Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Χωρίς ψεκασμούς και φώτα η πόλη; (video)

Δείτε τις ερωτήσεις που απηύθυνε στη δήμαρχο ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χάρης Τομπούλογλου, και τη
συζήτηση που ακολούθησε.

3 σχόλια:

  1. Κατάντια.
    Η μια λέει θα κάνει διαγωνισμό η άλλη λέει απευθείας ανάθεση.
    Φωτισμός "υπερβολικός" λέει.

    Απλά περιμένουμε εκλογές να τελειώνουμε με τη φαρσοκωμωδία. Ούτε να μιλήσει δεν μπορεί πια, την κοιτάω και απορώ πως γίνεται να είναι δήμαρχος.
    Και φυσικά μύνήσεις στον πρώτο τραυματισμό λόγω κακού φωτισμού σε δήμαρχο και αντιδήμαρχο καθαριότητας-πρασίνου-φωτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 3.37 συμφωνώ για τα περί κατάντιας. Όμως η Γαϊτανά δεν είναι αυτό που λέμε "πολιτικό ον" και συνεπώς δεν έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τόσο ξέρει, τόσο μπορεί. Κατάντια όμως και μάλιστα μεγαλύτερη, είναι και η περίπτωση (περιπτωσάρα) Τομπουλογλου που είναι χρόνια στο κουρμπέτι αλλά έχει μπερδέψει την πολιτική με τις δημόσιες σχέσεις και εκτός από περιοδείες με την κουστωδία του που θυμίζουν κομματάρχες του '50 και φτηνιάρικες "φιλανθρωπιές" (ΚΑΠΗ, Παναγίτσα κλπ) εδώ και 3 χρόνια δεν έχει αρθρώσει πολιτικό λόγο. Κούφιος. Κενός. Απλά θορυβώδης.

      Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και για τις τακτικές του Τομπούλογλου και για τα πεπραγμένα του.
    Απλά δεν μπορώ να βγαίνω από το σπίτι μου και να φοβάμαι να περπατήσω, ούτε να βλέπω στο video που επισυνάπτεται στην παρούσα ανάρτηση ένα υπόλοιπο Δημάρχου να μπερδεύει τα λόγια της. Πραγματικά είναι τρομακτική και το λέω για όσους δεν έχουν δει το video.

    ΑπάντησηΔιαγραφή