οι αλλαγές που γίνονται είναι στο σωστό δρόμο και θα φέρουν αποτελέσματα, δηλώντας χαρακτηριστικά «Έχω πίστη στη δύναμη του ελληνικού λαού».

Στη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών συζητήθηκε εκτός από την οικονομική κρίση, τα θέματα της Μέσης Ανατολής, το Κυπριακό και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Οι δύο ΥΠΕΞ πρόκειται να υπογράψουν μία κοινή συμφωνία για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης αρχαιοτήτων.

«Θα συνεχίσουμε να διαψεύδουμε όσους πιστεύουν ότι θα χρεωκοπήσουμε» δήλωσε από την πλευρά του ο Σταύρος Λαμπρινίδης.

Αμέσως μετά η υπουργός μετέβη στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Γ.Παπανδρέου.

Αργότερα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Η κ. Κλίντον θα επισκεφθεί  και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Τη Δευτέρα θα έχει συνομιλίες με τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου