Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή ψηφοφορία

Ποιος είναι ρε παιδιά αυτός, δίπλα στο Χλαπάνα;

8 σχόλια:

  1. Ο "θαλάσσιος ελέφαντας" της τοπικής του ΠΑΣΟΚ ΝΦ κ. Χλαπάνας με το Βαγγελάκη...

    Αναρωτιέμαι τι τους ψεκάζουν και ακόμα ασχολούνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη τωρα θα βγει και η συνταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως πολίτης αυτής της πόλης πραγματικά πολύ θα ήθελα να μας ενημερώσει με ένα δελτίο τύπου η Τ.Ο. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) πόσοι ψήφισαν καθώς και πόσοι είχαν ψηφίσει στην προηγούμενη ψηφοφορία που βγήκε ο Γ. Παπανδρέου. Όχι ότι έχω κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο για τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ αλλά για να ξέρω πόσοι λοβοτομημένοι υπάρχουν σ' αυτή τη πόλη. (Διαμαντή σε παρακαλώ μην το κόψεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aυτός δίπλα στον Χλαπάνα είναι ο αρχιχειρουργός που διόρισε η τρόικα για να χειρουργήσει τους Έλληνες πολίτες! Ως γνωστόν η εγχείρηση πέτυχε αφού μπήκαν χαλαρά όλες οι υπογραφές και πέρασαν ή περνούν όλες οι νομοθετικές ρυθμίσεις. Για το μέλλον δύο τινά μπορούν να συμβούν, ή ο ασθενής να πεθάνει ή να σηκωθεί από το κρεβάτι που τον έχουν καθηλωμένο και να πάρει στο κυνήγι όλους τους πολιτικούς απατεώνες Έλληνες και ξένους κι όλους τους Έλληνες και ξένους τοκογλύφους και τραπεζίτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θαυμάστε τους ξεδιάντροπους...19 Μαρτίου 2012 στις 3:53 μ.μ.

    Και για τον ερχομό του "Μεσία", τσιμουδιά η τοπική του ΠΑΣΟΚ.
    Φοβήθηκαν ότι αν μαθευτεί, εκτός από τους αποχαυνωμένους πρασινοφρουρούς θα τον περίμενε απ' έξω σύσσωμη και η "Λαϊκή Συνέλευση" και η "Στρούγκα" μαζί.
    Αφού δεν ντρέπονται, τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιχείρηση αστραπή! Ήρθε, ψήφισε, έφυγε χωρίς να καταλάβει κανείς το παραμικρό. Ο λαοπρόβλητος ηγέτης. Κι οι τοπικοί μπατσοκοι μέσα στο κόλπο. Κανονικοί μασόνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Γρετζελιάς δεν ήταν ειδοποιημένος από τους αδελφούς Κανταρελόφ... και γι΄ αυτό δεν παραβρέθηκε. Η Φιλαδέλφεια επελέγη γιατί προσφερόταν για ένα γρήγορο πήγαινε έλα του... λαοφιλούς αρχηγού, που τα άτομα της ασφάλειας του, ήταν περισσότερα από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ που ήταν παρόντα! Τα κανάλια και ο λοιπός τύπος δεν κατάλαβαν τίποτα... μόνο ότι ο δικομματισμός είναι ζωντανός και το ΠΑΣΟΚ ενωμένο δυνατό και θα πάρει μεγάλο ποσοστό γιατί το... στηρίζουν οι ψηφοφόροι του που επανέκαμψαν μαζικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που μου αρέσει σε σας παιδιά και στους στρουγκαιοσυνελευσιαζόμενους είναι η αποδοχή του δικαιώματος της άλλης άποψης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή