Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη

Η "Λαϊκή Συνέλευση" μας καλεί την Τεταρτη το απόγευμα αναφέροντας τα εξής:
Εδώ και δύο χρόνια άκουγαμε καθημερινά από την κυβέρνηση και τα μεγάλα ΜΜΕ να λένε ότι χρειάζονται θυσίες για “να σωθεί η χώρα” και να αποφύγει τη χρεοκοπία. Και οι θυσίες έγιναν πράξη για την πλειοψηφία του λαού. Σε αυτά τα δύο χρόνια είδαμε τις ζωές μας να χειροτερεύουν μέρα με τη μέρα: φτώχεια, ανεργία, ακρίβεια, χαράτσια, μισθοί πείνας, εργασιακές σχέσεις Κίνας, διάλυση των κοινωνικών υποδομών, μετανάστευση των νέων. Και όμως, η χρεοκοπία
ήρθε: αυτό που ονομάζουν “επιλεκτική χρεοκοπία” είναι επιλεκτική ακριβώς γιατί χρεοκοπεί μόνο ο λαός, ενώ αντίθετα οι τράπεζίτες, οι βιομήχανοι και όλα τα κοράκια της διεθνούς και εγχώριας αριστοκρατίας του χρήματος συνεχίζουν να βουτάνε στα κέρδη. Κέρδη που είναι βουτηγμένα στη δυστυχία και τη λεηλασία των ζωών μας.
Δε θέλουμε τέτοιους “σωτήρες”
Τώρα, λίγες εβδομάδες πριν τις εκλογές μας λένε ότι με το PSI έγινε επιτυχημένο κούρεμα του χρέους, ότι τα δύσκολα πέρασαν και έρχεται ανάπτυξη. Λένε συνειδητά ψέματα για μία ακόμη φορά. Το PSI διασφάλισε μέχρι κεραίας τα συμφέροντα των πιστωτών εις βάρος των κατεθετών και των ασφαλιστικών ταμίων, ενώ από το δάνειο της τρόικας δεν κουρεύτηκε ούτε ένα ευρώ!!! Επιπλέον, τον Ιούνη θα παρθούν νέα μέτρα ύψους τουλάχιστον 11.5 δις ευρώ, ενώ ήδη προετοιμάζουν αλλαγή του ασφαλιστικού με αύξηση των ορίων ηλικίας και κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού (αυτού που έσωσαν πριν λίγους μήνες!!!). Η όποια ανάπτυξη έρθει, και αυτό θα αργήσει πολύ να γίνει, θα βασίζεται σε εργαζόμενους σκλάβους (“ευέλικτους”), χωρίς εργασιακά δικαιώματα και αξιοπρέπεια, ώστε ο μόνος ωφελημένος από αυτή να είναι το μεγάλο κεφάλαιο.
ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Η μόνη ελπίδα για διέξοδο από την κρίση είναι η οργάνωση του αγώνα για να υπερασπιστούμε τις κατακτήσεις μας, να ανατρέψουμε την κυβέρνηση και να διώξουμε την τρόικα. Την Τετάρτη 21 Μάρτη συζητάμε στο χώρο της Λαϊκής συνέλευσης (Δεκελείας 112, δίπλα στα ΕΛΤΑ) για τα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και τα εκβιαστικά χαράτσια και οργανώνουμε τη συλλογική μας δράση.
Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΜΑΡΤΗ, 18.00
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ
www.syneleysi.wordpress.com

6 σχόλια:

  1. ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ.ΕΡΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLA KANONIZONTAI ME ENA KLEISIMO MATIOU.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δουλεύει καλά το μαγαζί της λαϊκής συνέλευσης Κάϊσα ως τμήμα μάρκετινγκ και προβολής των συνασπιστηρίων της πόλης. Τους Φιλαδελφειώτες δεν μπορεί να δουλέψει που έχουν καταλάβει ότι είναι θυγατρική του ομίλου Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε κακομοίρη, η προηγούμενη συνέλευση αναβλήθηκε ακριβώς για να μπορούμε όσοι θέλουμε να παρακολουθήσουμε το Δημοτικο Συμβούλιο και να διαμαρτυρηθούμε για τον προϋπολογισμό. Δυστυχώς το ΔΣ ανακοινώθηκε αφού είχε προγραμματιστεί η συνέλευση εδώ και 15 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Σεϊτανίδη γιατί δε δημοσιεύσατε το προηγούμενο σχόλιό μου που διευκρίνιζα πως προέκυψε η ημερομηνία της λαϊκής συνέλευσης; Ήταν κάπου υβριστικό ή μήπως σας βολεύει να υπάρχει ίντριγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο νους σας στη συνωμοσία. Το έχω πει και γράψει πολλές φορές: Αν άτι χάνεται στο δρόμο, το ξαναστέλνετε. Ο δαίμων της τεχνολογίας φταίει. Άκου με βολεύει...

      Διαγραφή