Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Πάμε σαν άλλοτε! Επαφή ΑΕΚ- Κατσουράνη

Η απόφαση για μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη στην ΑΕΚ. Στο προσκήνιο έχει έρθει το όνομα του Κώστα Κατσουράνη, με τον οποίο φημολογείται πως έχει γίνει ήδη μία διερευνητική επαφή. Στις τάξεις της «Ένωσης» θεωρούν πως ο πολύπειρος μέσος μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και ως δάσκαλος των νεότερων παικτών της ομάδας εντός κι εκτός γηπέδου. Σημειώνεται πως η ΑΕΚ έχει περιορισμό για την
πραγματοποίηση μίας μεταγραφής παίκτη άνω των 24 ετών. Η διοίκηση της ΠΑΕ-ειδικά αν μπουν νέοι επενδυτές και υπάρχει μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα-επιδιώκει να ζητήσει να επιτραπεί η απόκτηση περισσότερων παικτών, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν αυτό θα γίνει δεκτό.
Υπάρχει και το… τώρα
Επειδή όμως μέχρι τον Ιανουάριο μεσολαβούν δυόμισι μήνες, στους οποίους η ΑΕΚ θα πρέπει να προσπαθήσει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών, ο Έβαλντ Λίνεν επικεντρώνεται στην αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ. Ο Γερμανός τεχνικός δουλεύει σκληρά για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, αλλά ο χρόνος δεν είναι σύμμαχός του, μιας και το ερχόμενο Σάββατο αρχίζουν ξανά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Σίγουρες πάσες, έμφαση στις αντεπιθέσεις, γραμμές που δεν θα έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, κι επίθεση όχι μόνο από τα άκρα αλλά και από τον άξονα είναι μερικές από τις πρώτες εντολές του νέου προπονητή.
Για τη Δευτέρα έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του, αλλά από αύριο θα μπουν σε ρυθμό προετοιμασίας εν όψει ΠΑΟΚ. Μένει να φανεί αν οι ενοχλήσεις που έχει ο Γιάγκο στους κοιλιακούς από το φιλικό με το Αιγάλεω είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή. Τις επόμενες ημέρες θα γίνει κι ένα ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, καθώς ο Έβαλντ Λίνεν θέλει να δουλεύει με 23-24 παίκτες, την ώρα που μόνο στις έξι πρώτες αγωνιστικές χρησιμοποιήθηκαν από 23 διαφορετικοί παίκτες. Όσοι «κοπούν» θα προπονούνται μέχρι νεωτέρας με τη δεύτερη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου