Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Τομπούλογλου μηνύει Κουτσάκη

Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας «Καλημέρα Όμορφη Πόλη»  Χ. Τομπούλογλου, κατέθεσε σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, λόγω  της παράτασης  της διάρκειας  της σύμβασης παραχώρησης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, κατά την διάρκεια της θητείας του Μ. Κουτσάκη ως Δημάρχου Ν. Χαλκηδόνας. Χωρίς ωστόσο να
έχει προηγηθεί απόφαση του αρμόδιου οργάνου, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις σχετικές διατάξεις του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων. Είναι λοιπόν προφανές ότι δεν έχει τηρηθεί η νόμιμη διαδικασία. Για αυτό τον λόγο ζητά την άμεση ποινική διερεύνηση της υπόθεσης για την διαπίστωση διάπραξης τυχόν ποινικών αδικημάτων και την τιμωρία των ενόχων (φυσικοί, ηθικοί αυτουργοί κτλ) για αξιόποινες πράξεις που τυχόν θα αποδειχθεί ότι διαπράχθηκαν.




8 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!
    ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΜΗΝΥΕΙ ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΚΑΙ ΓΑΙΤΑΝΑ...
    ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα ρε κακομοίρη Χάρη, που κάποιοι νομίσαμε, προς στιγμήν, ότι θα μπορούσες να είσαι κάτι διαφορετικό. Παλαιοκομματικός, φανφαρόνος και ακραίος λαϊκιστής είσαι. Και για να μην υπάρξουν λάθος ερμηνείες, καθόλου δεν υπερασπίζομαι τον Κουτσάκη, ο οποίος είναι, περίπου, του ιδίου φυράματος.
    Απλώς, θεωρώ, ότι δεν μπορεί να γίνεται πολιτική μέσω της Δικαιοσύνης, ούτε η Δικαιοσύνη να χρησιμοποιείται αλόγιστα για μικροπολιτικά και π[αραταξιακά συμφέροντα. Πολύ περισσότερο δεν μπορεί να ποινικοποιείται η πολιτική διαδικασία. Φρονώ ότι ουδείς μπορεί να βρίσκεται στο απυρόβλητο και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκαλύπτονται αξιόποινες πράξεις. Όμως, παραπομπή στη Δικαιοσύνη γίνεται όταν υπάρχουν συγκεκριμένες και ισχυρές ενδείξεις/αποδείξεις.
    Εκεί που έπρεπε, έκανες το "παγώνι" κύριε Χάρη. π.χ. ΕΔΕ για την Πρωτομαγιά του 2011. Μέγα θέμα όπου χάθηκαν χρήματα. Εκεί όμως είχε κόστος. Φάινεται ότι η συνείδησή σου λειτουργεί επιλεκτικά.
    Δεν πειράζει. Επιλεκτικά θα λειτουργήσει και η συνείδηση των ψηφοφόρων το 2014.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΕΑΣ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ ΖΙΖΕΛ ΟΤΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΝ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΡΑΚΙΤΖΗ!
      ΑΧ ΚΑΥΜΕΝΗ ΖΙΖΕΛ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΛΑΘΗ!
      ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΤΗ ΙΔΕΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      Διαγραφή
  3. Η ΞΑΔΕΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ?27 Φεβρουαρίου 2013 στις 11:02 π.μ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ,ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΑΚΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ?ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ.ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΟΥΓΓΑ ,ΤΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ,ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ,ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ Η... ΞΑΔΕΛΦΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΘΩΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΒΟΥ!
      ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΚΙ ΕΔΩ ΚΑΥΜΕΝΑ ΓΑΙΤΑΝΑΚΙΑ!

      Διαγραφή
  4. Γάτος ο «Μουσάτος». Αφού «τα βρήκε» με τον «Ψηλό» και στείλανε στο δικαστήριο τον «Γιατρό», τώρα «τα βρήκε» και με τον «Χοντρό» και στέλνουν στο δικαστήριο τον «Καφετζή». Την επόμενη φορά θα «τα βρεί» με τον «Ερυθρόδερμο» για να στείλουν στο δικαστήριο τον «Χοντρό». Μάρτυρας κατηγορίας θα είναι και πάλι τότε ο «Γλυκός» κι ο χορός καλά κρατεί. Σου λέω γάτος ο «Μουσάτος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ ο άσχετος θα κάνω μια απλή ερώτηση; Τηρήθηκαν, στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα προβλεπόμενα από τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων για την παράτηση μίσθωσης των πινακίδων; Εαν ναι, δεν έχει να φοβηθεί κανείς, τίποτε. Αν όχι, γιατί θα πρέπει να αυθαιρετούν -χωρίς συνέπειες- όσοι μας διοίκησαν, μας διοικούν και θα μας διοικήσουν; Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται επιλεκτικά; Λέω εγώ, τώρα!!!
    Η όποια απάντηση, παρακαλώ να έχει επιχειρήματα, για να την κατανοήσω, καθ' ότι άσχετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η έλλειψη ουσιαστικού διαλόγου ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις, τα στελέχη των παρατάξεων, τους φορείς και τους πολίτες είναι η αιτία πολλών δεινών που ταλανίζουν τον δήμο μας. Ένα δήμο που έχει όλα τα προσόντα να διεκδικήσει και να κερδίσει με το σπαθί του μερίδιο στην ανάπτυξη και την πρόοδο. "Βραχυκυκλώνει" όμως μονίμως από την αδυναμία των δημοτικών παρατάξεων και των δημοτικών συμβούλων να συνεννοηθούν, να συνεργαστούν και να συμπράξουν στον κοινό σκοπό. Που δε μπορεί να είναι άλλος από το συμφέρον του δήμου: την οικονομική του ανάπτυξη που περνά υποχρεωτικά μέσα από τη δημιουργία ήρεμου δημοτικού και κοινωνικού κλίματος και την επικράτηση κράτους δικαίου. αν απαριθμούμε τα αυτονόητα, είναι για να καταλήξουμε πως είναι τουλάχιστον παράδοξο να μην μπορούμε να συμφωνούμε σε βασικά πράγματα και να μην ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πετύχουμε, παρά να αναλώνουμε τον εαυτό μας και το δήμο μας σε μια μόνιμη αψιμαχία, εξαντλώντας άσκοπα τη δυναμική μας, την οποία θα μπορούσαμε -θα έπρεπε- να χρησιμοποιούμε, ενωμένοι, αποφασισμένοι και δυνατοί για να στηρίξουμε το δήμο μας.

      Διαγραφή