Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Παρέμβαση των εργαζομένων στο Δήμο



5 σχόλια:

  1. Το ΚΚΕ τιτους απάντησε θα ψηφισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους κάλεσε για να τους ζητήσει να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα να παίρνει τους μισθούς της αυτή, οι Αντιδήμαρχοι και οι Ειδικοί Σύμβουλοί της.
    Ο Χάρης, είναι ήδη στη συμπολίτευση. Ψάχνει τους υπόλοιπους πρόθυμους.
    Τα ανταλλάγματα θα τα μάθουμε αργότερα.
    Είναι αδίστακτη η χήρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδιά, ωραία τα λέτε.

    Να δουλεύατε και λίγο με την ψυχή σας για αυτήν την πόλη που σας εξασφαλίζει το φαϊ της οικογένειας σας, καλά που θα ήτανε.

    Να δείχνατε λίγο περισσότερο επαγγελματισμό όταν π.χ. μαζεύετε τα σκουπίδια από τους κάδους, και αφήνετε πίσω σας πεσμένες σακούλες, τι καλά που θα ήτανε.

    Και όταν βλέπαμε αυτά να γίνονται εκ μέρους σας, πόσο πολύ θα υπερασπιζόμσταν και εμείς με την σειρά μας, τα δίκαια σας.

    Και αν δεν μας φλομώνατε με τις στοίβες σκουπιδιών όταν κάνετε απεργία, τι καλά που θάτανε.

    Υποτίθεται ότι κάνετε απεργίες εναντίον της κυβέρνησης, του Δήμου ή κάποιου άλλου, αλλά εμείς τρώμε την βρώμα των σκουπιδιών.

    Και μετά μας λέτε ότι θα δώσουν την καθαριότητα σε ιδιώτες.
    Αν η πόλη μας, θα είναι πιο καθαρή και με λιγότερα έξοδα από ότι τώρα, πού θα είναι το κακό για μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΑΤΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ,ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ [ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ].ΤΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12.08 μπραβο Κωστακη Ρεπουση καλα τα λες!
    Πες μας τωρα κατι και για το ελλενιτ της Πασοκοπαραγκας.
    δημαρ το λενε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή