Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Σήμερα η συζήτηση της Δύναμης Πολιτών για τον προϋπολογισμό


7 σχόλια:

  1. θα παραστει και ο Τομπουλογλου να αναλυσει γιατι ψηφισε τον προΥπολογισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να έχει γίνει έμμονη ιδέα σε κάποιους ο Τομπούλογλου. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Στο τέλος αυτοί είναι που θα τον κάνουν δήμαρχο. Να μου το θυμηθείτε. Εκεί που είναι καμμένος από χέρι και δεν έχει ελπίδα να εκλεγεί, θα γίνει δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ti egine? Den exei reportaz kai fotografies apo ti laothalassa sto KOPITIPITA toy Malliou?
    Tous 3 tous eida. O koukos mou xefyge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΟΨΑΝ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ.ΚΑΛΑ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ?
    ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΟΝΟΜΑΤΑ:
    KΑΛΥΒΗΣ,ΠΕΠΕ, ΚΟΥΜΑΡΙΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, Γ. ΜΑΛΛΙΟΣ (ΥΙΟΣ ΝΑΣΟΥ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ. ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ.

    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΠΟΥ ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ Ή ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΪΣΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kωστακη Ρεπουση σαν γραμματεας του φερετζε του πασοκ ταχεις παιξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.25 ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝ ΜΕΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή