Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Κιντρινόμαυρη νίκη, σε φιλικό...

Ως ευκαιρία για πειραματισμούς είδε τη φιλική αναμέτρηση με το Αιγάλεω ο Έβαντ Λίνεν, και ως τέτοια για μια νίκη -έστω και σε ανεπίσημο ματς- την αντιμετώπισαν οι παίκτες της ΑΕΚ. Δίχως να εντυπωσιάσει και απέναντι σε έναν αντίπαλο φιλότιμο αλλά περιορισμένης δυναμικότητας, ο «Δικέφαλος» επικράτησε με σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι που μεγαλύτερη σημασία από το τελικό σκορ προφανώς έχουν οι
ογκωδέστατες σημειώσεις που κράτησε ο Γερμανός τεχνικός.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε με κεφαλιά του Κουτρουμπή μετά από εκτέλεση φάουλ του Λαγού στο 6’, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν τρία λεπτά αργότερα με τον Χανιώτη. Η «Ένωση» πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ με τον Παυλή στο 61’ για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 στο 89’ ο Κουρέλλας.

Ακόμη και σε παιχνίδια τέτοιου χαρακτήρα, όταν συντρέχουν οι ειδικές συνθήκες που υπάρχουν σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ (και ιδιαίτερα εφόσον ο προπονητής είναι τόσο φρέσκος) είναι φυσικό μεγαλύτερη σημασία και από το αποτέλεσμα να έχουν τα συμπεράσματα. Είναι κλισέ, αλλά τι να κάνουμε, δεν παύει να είναι και αλήθεια.

Έτσι εξηγούνται και οι σελίδες επί σελίδων από σημειώσεις που κράτησε –όπως μας έχει συνηθίσει- ο Έβαντ Λίνεν. Άλλωστε, αυτήν ήταν και η πρώτη ευκαιρία που είχε να διαπιστώσει από κοντά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της ΑΕΚ.

Για να ξεκινήσουμε από τα θετικά, σε αυτά καταγράφεται αναμφισβήτητα αυτή καθαυτή η νίκη, η οποία για την ΑΕΚ μοιάζει με απαγορευμένη λέξη. Παράλληλα, ο Γερμανός θα έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση ορισμένων παικτών, μεταξύ των οποίων και ο Παυλής, ο οποίος μετά το ματς με την Κέρκυρα, βρήκε και πάλι δίχτυα. Άλλωστε από τις πρώτες του κιόλας δηλώσεις ο Λίνεν είχε σταθεί ιδιαίτερα στο πρόβλημα που υπάρχει στο σκοράρισμα και σίγουρα θα έμεινε αυχαριστημένος από τα τρία γκολ που σημείωσε η ομάδα.
Όσο για εκείνα που τον… χάλασαν; Μάλλον ο Φουρτάδο, η απόδοση του οποίου έμεινε στα ίδια χαμηλά στάνταρ που μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, ο Γερμανός θα πρέπει να προβληματίστηκε από το «φτηνό» γκολ που δέχτηκε η ΑΕΚ, που σε τελική ανάλυση ήταν «ευγενική προσφορά» του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στον αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Κάλλης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Βασίλαρης (46' Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Δουκάκης (70' Αρχολέκας), Τζανετάκος, Χανιώτης (70' Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς (70' Τσιάνος)

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρελλάς), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαϊδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου