Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Έφυγε ο Φώτης Μπαλόπουλος

Φτωχότερη είναι από σήμερα η οικογένεια της ΑΕΚ, καθώς άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών ο Φώτης Μπαλόπουλος. Ο άλλοτε αμυντικός της ΑΕΚ, που είχε αγωνιστεί επίσης σε Προοδευτική και Ατρόμητο, ήταν δέκα φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδας και είχε
πραγματοποιήσει συνολικά 232 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Προοδευτική και το ’64 πήγε στον «Δικέφαλο», όπου τέσσερα χρόνια αργότερα κατέκτησε το πρωτάθλημα.
Το 1971 «μετακόμισε» στο Περιστέρι και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ατρομήτου. Κηδεύεται τη Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Γ’ Νεκροταφείο.
Το sport-fm.gr επικοινώνησε με τον πρώην συμπαίκτη του Μπαλόπουλου, Χρήστο Αντωνόπουλο και θέλησε να μάθει κάποια πράγματα για τον άλλοτε διεθνή αμυντικό:
«Εκείνο που θυμάμαι έντονα είναι ότι είχε κάνει ένα σπουδαίο παιχνίδι με τους Πορτογάλους, όταν τους κερδίσαμε με σκορ 5-2. Είχε πραγματοποιήσει συγκλονιστική εμφάνιση, αφού είχε αποκλειστικό στόχο να μαρκάρει τον Εουσέμπιο και το έκανε με επιτυχία. Ήταν μία από τις μεγάλες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και πρόσφερε πολλά σε αυτό. Ήταν δυνατός ως παίκτης και είχε μεγάλη ταχύτητα. Τότε άρχισε να υπάρχει το man to man και ήταν ειδικός σε αυτό. Δεν παρακολουθούσε τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και ζούσε μακριά από όλους και όλα. Μας παραξένεψε όλους ο θάνατός του, επειδή ζούσε πολύ καλά και είχε υγιεινή ζωή στο Πόρτο Ράφτη».
Όσον αφορά τη γνώμη του κ. Αντωνόπουλου για την κατάσταση της ΑΕΚ: «Περιμένουμε όλοι με αγωνία τις εξελίξεις με τον κ. Βιντιάδη. Έχουμε διαπιστώσει όλοι ότι το ρόστερ της ομάδας είναι ελλιπές και φαίνεται ότι έχουν γίνει λάθη στον σχεδιασμό. Μακάρι να αλλάξουν σύντομα τα πράγματα για την ΑΕΚ».
sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου