Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Η γυναίκα που έδωσε χυλόπιττα στον Πάπα!!!

Μια γυναίκα φαίνεται πως ήταν η αιτία για να κάνει στροφή στην Εκκλησία ο Χόρχε Μπεργκόλιο, ο νέος Πάπας της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας. Η 76χρονη Amalia Damonte, που ζούσε στην
ίδια γειτονιά με τον Φραγκίσκο, φαίνεται πώς ήταν ο μεγάλος του έρωτας και η ίδια δηλώνει σοκαρισμένη όταν είδε ότι ο Χόρχε ήταν ο νέος Πάπας!
«Πάγωσα μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Χόρχε ήταν ο νέος Πάπας» είπε η 76χρονη.
Ήταν το 1948 ή 1949 όταν ο τότε 12χρονος Χόρχε έγραψε ένα γράμμα στην αγαπημένη του δηλώνοντάς της το μεγάλο του έρωτά και ζητώντας της να τον παντρευτεί, σύμφωνα με την Daily Mail.
«Μου είχε πει ότι αν δεν τον παντρευόμουν θα γινόταν παπάς. Ευτυχώς για εκείνον είπα όχι» λέει με μία δόση χιούμοη η Amalia, που συνεχίζει να μένει στην ίδια γειτονιά με το πατρικό σπίτι του νέου Πάπα.
«Ήταν ερωτευμένος μαζί μου. Παίζαμε στους δρόμους της ήσυχης γειτονιάς και ο ίδιος ήταν πολύ καλός» λέει η 76χρονη. Φαίνεται, πάντως, ότι η Amalia δεν ήταν ο μοναδικός μεγάλος έρωτας του Φραγκίσκου. Σε συνέντευξη που έδωσε το 2010 παραδέχτηκε ότι είχε μια κοπέλα με την οποία τρελαινόταν να χορεύει τανγκό.

1 σχόλιο:

  1. Η γυναίκα που έδωσε χυλόπιττα στον Πάπα!!!

    ή διαφορετικά

    ... τον έστρεψε προς το επιχειρείν...



    της καθολικής εκκλησίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή