Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μπάσκετ: Ο ΠΑΟΚ στην εποχή Κοντομηνά

Η εδώ και καιρό συμφωνία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Όμιλο Κοντομηνά πήρε σάρκα και οστά και από σήμερα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης είναι το αφεντικό του μπασκετικού ΠΑΟΚ. Τη συμφωνία γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με την ανακοίνωση που ακολουθεί ενώ στην υπογραφή των σχετικών συμβολαίων ήταν παρόντες ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και ο
σύμβουλος του Ομίλου Κοντομηνά, Μανώλης Μαλέλης.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Όμιλος Κοντομηνά ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία μεγάλη συνεργασία, στο πλαίσιο της οποίας τρεις εταιρίες του Ομίλου, η ασφαλιστική εταιρία Prime Insurance, τα Village Cinemas και η τηλεόραση του Alpha, θα είναι οι βασικοί χορηγοί της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.
Η μεγάλη συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του Ομίλου Κοντομηνά στην Αθήνα, με την υπογραφή των συμβολαίων από τον πρόεδρο του Ομίλου κ.Δημήτρη Κοντομηνά και τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ.Μπάνε Πρέλεβιτς. Στη συνάντηση των δύο πλευρών συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και ο σύμβουλος του Ομίλου Κοντομηνά κ. Μανόλης Μαλέλης.
Η έναρξη της συνεργασίας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τις εταιρίες Prime Insurance,  τα Village Cinemas και την τηλεόραση του Alpha του Ομίλου Κοντομηνά, σηματοδοτεί την αρχή μίας πολύ δυνατής σχέσης, που ευχή όλων, αλλά και στόχος είναι να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και να προσφέρει σημαντικά οφέλη και στις δύο πλευρές".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου