Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Όλοι δίκιο είχαν...

Όλοι δίκιο είχαν: η διοίκηση, ο Τομπούλογλου κι ο Κόντος, υπερψήφισαν τον προϋπολογισμό, για να διοικηθεί ο δήμος, να λειτουργήσει στοιχειωδώς. Κι η ομαδούλα των αποστατών, που αναρωτήθηκε: Μα
καλά, αφού ήταν η θεσμική αντιπολίτευση να ψηφίσει τον προϋπολογισμό, γιατί δεν το έκανε από την αρχή και μας ταλαιπώρησε; 
Κατά τα λοιπά, αποκαλύφθηκε ότι η ομαδούλα Γρετζελιά, προκειμένου να υπονομεύσει τη δήμαρχο, δεν ενδιαφέρεται ούτε για το δήμο, ούτε για την πόλη. Θλιβερό κατάλοιπο του παρελθόντος, που απλώς μας θυμίζει το κακό παρελθόν του δήμου.
Μπορεί πρώτα να εξελέγη πάπας στο Βατικανό και μετά να ψηφίστηκε προϋπολογισμός στην πόλη μας, πάντως έχουμε κι από τα δυο.

15 σχόλια:

  1. TO ΕΠΤΑ ΣΤΟΥΝΤΖΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΜΑΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΟ13 Μαρτίου 2013 στις 11:37 μ.μ.

    μην ξεχναμε οτι ξεκαθαρα ποια στην ομαδουλα ειναι και ο δασκαλος ο οποιος μεχρι χθες ψαρευε για να μεταφερει τη σοδεια του στον αφεντη.ΑΦΑΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.οσο για την γραια την ειπαν και 70χρονη ξεχασαν μια 10ετια,εχει ομως ενα ελαφρυντικο οπως ολοι οι ηλικιωμενοι.SILBER ALERT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. SILBER ALERT
      Μπορείτε να βοηθήσετε;
      Ηλικιωμένη γιαγιά αγνοείται από εχτές το βράδυ,μετά το βαρύ σοκ που υπέστη!

      Διαγραφή
  2. ΒΟΥΒΗ ΚΩΜΩΔΙΑ "ΧΟΝΤΡΟΣ ΨΗΛΟΣ"14 Μαρτίου 2013 στις 1:17 π.μ.

    Σε περσινή μου δημοσίευση με αφορμή την ψήφιση του προϋπολογισμού 2012 και την αύξηση των δημοτικών τελών έγραφα:
    "Σκοπός του Χοντρού είναι να μην υπάρχει εις το διηνεκές νικήτρια για καμία από τις φράξιες της Νέας Προοπτικής".
    Έναν και βάλε χρόνο μετά, η στρατηγική του παραμένει η ίδια. Βέβαια, επειδή πάνω στη βιασύνη του καταντά μπουνταλάς, δεν πρόλαβε να συμβουλέψει σωστά τον Σώτο το πρωί της Τετάρτης, και αυτός πρόλαβε να ρίξει μαύρο στο σχέδιο του προϋπολογισμού (με ποιο σκεπτικό, παιδί μου;).
    Όσο για τον Ψηλό, τί να πει κανείς; Το αντιγρετζελικό του μένος τον εμπόδισε ακόμη κι'από το να θυμηθεί όσα έλεγε μια μόλις βδομάδα πριν ότι "δεν θέλει καμία απολύτως σχέση με αυτή τη Διοίκηση", εκφράζοντας τη λύπη του μάλιστα για τους 10 πιστούς της Βολιώτισσας.

    Ο άσχετος, πλην όμως συμπαθητικούλης άλλος Ψηλός (της Νέας Προοπτικής), μπορεί να είναι ήσυχος πλέον ότι το πεντοχίλιαρο του παγκαριού δεν θα του χρειαστεί. Προσέτρεξαν σε βοήθειά του ο βραχνοκόκορας που δέχεται μέχρι και να του περάσουν χειροπέδες και η όψιμοι αντιγρετζελικοί (παλιοί γρετζελικοί) που εμφορούνται από το "όραμα για μια όμορφη πόλη".
    Και τώρα κλείνω, γιατί μού'ρθε διάρροια.
    Χαίρομαι πάντως που ο δήμος έχει προϋπολογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι ομως, το παγκαρι της εκκλησιας το ανοιξανε τα παρταλια. Τι; Θα τ αφηνανε? αφου συζητηθηκε στο δημοτικο συμβουλιο καλυμενοι ηταν. Το τι βρηκανε μεσα ομως ειναι μια αλλη συζητηση. Εδω θα μπορουσε ο κυρ Διαμαντης με το σμπιρο του να βοηθησει ωστε να μαθουμε και μεις οι αδαεις.

      Διαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΗ...
    ΜΟΝΟ ΟΙ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    ΤΟ ΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΛΛΩΣΤΕ: " Επιτρέψτε μου να πιστέψω…τους «Ορίζoντες…»!
    Όσο για το άλλο…
    Τι να πω;
    Αυτό θα πει…
    έγκυρη ενημέρωση!"
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ-BLOG ΤΟΥΣ "ΓΡΕΤΖΕΛΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ";;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις Δίκιο Ανώνυμε.
      Γραφείο Τελετών "Οι Μαύροι Ορίζοντες".
      Να Ζήσουμε Να τους Θυμόμαστε. (Όλη Την Ομαδούλα)

      Διαγραφή
  4. "Θλιβερό κατάλοιπο του παρελθόντος, που απλώς μας θυμίζει το κακό παρελθόν του δήμου".

    Σε ένα μόνο θα διαφωνήσω. Στον χαρακτηρισμό "θλιβερό". Κωμικοτραγικό θα ταίριαζε καλύτερα κατά τη γνώμη μου.

    Και φυσικά δεν αξίζει κανένα "μπράβο" στην θεσμική αντιπολίτευση γιατί απλά έκανε το αυτονόητο και έβαλε πάνω απ' όλα τη συνέχεια της πόλης.

    Λυπηρό, που η Λαϊκή Συσπείρωση και η Δύναμη Πολιτών (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα) εμμένουν στο να αγνοούν την τοπική πραγματικότητα με τις ιδιαιτερότητές της, διαβάζοντας ουσιαστικά τις κεντρικές θέσεις των κομμάτων που πρόσκεινται. Κι αν για το ΚΚΕ είναι αναμενόμενο, για τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να κυβερνήσει κιόλας όντας 1η δύναμη στην πόλη, είναι διπλά απογοητευτικό, ιδιαίτερα μάλιστα όταν επικεφαλής είναι ένας υποτίθεται έμπειρος παλιός αυτοδιοικητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νόμιζα πως η έστω τύποις πλειοψηφία, ήταν η κυρίως ανίκανη, άσχετη, ασόβαρη και τα τοιαύτα...
    Νόμιζα πως η υπό τον Γρετζελιά ομάδα ήταν η κυρίως γραφική ομάδα του Δ.Σ.
    Νόμιζα πως οι 3 πολιτικά ερμαφρόδιτοι του... τρίτου παράδρομου, ήταν συμπαίχτες σε ανόητα παιχνίδια...

    Τελικά και πρέπει να το πούμε, οι πλέον ανίκανοι, άσχετοι, ασόβαροι, ασυνεπείς, γραφικοί, πολιτικά ερμαφρόδιτοι και τα τοιαύτα είναι η αντιπολίτευση αρχικά στο σύνολο της, και σε απίστευτη έκταση οι ομάδες Κόντου-Τομπούλογλου-Κανταρέλη!

    Απόδειξη ότι αφού ταλαιπώρησαν τον δήμο και τους δημότες όσο περισσότερο μπορούσαν, σύρθηκαν και ψήφισαν ουσιαστικά αναλλοίωτο τον προϋπολογισμό που είχε καταθέσει η δήμαρχος μειωμένο σε ποσοστό 0,5% ή κατά 189.000 ευρώ!!!

    Που ήταν οι σπατάλες; Που ήταν η... καθόλου αθώα διαχείριση της δημάρχου και της ομάδας της; Ποια διαφορετική γνώμη είχαν για τον προϋπολογισμό;


    Η πλέον σοβαρή και αξιόπιστη δύναμη είναι η δήμαρχος και οι σύμβουλοι που την ακολουθούν!

    Το φιάσκο της αντιπολίτευσης και ο θρίαμβος της Έφης είναι ηλίου φαεινότερο πως ανοίγει μια δεύτερη θητεία στην άξια δήμαρχο μας, με ανανεωμένο ψηφοδέλτιο! Γιατί ποιος λόγος υπάρχει να ψηφίσει κανείς λαοπλάνους και υποκριτές που προκειμένου να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους, δεν διστάζουν να βάλουν σε περιπέτειες τον δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι να πρωτοπούμε, ο κ. Μάλλιος δήλωσε ότι η παράταξή του συμφωνεί με την ανακοίνωση των εργαζομένων χωρίς να αναφέρει ότι οι εργαζόμενοι ζητούσαν να ψηφισθεί ο προϋπολογισμός τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε. Το δε ΚΚΕ καταψήφισε τον οργανισμό του Φορέα στον οποίο είχαν συμφωνήσει οι εργαζόμενοι. Πλήρης σύγχυση δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν ο Επίδοξος Ηγέτης αγαπά πραγματικά την πόλη το καλύτερο που έχει να κάνει
    και θα του χρωστούν μεγάλη ευγνωμοσύνη οι δημότες, να παραιτηθεί και να πάει σπίτι του.
    Θα ηρεμήσει η πόλη και το Δημοτικό Συμβούλιο από τις εντάσεις και τις ίντριγκες.
    Ας το σκεφτεί αυτό, θα έχουμε με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια.
    Και θα διαφυλάξει την υστεροφημία του και θα ηρεμήσει η πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ana andreeva

    Ρεαλιστική η σκέψη σου. Παρ΄ όλα τα ‘’λαθη’’ και την απειρία της , είναι η μόνη που σέβεται τον δήμο και τους πολίτες. Μακάρι να γίνει όπως το λες και να βάλει ξανά υποψηφιότητα. Είναι σίγουρο ότι θα βρει σωστούς και υπεύθυνους ανθρώπους να την πλαισιώσουν .

    Και αν τελικά είναι όπως τα λες , δηλ. ότι ταλαιπωρούσαν τόσο καιρό τον δήμο για κάτι ασήμαντο, ( εδώ ο κος Διαμαντής θα μπορούσε να βοηθήσει ανεβάζοντας τον προϋπολογισμό της κας δημάρχου και τον προϋπολογισμό που ψηφίσθηκε για να δούμε τις διαφορές) τότε ξεπερνάμε το γελοίο και φτάνουμε στο τραγικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tώρα χρειάζεται να βγει ανακοίνωση και να μοραστεί σε όλη την πόλη που να ξεμπροστιάζει τα παιχνίδια τους σε βάρος των δημοτών! Δεν έχει να φοβηθεί τίποτε η δήμαρχος. Τον μέγιστο εκβιασμό, παίζοντας ανοιχτά το παιγνίδι του Γρετζελιά για να την παραιτήσουν τον έκαναν, κι έχασαν κατά κράτος... Δεν μπορούν πια να μην ψηφίζουν τις δαπάνες που θα φέρνει η διοίηση του δήμου, από την στιγμή που αυτοί έφτιαξαν τον προϋπολογισμό και τον έχουν ψηφίσει! Κάθε φορά που θα κάνουν τα γνωστά τους... κουνήματα και μια ενημέρωση σε όλους τους δημότες, να σου πω εγώ ποιος είναι το φαβορί για τις εκλογές...
    Επιτέλους έπεσαν στην παγίδα που μεθοδικά έστηναν τα κορόιδα παριστάνοντας τους... πονηρούς!
    Καμιά υποχώρηση στο εξής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tα δυο μεγάλα κορόιδα στη χτεσινή διαδικασία υπήρξαν αυτοί που μόνον ο Μάλλιος ξεμπρόστιασε (όπως και τη δήμαρχο) επαρκώς.
    Και καλά, τον της Καλημέρας τον ξέρουμε τι αμπλαούμπλας είναι. Χρόνια η περίπτωσή του και σοβαρότατη. Μέχρι και στο Έξτρα έφτασε για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τι έγινε μεγάλε; Κώλωσες από τις συζητήσεις σου με ιεραρχικά ανωτέρους σου; Και πιστεύεις προφανώς ότι θα σε βγάλουν καθαρό αν υπάρξει προσφυγή, ε;
    Αμ ο άλλος; Καλά λέγανε κάποιοι από την περίοδο της δικής του θητείας ότι "δεν τον ξέρετε καλά, ένας μικρός Στάλιν είναι".
    Οι 10 μαριονέτες της δημάρχου, όπως και η ίδια, αμίλητοι. Μούγκες. Γιατί να μιλήσουν άραγε, αφού δικαιώνονταν πανηγυρικά; Υποτίθεται ότι τα 2 κορόιδα θάχωναν εκείνη στο λάκκο, αλλά έπεσαν οι ίδιοι μέσα!
    Και παριστάνουν τους πολιτικούς άνδρες! Τα νήπια!
    Και βγαίνει τώρα η Εφούλα και οι παρατρεχάμενοί της και διαδίδει ότι αυτοί τα φταίνε, που ταλαιπώρησαν το Δήμο. Καλά τους κάνει!
    Ψηλέ, καλά κάνεις και αποσύρεσαι. Το σπορ δεν το κατέχεις. Βέβαια, και που φεύγεις δεν σημαίνει ότι μένουν άλλοι, καλύτεροί σου. Πιθανότατα χειρότεροί σου είναι κι αυτοί. Αλλά έτσι είναι. Πήξαμε στις μετριότητες, γι αυτό έχουμε φτάσει στον πάτο, κυρίως ηθικά και σαν Φιλαδελφειώτες και σαν Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και τώρα... ανοίξτε τις πόρτες, να φύγουν οι κότες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή