Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Πάμε προς αναβολή των δημοτικών εκλογών;

Ένα σενάριο εφιαλτικό για το δήμο μας διακινείται τις τελευταίες ώρες στο χώρο της ενημέρωσης. Σύμφωνα με αυτό, στην απόφαση αναβολής των δημοτικών εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τον Ιούνιο του 2014, για περίπου έναν χρόνο, προσανατολίζεται η κυβέρνηση σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της “Real News”, με τη σύμφωνη γνώμη και
των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η αναβολή κρίνεται επιβεβλημένη από όλους, καθώς υπάρχει και αντικειμενικός λόγος, η καλύτερη προετοιμασία και η ουσιαστική αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ, που αναμένεται να “ξεμπλοκάρουν” το αμέσως επόμεν διάστημα για λογαριασμό της Ελλάδας.
Έτσι, ο νέος σχεδιασμός δείχνει στην κατεύθυνση της μετακίνησης της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών από τον Ιούνιο του 2014 στον Οκτώβριο του 2015, με ταυτόχρονη τροποποίηση του νόμου Ραγκούση, ώστε να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό.
Ο νόμος Ραγκούση άλλωστε είχε στηριχτεί ως κεντρική επιχειρηματολογία στην ταυτόχρονη διεξαγωγή δημοτικών και ευρωεκλογών, προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα, κάτι το οποίο δεν υπάρχει πλέον, από τη στιγμή που οι εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα διεξαχθούν στις 22 Μαϊου.

2 σχόλια:

  1. ΟΤΑΝ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΚΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΕΦΤΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΣΑ3 Φεβρουαρίου 2013 στις 3:49 μ.μ.

    Ω, ΤΙ ΣΥΜΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΛΟΧΑΡΟΥΛΗΔΕΣ,ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΣΠΑ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΜΟΦΩΝΑ -ΟΜΟΦΩΝΑ. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΣΑΜΠΑ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι και να κάνει ο Βενιζέλος-Τουρκτσόγλου και το τελειωμένο κόμμα του, το ΠΑΣΟΚ, τη συντριβή στις δημοτικές-περιφερειακές δεν τη γλιτώνουν.
    Και το ίδιο θα συμβεί και με το Σαμαρά και τη "λαϊκοπατριωτική" ΝΔ αν συνεχίσουν να ταυτίζονται με τους ως άνω και με το σημιτικό παρακράτος, που ακόμη κυβερνά την Ελλάδα σήμερα και επιμένει να καθορίζει τις τύχες της.
    Όσο αργούν, τόσο το χειρότερο γι'αυτούς.
    Το πρόβλημα δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ο κακός -πολύ κακός- εαυτός τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή