Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Οι πρόσκοποι μας ενημερώνουν

Το μέλος τους και αρχηγός της δημοτικής αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου ανέλαβε την προεδρία του "Αγλαΐα Κυριακού". Δείτε την
ανακοίνωση:


12 σχόλια:

  1. Άντε και πρόεδρος των προσκόπων. Γιατί για δήμαρχος χλωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας κουφάνατε βρε παιδιά!
    Εσάς έβαλε να ανακοινώσετε την Προεδρία?
    Να περιμένουμε δηλαδή αντίστοιχες ενημερώσεις, από όλους τους Συλλόγους στους οποίους είναι Μέλος ο Harry?

    Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας έβαλε κανείς. Είναι δική μας πρωτοβουλία και τιμή μας , ένας συμπολίτης που χρόνια τώρα ασχολείται με τα κοινά και είναι ευαισθητοποιημένος με το θέμα παιδί και παιδεία , να είναι πρόεδρος στο νοσοκομείο παίδων αγλαία κυριακού.

      Διαγραφή
  3. Μια ζωη επιρρεπης στο αυτογκολ ο Χαρης. Παιζει εκ του ασφαλους γιατι δεν υπαρχει αντιπαλος. Αλλα μη θεωρει δεδομενο οτι η απελπισια απο τα υπαρχοντα προσωπα και σχηματα θα μας οδηγησει ως ψηφοφορους ντε και καλα στην Καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΠΡΟΕΔΡΟΣ του νοσοκομείου αγλαία κυριακού, είναι μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και ως εκ τούτου είναι τιμή μας σε ένα τέτοιας μεγάλης σημασίας νοσοκομείο να είναι Πρόεδρος ο κος ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ.

      Διαγραφή
  4. βρε παιδια θα σας μαλωσει, επρεπε με την ανακοινωση να βγαλετε και καινουργια κραυγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορεί να χαριτολογείτε αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί όσο και σοβαρή είναι η θέση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ σε ένα τέτοιο νοσοκομείο ειδικά των παίδων που χρειάζεται άτομα στη θέση αυτή που να είναι ευαισθητοποιημένα όπως Ο ΚΟς ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ.

      Διαγραφή
  5. Να, κάτι τέτοια κάνει ο Χάρης...και πως να τον ξεχάσεις. Για να είμαι ειλικρινής στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές δεν ψήφισα τον συνδυασμό του Χάρη. Όμως πίστευα ότι θα μπορούσε, εάν εξελέγετο, να είναι καλός Δήμαρχος. Ακόμα, δεν αμφισβητώ την αφοσίωσή του στα κοινά και το μεράκι που έχει. Αντιπαρέρχομαι επίσης τα περί πολιτικών τοποθετήσεων ή άλλων συνηθειών, θεωρώντας τα όλα αυτά ως προσωπικά του δικαιώματα, απολύτως σεβαστά, ακόμα και αν κάποιος διαφωνεί.
    Εκείνο όμως που με ενοχλεί είναι αυτή η σκιά του λαϊκισμού που συνοδεύει πολλές από τις δημόσιες πράξεις του και του συνδυασμού του.
    Αυτή η ανακοίνωση των προσκόπων, που φυσικά ούτε αυθόρμητη ήταν, ούτε προιόν αυτενέργειας (μεγάλα παιδιά είμαστε), τι σκοπό έχει;
    Κατά τη γνώμη μου ήταν μια α-νόητη κίνηση που δίνει λαβές σε όσους λένε ότι παρά τις προσπάθειες, το παλαιοκομματικό στοιχείο επικρατεί. Και φυσικά προστίθεται σε κινήσεις εντυπωσιασμού που ελάχιστη ουσία έχουν (λουλουδάκια στο Δημαρχείο και σε πλατείες κλπ).
    Έχω τη γνώμη ότι κάτι τέτοια αδικούν και το Χάρη και τις προθέσεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩΣΗ Π.ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ17 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:45 μ.μ.

      Η ανακοίνωση των προσκόπων φέρει υπογραφή Προέδρου και Γραμματέα και είναι προιόν απόφασης διοικητικού συμβουλίου. Δεν μας ενδιαφέρουν οι κομματικές ταυτότητες κανενός γιατί οι πρόσκοποι και ο προσκοπισμός είναι πάνω από κόμματα. ΚΑΙ επειδή είστε μεγάλο παιδί το δελτίο τύπου σκοπό έχει να συγχαρεί ένα μέλος μας , όπως ο κος ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΧΑΡΗΣ, για την τόσο μεγάλη και τιμητική θέση που αναλαμβάνει και ως παλαιός πρόσκοπος και ως πολίτης της πόλης μας, γιατί είναι τιμή και για την πόλη μας.ΚΑΙ εσείς αν αναλαμβάνατε μία τέτοια θέση και είσαστε μέλος μας το ίδιο θα κάναμε και για σας. ΣΑς ευχαριστούμε . ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥς ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

      Διαγραφή
  6. Κατ΄αρχάς δεν μέμφομαι την Ένωσή σας, σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της. Απερίφραστα τονίζω ότι δεν θεωρώ κακοπροαίρετη την ανακοίνωσή σας. Κατανοώ, επίσης, την ευαισθησία σας, αλλά ως φορέας της πόλης, δεν μπορείτε να εξαιρείστε από την κριτική, στις δημόσιες τοποθετήσεις σας.
    Δέχομαι απολύτως, το ότι ήταν μια δική σας πρωτοβουλία και ως τέτοια, πλέον, τη σχολιάζω.
    Φρονώ, λοιπόν, ότι η ανακοίνωση είναι άσκοπη και υπερφίαλη, αποπνέει,δε, στοιχεία υπερβολής. Και αυτό, όχι γιατί θέλω να υποτιμήσω το άξιο μέλος σας (έχω τη βεβαιότητα ότι θα κάνει μια επιτυχημένη θητεία, άλλωστε), αλλά, εν πάσει περιπτώσει, δεν κατέλαβε και κάποιο τέτοιο αξίωμα που θα δικαιολογούσε τυμπανοκρουσίες.
    Εξάλλου, νομίζω ότι οι αξίες του προσκοπισμού, θα πρέπει να αναγνωρίζονται από τη στάση και τη συμπεριφορά των προσκόπων, χωρίς να χρειάζεται να τις τονίζει ιδιαίτερα το Σύστημα.
    Είναι, άλλωστε χιλιάδες τα μέλη του προσκοπισμού που κατέχουν σημαντικά αξιώματα στην πολιτική, οικονομική, πολιτιστική ζωή της χώρας, μέσω των οποίων το Σύστημά σας καταξιώνεται.
    Τέλος, επειδή το συγκεκριμένο μέλος σας είναι δημόσιο πρόσωπο, στην πόλη μας, θα πρέπει να έχετε υπ όψιν ότι κάθε ανακοίνωση που αναφέρεται σε αυτόν μπορεί να τύχει πολλών αναγνώσεων και ερνμηνειών. Επίσης μπορεί να γίνει αντικείμενο παρανοήσεων ή παρερμηνειών, σκοπίμων ή μη. Η δική μου επισήμανση είναι καλοπροαίρετη. Να είστε βέβαιοι, όμως, ότι υπάρχουν και πολλές ερμηνείες διαφορετικές από τη δική μου.

    Με φιλικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ19 Σεπτεμβρίου 2012 στις 7:03 π.μ.

    Δεν αντιλέγω όσο αφορά τη μομφή όσο αφορά την Ένωση Παλαιών Προσκόπων. Δεν αμφιβάλω δε ότι είναι πάρα πολλά τα μέλη του Προσκοπισμού που κατέχουν σημαντικά αξιώματα. Εμείς αναφερόμαστε για μέλος μας που ανήκει στην ΈΝΩΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και φυσικά οποιοδήποτε μέλος μας στο μέλλον θα κατέχει ανάλογη θέση η(διαζ) προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο , διότι μέλη μας είναι πολλά δημόσια πρόσωπα από όλους τους πολιτικούς χώρους, θα τύχει ανάλογου δελτίου τύπου. Και σας αναφέρω ως επίλογο ότι και τα μη δημόσια πρόσωπα μέλη του ΠΡΟΣΚΟΠΙΣΜΟΥ στο παρελθόν έχουν τύχει αντίστοιχης δημοσίευσης προς το τύπο.Αν ανατρέξετε στην εφημερίδα ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του 1981, σε κάποιο φύλλο της θα δείτε τα ''εύσημα΄΄ του τότε Τοπικού Εφόρου της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ , προς κάποιο ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ 3 ου ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΡΟΣΚΟΠΩΝ,που με αυταπάρνηση έσβησε φωτιά σε σπίτι πριν προλάβει να έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

    ΜΕ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σας παρακαλούσα να δώσετε ιδιάιτερη προσοχή στην τελευταία παράγραφο του προηγούμενου σχολίου. Αν το κάνετε, έχω την πεποίθηση ότι θα καταλάβετε τι εννοώ.

      Με φιλικούς χαιρετισμούς

      Διαγραφή