Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Κάτι από τις μάχες του μέλλοντος

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του Twitter, απενεργοποιήθηκε η δυνατότητα για ενσωμάτωση φωτογραφιών στις κάρτες του Twitter, με αποτέλεσμα αυτές να μην εμφανίζονται όπως παλαιότερα στη γραμμή
ιστορικού των χρηστών. Σε δηλώσεις του το Twitter ανέφερε πως «οι χρήστες μας αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την προβολή φωτογραφιών του Instagram στην πλατφόρμα του Twitter. Προβλήματα που έχουν να κάνουν με την περικοπή των φωτογραφιών και οφείλονται στην απενεργοποίηση της ενσωμάτωσης των Twitter Cards από την υπηρεσία του Instagram».
«Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, όταν κάποιος χρήστης επιλέξει μία φωτογραφία από ένα link Instagram σε κάποιο Tweet, η φωτογραφία να εμφανίζεται κομμένη».
Από τη μεριά του ο, Kevin Systrom του Instagram, επιβεβαίωσε την είδηση στο συνέδριο τεχνολογίας LeWeb, λέγοντας πως «πλέον αποφασίσαμε πως θα πρέπει να κατευθύνουμε τους χρήστες μας στην ιστοσελίδα του Instagram, είναι απλή λογική. Προφανώς, τα δεδομένα αλλάζουν καθώς εξελίσσεται μία εταιρεία».
Η είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την φήμη που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο για ενσωμάτωση φωτογραφικών φίλτρων στη mobile εφαρμογή του Τwitter και πολλοί έχουν αρχίσει να πιστεύουν ότι οι υπεύθυνοι του κοινωνικού δικτύου έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να προετοιμάζονται για την αποχώρηση του Instagram.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου