Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Το 1ο Δημοτικό, ευχαριστεί...

Αγαπητοί Δημότες,
Με το παρόν θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ιδιαίτερες και θερμές μας ευχαριστίες για την ουσιαστική βοήθεια και στήριξη στις δράσεις που οργανώσαμε και στα καλέσματα που έχουμε απευθύνει τα οποία κατά γενική ομολογία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.
Μέσω της παρούσας επιστολής, επιθυμούμε επίσης να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς όλους τους γονείς, τα παιδιά και τους φίλους δημότες, οι οποίοι το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012 συνεισέφεραν με εθελοντική προσφορά εργασίας στην
πραγματοποίηση της ασφάλισης και διαφύλαξης του υλικού που διασώζεται στο χώρο του Σπαθάρη.
Την ημέρα της Χριστουγεννιάτικης σχολικής γιορτής μας οργανώθηκε οικονομική ενίσχυση για το σύλλογο το «Χαμόγελο του Παιδιού». Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ένθερμη συμμετοχή σας, παρά το ότι διανύουμε μία από τις δυσμενέστερες οικονομικά περιόδους.
Τέλος, δε μπορούμε να παραλείψουμε να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας, με σκοπό την αποστολή τους στον Ερυθρό Σταυρό.
Κλείνοντας, υπολογίζουμε στην ευγενική ανταπόκριση και στήριξή σας και για τις επόμενες δράσεις μας, εμπνέοντας στους μαθητές μας τον παραμερισμό των κοινωνικών προκαταλήψεων και τη δημιουργία των βάσεων για μια νέα εποχή σεβασμού και ανθρωπιάς, ώστε να κάνουμε πραγματικότητα τον κοινό μας στόχο, που είναι η ανάδειξη του ομαδικού πνεύματος συνεργασίας και αλληλεγγύης.


Ο Διευθυντής  του 1ου Δημ. Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας ΣΠΑΘΑΡΗ
Κωνσταντίνος Β.  Καβρουματζής

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των μαθητών/τριών
Μιτσούδη Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου