Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Η επιστολή ματαίωσης του Συμβουλίου της Δευτέρας


Κυρία Δήμαρχε,
Kυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι ,
     Σας γνωρίζω ότι μετά την αποστολή και την επίδοση της πρόσκλησης που σας απέστειλα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 3η Οκτωβρίου 2011 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ. , μου γνωστοποιήθηκε γραπτά, τόσο από την κ. Δήμαρχο, όσο και από τον κ. Τομπούλογλου Χαράλαμπο ότι, λόγω συμμετοχής της κας Δημάρχου στην εκλογή του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και του κ. Χ. Τομπούλογλου στην εφορευτική επιτροπή της ΚΕΔΕ την ιδία ημέρα και
ώρα με την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας, δεν μπορούν να παρευρεθούν στην ως άνω συνεδρίαση.

   Ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσα άμεσα και τηλεφωνικά όλους τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων  περί του βάσιμου και άκρως δικαιολογημένου κωλύματος αυτών που έχει άμεση σχέση με τα Αυτο-διοικητικά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις αυτών ως αιρετών και εκπροσώπων του Δήμου μας στα ως άνω θεσμικά όργανα της Αυτοδιοίκησης και ζήτησα την συναίνεση όλων για ματαίωση της ως άνω συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου μας, την οποία και άπαντες δεν αρνήθηκαν .

   Τέλος ενημερώθηκαν και ο Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου οι οποίοι και αυτοί απεδέχθησαν το αίτημα περί ματαίωσης της συνεδρίασης λόγω του ως άνω κωλύματος των Θεσμικών Προσώπων του Δήμου μας, που το κώλυμα αυτών είναι βάσιμο, νόμιμο και δικαιολογημένο και έχει άμεση σχέση με τα Αυτοδιοικητικά καθήκοντα και τις υποχρεώσεις των αιρετών εκπροσώπων μας στα ως άνω όργανα και που δικαιολογεί την νόμιμη ματαίωση της ως άνω συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.

   Κατόπιν όλων των ανωτέρω και αφού έλαβα υπόψη μου την ομόφωνη συναίνεση όλων των θεσμικών Οργάνων και Εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου μας, σας γνωστοποιώ με την παρούσα πράξη του Προεδρείου ότι ματαιώνω την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2011, για όλα τα παραπάνω βάσιμα, νόμιμα και δικαιολογημένα κωλύματα των ανωτέρω θεσμικών προσώπων που δικαιολογούν την ματαίωση της εν λόγω συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου μας  .

  Σας γνωρίζω επίσης ότι η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μας θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και σε τόπο, χρόνο και ώρα, που με νεώτερη πρόσκλησή μου θα λάβετε, με τα ίδια θέματα και όποια άλλα τυχόν θα έχουν έλθει εν τω μεταξύ , στο Προεδρείο .

  Την παρούσα πράξη του Προεδρείου παρακαλείται η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου να την καταχωρήσει στο βιβλίο πρακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2011 και να επιδοθεί άμεσα στην κα Δήμαρχο και σε όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου γραπτά και ηλεκτρονικά όπως ακριβώς γίνονται οι σχετικές επιδόσεις των προσκλήσεων, όπως επίσης να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου και να αποσταλεί και στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα , για να λάβουν άπαντες γνώση περί της ματαίωσης της εν λόγω συνεδριάσεως .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου