Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Ως ανεξάρτητος δήλωσε ότι θα συνεχίσει ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κασσής, τόσο στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όσο και με σημερινές του δηλώσεις στην πρωινή
τηλεοπτική εκπομπή του Mega.
Είμαι πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, δεν ανήκω στο ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο βουλευτής.
«Δεν υπογράφω δήλωση μετανοίας σ' αυτούς που διοικούν σήμερα το ΠΑΣΟΚ», ανέφερε, ενώ τόνισε ότι «κάποιοι έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο 4%, τους ενδιαφέρει πως θα γίνουν υπουργοί του Σαμαρά».
Ο κ. Κασσής εκτίμησε ότι «υπάρχουν και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα».
Χθες, στην συνεδρίαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, ο κ.Κασσής ήταν κατηγορηματικός και είπε ότι θα καταψηφίσει ήταν ο Μιχάλης Κασσής, ο οποίος, απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «εγώ δεν ψηφίζω τα μέτρα και αν θέλεις αύριο ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίησή μου».

 

2 σχόλια:

  1. Απόλυτο δικαίωμα του κ. Κασή να συμφωνεί ή όχι με τη γραμμή του κόμματός του. Και φυσικά απόλυτο δικαίωμά του είναι το να μη θέλει πλέον να είναι βουλευτής του κόμματός του. Παρέλειψε όμως το στοιχειώδες: Να επιστρέψει την βουλευτική του έδρα.
    Είναι θέμα ηθικής και πολιτικής δεοντολογίας, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
    Διότι όταν ένα κόμμα από το 45% πέφτει στο 12%, συγκρατεί μόνο τον "σκληρό" πυρήνα των ψηφοφόρων του. Εκείνων δηλαδή που το ψηφίζουν, ανεξαρτήτως προσώπων.
    Άρα ο κ. Κασσής και κάθε τέτοιος, θα πρέπει να έχουν συναίσθηση τόσο της κατάστασης, όσο και του νοήματος κάθε εκλογικής αναμέτρησης. Ακόμα θα πρέπει να υπολογίζουν και το πολιτικό τους ανάστημα.
    Άρα θα μπορούσα να έδινα συγχαρητήρια στον κ. Κασσή, για τη συνέπειά του, αν δεν επέμενε να κρατήσει τη θεσούλα, που ούτως ή άλλως δεν του ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε, είπαμε να κάνουμε επανάσταση, όχι να ξεβρακωθούμε κιόλας.

    Έτσι χαρίζεις μισθουλάκο των 10.000 / μήνα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή