Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος Καραβίας: "Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω"

Ο Γιώργος Καραβίας, που στη φωτογραφία διακρίνεται ακριβώς πίσω από τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη, παραμένει αταλάντευτος στη θέση που εξαρχής τον έταξε η πόλη: Δίπλα στη Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη
Τέλος στα όνειρα των αποστατών για αρπαγή ολόκληρου του συνδυασμού κι εξαναγκασμό σε παραίτηση της εκλεγμένης Δημάρχου, δίνει η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων που ανήκουν στη Νεα Προοπτική και στηρίζουν την εκλεγμένη Δήμαρχο της πόλης Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη. Όπως είναι πια φανερό σε ολόκληρη την πόλη, το δημοσίευμά μας για τις μύχιες σκέψεις της ηγεσίας των αποστατών, προκάλεσε σεισμό. Τα
τηλέφωνα πήραν φωτιά, τα ερωτήματα στους κόλπους των αποστατών "πως μαθεύτηκαν αυτά" έμειναν αναπάντητα, ενώ πια όλη η πόλη γνωρίζει τις κινήσεις του κ. Γρετζελιά και όλων, όσοι περιφρονούν τη λαϊκή ψήφο του περασμένου Νοεμβρίου και επιθυμούν πάση θυσία την αντικατάσταση της Δημάρχου με ένα πρόσωπο που θα λέει πάντα "ναι" στις αξιώσεις του "αόρατου" δικτάτορα (από την εποχή του Ιωαννίδη είχαμε να ζήσουμε τέτοιες καταστάσεις...).

Η πλειοψηφία, λοιπόν, των δημοτικών συμβούλων της Νέας Προοπτικής επαναβεβαίωσε τη στήριξή της στη Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, αποδοκιμάζοντας άλλοι αμέσως κι άλλοι μέσω τρίτων την κίνηση των αποστατών. Χαρακτηριστική είναι η πρωτοβουλία του Γιώργου Καραβία να τηλεφωνήσει στην "Α" και να μας δηλώσει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο ίδιος να μετακινηθεί ούτε κατ' ελάχιστο από την ως τώρα στάση του να στηρίζει τη Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη. Τη διαβεβαίωση αυτή παρείχαν και άλλοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι στην "Α", είτε απευθείας, είτε μέσω τρίτων.

Και τώρα, το πρόβλημα το έχει 100% ο Π. Γρετζελιάς. Ήδη σήμερα διέρρευσε ότι σκέπτεται να συγκαλέσει Δημοτικό Συμβούλιο για τις πρώτες ημέρες της επόμενης εβδομάδος, ενώ η Δήμαρχος δεν γνωρίζει τίποτε επ' αυτού. Ο πρόεδρος, δηλαδή, του Δημοτικού Συμβουλίο συνεχίζει να ενεργεί ως ο "αόρατος" δικτάτωρ, αρνούμενος να ενημερώσει την εκλεγμένη Δήμαρχο της πόλης για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και να ζητήσει από αυτήν θέματα που εκείνη θεωρεί ώριμα να συζητηθούν στο όργανο.

Κλείνουμε την ανάρτηση με το αυτονόητο: Οι πολίτες της πόλης παρακολουθούν τις κινήσεις όλων, δηλαδή των συμβούλων της Νέας Προοπτικής που στηρίζουν τη Δήμαρχο και των αποστατών. Περιμένουν όμως να δουν και τη στάση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, ώστε να διαπιστωθεί αν το Δημοτικό Συμβούλιο μπορεί να λειτουργήσει ή αν το γνωστό εδώ και είκοσι χρόνια διαλυτικό στοιχείο της πόλης, κατάφερε και πάλι "από το παράθυρο" να δημιουργήσει πρόβλημα σε μια πόλη, που τα τελευταία δέκα χρόνια του γυρίζει μονίμως την πλάτη. Περιμένουμε κι εμείς, μαζί με τους πολίτες, να δούμε και να κρίνουμε τη στάση των πάντων!

14 σχόλια:

  1. Αν οι επιδόσεις του παρελθόντος εγγυώνται τις μελλοντικές, τότε πρέπει οι παλιοί συνεργάτες και στηρίγματα του Γρετζελιά ΚΟΝΤΟΣ και ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ να τον στηρίξουν και πάλι!
    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις είναι σίγουρο ότι είτε μείνουν, είτε φύγουν ο Γρετζελιάς και η ομάδα του από την πλειοψηφία θα έχουν αφαιρέσει κάθε περιθώριο αντιπολίτευσης στην εκλογική αντιπολίτευση!
    Κατά την γνώμη μου ο τρόπος που χειρίστηκε η δήμαρχος τα πράγματα όποιος κι αν ήταν ο εμπνευστής-καθοδηγητής και η παθητική ή ενεργητική στάση για απομάκρυνση Γρετζελιά της αντιπολίτευσης ανέδειξαν έναν νικητή και κυρίαρχο του παιχνιδιού ως τις επόμενες εκλογές. Τον Γρετζελιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο περισσότεροι εμφανίζονται να διαβεβαιώνουν ότι είναι στο πλευρό της δημάρχου τόσο θα ενισχύεται το μπλοκ Γρετζελιά!
    Γιατί θα στερεύουν οι πιθανότητες πλήρωσης μισθοδοτούμενων θέσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να δηλώνει μόνο ο Καραβίας δημόσια, σημαίνει πως δεν υπάρχει άλλος σίγουρος στην... ομάδα της δημάρχου!
    Οι δημόσιες δηλώσεις όπως η δική του μπορεί να δεσμεύουν τα ψιθυριστά λόγια είνα ατμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κυρίαρχε" των 7.35....
    ...Και μετά ξύπνησες.
    Και είπες "τι ωραίο όνειρο, να το ξανάβλεπα"!

    Κοιμάσαι κι ονειρεύεσαι τον "κυρίαρχο του παιχνιδιού" να 'ρχεται καβάλα στ' άλογο!
    Πρόσεξε. Μη το ταϊσεις πολύ σανό, θα βαρυστομαχιάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά οτι τα ελατήρια στην πολιτική είναι δυο:
    τα προσωπικά ή το οικονομικό ή αμφότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εδώ να μείνει, δεν αντιλέγω: να του απορρίπτουν τα διετή προγράμματα τα ελεγκτικά συνέδρια, και μεις να γελάμε...
    Όσο για τη φωτογραφία, πού φαίνεται ο εν λόγω κύριος πίσω από το μακαρίτη; Σε καμιά κοπή πίτας του Χαλκηδονικού μήπως; Λέω μήπως... Γιατί αλλού πού νάταν τόσο κοντά;
    Οπότε, κατάλαβες εσύ, μέσε Φιλαδελφοχαλκηδονιώτη, ότι αφού ο Καραβίας φιγουράρει πίσω από τον πρώην Δήμαρχο, δεν θα ήταν και αφύσικο να πάρει και μια θεσούλα αντιδημαρχίας, τώρα ειδικά που εκκρεμούν και 2!
    Όπως κάποτε (πρόσφατα σχετικά) που κάποιοι εκ του πονηρού θυμούνταν ότι "Βατίδης, Κασίμης και Μαυράκη, το δημοκρατικό κεκτημένο του δημοτικού μας συμβουλίου", πράγμα που συνεπαγόταν: μήπως με τη Μαυράκη Πρόεδρο του Δ.Σ., ο Γρετζελιάς έφευγε από τη μέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @3.25μμ
    Το ότι ο Γρετζελιάς ΕΙΝΑΙ στη μέση, είναι από μόνο του πρόβλημα. Απόδειξη: το πώς έκανε (άνω- κάτω) τον συνδυασμό που... υποτίθεται ότι θα έσωζε!!! Όσο για το "Δημοκρατικό κεκτημένο του δημοτικού συμβουλίου" είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, αναμφισβήτητο, πέραν πάσης αμφιβολίας. Οπότε τα εκ του πονηρού, επιστρέφονται στον (ή στην) αποστολέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tελικά ο Καραβίας θα απομείνει μόνος του στο πλευρό της δημάρχου...
    και δεν θα παραιτηθεί η δήμαρχος... μετά από τέτοιο κατάντημα;
    Λείπει κι ο Φωτόπουλος να βάλει τα πράγματα στην θέση τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε 7.35 μμ,δεν εχεις βαρεθει να λες συνεχεια τα ιδια,περι δηθεν κυριαρχιας; Ο κοσμος ξερει και ΔΕΝ θελει..τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Καραβιας θα μεινει στο πλευρο της δημαρχου για να ... αποτελειωσουν το εργο τους!!!!!
    Μεχρι τωρα εχουν αφησει απληρωτους για μηνες ολους τους εργαζομενους της δημοτικης επιχειρησης!!!
    Ε που θα παει θα καταφερουν να αφησουν απληρωτους και τους υπολοιπους υπαλληλους του δημου
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mαθαίνω ότι δυναμώνει το ρεύμα ανάμεσα στους συμβούλους της πλειοψηφίας που επιθυμούν και θα ζητήσουν την παραίτηση Γρετζελιά-Γαϊτανά που αποτελούν τροχοπέδη για οποιοδήποτε έργο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ναι, και μόλις φύγει ο Γρτζελιάς, θα αρχίσουν πάλι τα θαύματα από τους υπόλοιπους.

    Όλοι τους είναι για σφαλιάρες.

    Η λύση είναι παραίτηση όλων των Δημοτικών Συμβούλων και εκλογές.

    Να ξεβρωμίσει η πόλη από τους βρωμιάρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ναι, και να έρθει ο Μεσσίας ΧΑΡΗΣ για να μας σώσει.

    Αυτός να δείτε γιατί θαύματα λέει... ότι θα κάνει.

    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγανακτισμένε περιπτερά συγκρατήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή