Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ζυμώσεις για το Δήμο (Αθηναίων...)

Αναθερμάνθηκαν τα σενάρια για τις υποψηφιότητες και του προσώπου που θα ηγηθεί του κεντροδεξιού σχηματισμού στο μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Πρόκειται για ένα σενάριο που «κυκλοφορεί» εδώ και αρκετό καιρό στην πολιτικο- δημοσιογραφική πιάτσα και αφορά την υποψηφιότητα
της Αλεξίας Έβερτ στο Δήμο Αθηναίων.
Το τελευταίο διάστημα – και με αφορμή την πρόωρη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καμίνη – έχουν αναθερμανθεί τα συγκεκριμένα σενάρια. Στελέχη της Ν.Δ., αλλά και εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν το ενδεχόμενο να ηγηθεί του ψηφοδελτίου για τον Δήμο Αθηναίων η θυγατέρα του Μιλτιάδη Έβερτ.
«Είναι η μόνη που μπορεί να κερδίσει το Δήμο», έλεγε σε νεοδημοκρατική ομήγυρη δημοτικός σύμβουλος που έχει εκλεγεί με το ψηφοδέλτιο του Νικήτα Κακλαμάνη.
Η αλήθεια είναι ότι ο Σαμαράς θα έβγαινε από ένα αδιέξοδο, αν έλεγε το «ναι» η Αλεξία Εβερτ. Ωστόσο, όσοι συνομιλούν μαζί της – δεν είναι λίγοι – υποστηρίζουν ότι προς το παρόν αποφεύγει κάθε συζήτηση.
Άλλωστε θεωρεί ότι είναι αρκετά νωρίς ια να ξεκινήσει μια τέτοια κουβέντα. Φυσικά, όσοι ασχολούνται με τα αυτοδιοικητικά της πρωτεύουσας δεν δείχνουν να έχουν την ίδια άποψη. Αντιθέτως, θεωρούν ότι θα πρέπει σύντομα να ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα ηγηθεί του κεντροδεξιού σχηματισμού στον Δήμο Αθηναίων.
Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες αναφέρουν ότι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος έχει αρχίσει να μαζεύει κόσμο, με από απώτερο στόχο να δημιουργηθεί ένα «κίνημα» που θα λειτουργήσει προς την κατεύθυνση της πίεσης της κυρίας Έβερτ.

1 σχόλιο:

  1. Σόι πάει το βασίλειο...
    Ουστ κηφήνες που ζείτε από το δημόσιο χρήμα και λυμαίνεστε οικογενειακώς τα πόστα και την εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή