Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Δήλωση Γιώργου Σαραντόπουλου

Ο σύμβουλος της δημάρχου κ. Γιώργος Σαραντόπουλος επικοινώνησε με την "Αλήθεια" και μας έκανε προφορικά την ακόλουθη δήλωση, με αφορμή τη χθεσινή αναφορά του Παντελή Γρετζελιά στο έγγραφο, το οποίο δημοσίευσε η "Αλήθεια" (δείτε το εδώ με τίτλο "ένα έγγραφο φωτιά"). Η δήλωση Σαραντόπουλου έχει ως εξής:
"Δεν έχω υπογράψει ποτέ αυτό το έγγραφο. Από την πρώτη στιγμή που υπέπεσε στην αντίληψή μου, κίνησα νομικές διαδικασίες".
Από τη δήλωση Σαραντόπουλου προκύπτουν ορισμένα συμπεράσματα: Πρώτον, οι "νομικές διαδικασίες" δεν αφορούν στη δημοσίευση του εγγράφου, αφού εμείς ως τώρα, σχεδόν ένα μήνα μετά τη δημοσίευση του εγγράφου, δεν έχουμε λάβει κανένα νομικό έγγραφο. Δεύτερον, πέραν του κ. Σαραντόπουλου, ουδείς άλλος εκ των πέντε που φέρονται να το υπογράφουν δεν έχει επικοινωνήσει για να το διαψεύσει (δεν θα εκπλαγώ αν το διαψεύσουν και οι κκ. Τσιδήμας και Βαλασσάς, αλλά το περιμένω κι από τους πέντε!). Τρίτον, ότι η πόλη ασχολείται με ένα έγγραφο κι όχι με τα ΤΡΟΜΕΡΑ προβλήματα που έχει δημιουργήσει η κατανομή των τοπικών δυνάμεων στο δμηοτικό συμβούλιο και η προβληματική συμπεριφορά σχεδόν όλων των πτερύγων (με τις διαιτερότητές της η καθεμιά...).
Ο χειρισμός της υπόθεσης "έγγραφο- φωτιά" είναι ενδεικτικός της απουσίας πολιτικής, στρατηγικής και αντίληψης του ρόλου της τοπικής Αυτοδιοίκησης από πολλούς "επίδοξους σωτήρες" της πόλης.
Το έγραψα και νωρίτερα: Το ζήτημα είναι "ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες"...
Αν χρειαστεί, θα επανέλθουμε...

1 σχόλιο:

  1. τιιιιι;νομικές διαδικασίες;
    τιποτε δεν έχει κινήσει.
    Το μόνο που κινεί είναι το αυτοκίνητό του ,για να μεταφέρεται στο δήμο

    (ας δημοσιοποιήσει, με προγενέστερες της σημερινής ,ημερομηνιες εξώδικα ή μηνυτηριες αναφορες....)
    ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή