Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Τι ετοιμάζει η "Όαση"


Οι προσεχείς εκδηλώσεις του νεοσύστατου φυσιολατρικού συλλόγου Όαση, είναι οι ακόλουθες:

Σάββατο 25/5/13 , ώρα 19,15  μμ , ξεκινάμε  από τα γραφεία του συλλόγου, στάση Άλσος , για το  Badminton για να παρακολουθήσουμε τη παράσταση  « Ποιος τη Ζωή μου ….» ένα  αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. (Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες  ηθοποιοί και τραγουδιστές, ακούγονται πάνω από 50 τραγούδια).  Συμμετοχή  18 ευρώ για τα μέλη , 20 ευρώ για τους φίλους.
Τρίτη  11 Ιουνίου , ώρα 7μμ ,  ξεκινάμε  από τα γραφεία του συλλόγου, στάση Άλσος,  και πάμε στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης . Εκεί  μας περιμένει ο αστρονόμος κ. Νίκος Ματσόπουλος για να μας κάνει το γύρο του γαλαξία…με το διοπτρικό τηλεσκόπιο Newall συντονισμένο στον πλανήτη Κρόνο και στον αστερισμό του Ωρίωνα. Θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε βόλτα με το μεγαλύτερο «ασανσέρ» της πόλης , αφού το πάτωμα στην αίθουσα του τηλεσκοπίου ανεβοκατεβαίνει. Συμμετοχή 10 ευρώ για τα μέλη, 12 ευρώ για τους φίλους.
Κυριακή 30/6/13 , ώρα 7,30 πμ , ξεκινάμε από τα γραφεία του συλλόγου, στάση Άλσος,  για την Παύλιανη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περπάτημα παράλληλα στο ποτάμι, μέχρι τις πηγές του ποταμού, πικ-νικ κάτω από τα πλατάνια κλπ. Το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στην Υπάτη . Συμμετοχή 12 ευρώ για τα μέλη , 15 για τους φίλους.
Από την Τετάρτη 5 Ιουνίου  αρχίζουμε  ….τα μπάνια μας , χρησιμοποιώντας τα Ι.Χ. μας. Μαζευόμαστε το πρωί  8,30΄ στο σύλλογο , βάζει όποιος θέλει το ΙΧ του και οι επιβαίνοντες καλύπτουν με 3 ευρώ τα έξοδά του. Θα πηγαίνουμε συνήθως στη παραλία Σχοινιά (θέση Καράβι) και θα επιστρέφουμε γύρω στις 2 μμ.  Ανάλογα με τον καιρό ( αέρα ) , θα επιλέγουμε και άλλες παραλίες, πχ. Αυλάκι, Ωρωπό κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα τηλέφωνα και στα γραφεία του Συλλόγου..

1 σχόλιο:

  1. τι διαβαζουν τα ματακια μου?ξαναγυρισαμε στη 10ετια 60-70 με τα πειρατικα ταξι?τα διοδια θα ειναι εξτρα?το φαγητο του οδηγου θα ειναι δωρεαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή