Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Συσσίτιο για τους ανήμπορους...



Στηριζόμενη κυρίως στην ευαισθητοποίηση και την ενεργή συμμετοχή των συμπολιτών μας και των επιχειρηματιών της πόλης, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος ενημερώνει όλους τους κατοίκους της πόλης, ότι μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα με στόχο την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία της νέας Κοινωνικής Δομής παροχής Συσσιτίων σε
συμπολίτες μας που  αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα διαβίωσης.
Πρόκειται για την υλοποίηση του νέου Διαδημοτικού προγράμματος το οποίο πραγματοποιείται μέσω της Επιστημονικής Εταιρίας για την Κοινωνική Συνοχή και Ανάπτυξη, (Ε.Π.Ε.Κ.Σ.Α) και απευθύνεται στους κατοίκους των 4 Δήμων (Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, Μεταμόρφωσης, Ηρακλείου, Λυκόβρυσης – Πεύκης).  
Το διαδημοτικό πρόγραμμα σίτισης θα λειτουργήσει σύντομα στην  οδό Σοφούλη 2 και Παπάγου στην Ν. Φιλαδέλφεια, όπου μέσα από οργανωμένη κουζίνα και εξειδικευμένο προσωπικό θα μπορεί να προσφέρει  στους ωφελούμενους έτοιμο μαγειρεμένο φαγητό για 7 ημέρες την εβδομάδα.
Ακόμη και η ελάχιστη προσφορά που μπορεί να παρέχει ο καθένας μας, όπως ένα πακέτο μακαρόνια, για κάποια άπορη οικογένεια θα αποτελέσει πολύ σημαντική βοήθεια.
Σας υποδεικνύουμε μια λίστα με τρόφιμα και διάφορα είδη απαραίτητα για την καθημερινή λειτουργία των Δομών.
ΟΣΠΡΙΑ   (φακές, φασόλια , ρεβύθια, γίγαντες)
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ  (Νο2, Νο3, Νο6 ,Νο10, Πένες & κοφτό μακαρονάκι)
ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
ΡΥΖΙ
ΛΑΔΙ  (ελαιόλαδο & ηλιέλαιο)
ΖΑΧΑΡΗ
ΑΛΕΥΡΙ
ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
ΤΟΜΑΤΟΧΥΜΟ  Ή ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ
ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ
ΜΑΓΙΑ
ΧΥΜΟ ΞΥΔΙ – ΛΕΜΟΝΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ  (μπαχάρι, κανέλα,ρίγανη, γαρύφαλο, μοσχοκάρυδο, δυόσμο & σκόρδο σκόνη)
ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ
ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ
ΠΑΤΑΤΕΣ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
ΨΑΡΙ
ΚΡΕΑΣ
ΦΡΟΥΤΑ
Αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα της Σίτισης γίνονται μέχρι και 18/3/2013.
Τηλ. επικοινωνίας: 210-2526255 & 210-2514446

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου