Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Η Περιφέρεια ενέκρινε τον προϋπολογισμό του δήμου

Το χαρτί της έγκρισης του προϋπολογισμού που ψηφίστηκε χθες από το δημοτικό συμβούλιο, υπογεγραμμένο και σφραγισμένο από την Περιφέρεια, βρίσκεται στα
χέρια της δημάρχου Έφης Γαϊτανά Αποστολάκη. Έτσι, κατέρρευσαν κι επισήμως όλες οι απίθανες δικαιολογίες με τις οποίες επιχείρησε η ομαδούλα να υπονομεύσει ακόμα και την πιο στοιχειώδη λειτουργία του δήμου, όταν μιλούσε για "παρανομίες" και άλλα ανεδαφικά. Από τη Δευτέρα ο δήμος θα μπορεί να λειτουργήσει ανεμπόδιστα.
Περαστικά, στους αποστάτες...

9 σχόλια:

  1. ΓΕΡΟΔΑΣΚΑΛΟΠΛΑΤΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ29 Μαρτίου 2013 στις 5:44 μ.μ.

    στην ομαδουλα ειναι και ο δασκαλος μην το ξεχναμε.ας μαθουν επιτελους οι γονεις ολων των παιδιων το ρολο που επαιξε στη ψηφιση .ΗΤΑΝ ΑΠΩΝ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πλάτανος!!! Κλασική περίπτωση υπερεκτιμημένου φελού. Δίνει την εντύπωση του σοβαρού και με βάθος ανθρώπου, ενώ είναι πιο ρηχός και από τα ρηχά πιάτα που τρώμε το καθημερινό μας φαγητό.

      Διαγραφή
    2. O λόγος που απουσίασε κάποιος... δεν είναι για να μην τον... μαλώσουν κάποιοι άλλοι. Έπρεπε να έχει την ανοχή όλων γιατί υπάρχουν άλλα... ζητήματα πιο βαθιά και σημαντικά, πιο αποκαλυπτικά και... καταδικαστικά.

      Για βρείτε στοιχεία, βιβλία, παραστατικά, απολογισμούς για τις σχολικές επιτροπές, που δεν θα βρείτε δηλαδή, και μετά μου γράφετε...
      Λίγο η απειρία της δημάρχου, λίγο η ανικανότητα κάποιων συνεργατών, λίγο η... αδυναμία κάποιων άλλων συνεργατών που συνεργάζονταν-νται με τον αντίπαλο, λίγο η καλλιεργούμενη προσδοκία εκλογικής συνεργασίας, λίγο οι... παράλληλοι βίοι, επιτρέπει σε διάφορους που δεν πολιτεύονται τόσο αθώα, όπως θα έλεγε μια... αθώα ψυχή, να κάνουν... πάρτι σε χαλεπούς οικονομικά καιρούς και ταυτόχρονα να είναι κριτές και επικριτές της δημάρχου και των πάντων!

      Δυστυχώς ενώ όλοι γνωρίζουν, δεν υπάρχει ούτε ένας από όλους αυτούς που αποφασίζουν, να βγει και να πει τα στοιχειώδη, ή έστω να ζητήσει εδώ και τώρα να προσκομιστούν βιβλία και παραστατικά για να αποκαλυφθεί η πραγματικότητα που επιμελώς κρύβεται από όλη την ιεραρχία! Είναι και ο Ρακιντζής μακριά...

      Διαγραφή
  2. Οι αποστάτες δεν είπαν την τελευταία τους λέξη. Θα δείτε θα δείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά όπως προκύπτει η ομαδούλα κάνει τα πάντα για την αποδόμηση του Δήμου και μόνο το καλό των δημοτών και του Δήμου δεν σκέπτεται.....δοξάστε τους.....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΣ ΕΘΑΨΕ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ, ΜΕΓΑΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ30 Μαρτίου 2013 στις 12:46 π.μ.

    Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητή Ζιζέλ, ο Πλάτανος είναι και ευθύς και ειλικρινής και αταλάντευτος. Ενα προϋπολογισμό διογκωμένο και ανειλικρινή δεν πρόκειται να ψήφιζε. Δε ψήφισε τον προϋπολογισμό με τα 31.000.000 ευρώ, θα ψήφιζε τον προϋπολογισμό με τα 34.500.000 ευρώ; Εχει και λόγο και άποψη. Γράφει επώνυμα και απαντά επώνυμα. Μάλλον "ρηχό πιάτο" είναι η αφεντιά σου και υπηρέτης αφεντικών αχρείων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο γεροδασκαλοπλάτανος, είναι και γερός και δάσκαλος και δεν έχει ανάγκη ούτε το γέρο, ούτε τη γραία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή