Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας!

Το πάθος που ξύπνησε μέσα της ήταν αδύνατο να χαλιναγωγηθεί. Η λύπη της από την άδικη, όσο και απρόσμενη ήττα, ασυγκράτητη, παραλίγο φονική. Και η κατά τεκμήριο
φανατικότερη οπαδός του Mitt Romney αποφάσισε να πάρει το νόμο στα χέρια της για να αποδείξει στον άντρα της, πατώντας τον σαν ασήμαντο ζωύφιο με τις ρόδες του καταστροφικού αμαξιού της, ότι υπάρχουν μερικές συζυγικές αμαρτίες που είναι αδύνατο να συγχωρεθούν:
Απάτησες; Θα πατηθείς.
Όχι, δεν είναι σενάριο πολιτικού θρίλερ, αλλά πραγματικό περιστατικό στην πεφωτισμένη Αριζόνα. Η 28χρονη, ορκισμένη ψηφοφόρος της προφανούς επιλογής, δηλ. του θεόσταλτου Mitt. Ο 36χρονος, θλιβερός δραπέτης, αμέλησε το στοιχειωδέστερο των συζυγικών, αλλά και ανθρώπινων εν γένει, καθηκόντων: Να ψηφίσει ρεπουμπλικανικά.
Tι κι αν πέρασαν μέρες ολόκληρες από την αποφράδα εκείνη ημέρα;
Ρεπορτάζ – κόλαφος θύμισε το περασμένο Σάββατο στην σε κατάσταση παρατεταμένου σοκ ευρισκομένη κυρία, τις τρομακτικές συνέπειες της παράλειψης του παραπλεύρως καθημένου ανδρός της.
Αυτός, διαβάζοντας αυτόματα την πρωτόφαντη οργή στα μάτια της, έσπευσε έντρομος να το βάλει στα πόδια. Κινήθηκε όσο πιο γρήγορα έχει κινηθεί στοιχείο της φύσης. Σαν τον άνεμο, σαν τον Forest Gump. Εκείνη όμως, ήταν πιο δυνατή και πιο αποφασισμένη.
Τον πρόφτασε σε ένα γκαράζ. Ο δυστυχής κρύφτηκε πίσω από το φανάρι. Τον περικύκλωσε κάνοντας σβούρες με το αμάξι, εξαπολύοντας φράσεις που ντρεπόμαστε να επαναλάβουμε. Χρόνια συζυγικού βίου, οι απελπισμένες ικεσίες του «μοιχού», που, παρά τον δικαιολογημένο πανικό του, κατάφερε να ψελλίσει, πως ο Mitt, έστω και χωρίς αυτόν, καπάρωσε τους εκλέκτορες της Αριζόνας, τίποτα απολύτως δεν στάθηκε ικανό να την μεταπείσει.
Έτσι, όταν εκείνος τράβηξε προς τον κεντρικό δρόμο αναζητώντας απελπισμένα την σωτηρία, συνάντησε τις ρόδες του μοιραίου τετράτροχου, που τραυμάτισαν το κορμί και φανταζόμαστε, ελλείψει συγχωρητικής ικανότητας θεϊκών διαστάσεων, και τον ευτυχισμένο, αναμφίβολα, γάμο του.
Το καλό της ιστορίας ήταν ότι το θύμα, έστω και με βαριά τραύματα, επέζησε.
Από την άλλη, εντύπωση προκαλεί στην, κατά τ’ άλλα, προβλεπόμενη αυτή αντίδραση εκλογικής απιστίας, η διαπίστωση της Αστυνομίας ότι η Holly S., όπως είναι τα αρχικά της συζύγου, δεν παρασύρθηκε στην αποτρόπαιη πράξη της από την χρήση ναρκωτικών.
Το ερώτημα όμως εξακολουθεί να βασανίζει τις Αρχές και όχι μόνο: Τι να είχε πάρει άραγε την ώρα που ψήφιζε τον Mitt Romney;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου