Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Αποφασίζουν οι δήμαρχοι- στο δρόμο οι εργαζόμενοι

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την οποία συγκάλεσε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας σε κεντρικό ξενοδοχείο της
Αθήνας.
Σε αυτή παίρνουν μέρος όλοι οι δήμαρχοι της χώρας και τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων προκειμένου να αποφασίσουν για τη περαιτέρω στάση της Αυτοδιοίκησης μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την ένταξη χιλιάδων δημοτικών υπαλλήλων στο καθεστώς της διαθεσιμότητας.

Νέα μηχανοκίνητη πορεία από τους εργαζομένους στη δημοτική Αστυνομία
Από την Αγίου Κωνσταντίνου και την κεντρική υπηρεσία της δημοτικής Αστυνομίας ξεκίνησε για δεύτερη μέρα η μηχανοκίνητη πορεία των εργαζομένων.

Αφού διέσχισαν την οδό Σταδίου, κατέληξαν στο ξενοδοχείο, όπου συνεδριάζει η ΚΕΔΕ. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και σχολικοί φύλακες.

Στο μεταξύ, σήμερα η ΠΟΕ - ΟΤΑ προχωρά στάση εργασίας από τις 11.30 έως τη λήξη του ωραρίου. Την ίδια ημέρα η Ομοσπονδία καλεί τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στις 12.00 στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία προς τη Βουλή.

Συλλαλητήρια και πορείες στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στους μεγάλους δήμους της χώρας αναμένεται να γίνουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

1 σχόλιο:

  1. εχουν αργησει αρκετα,χρονια πριν επρεπε να πανε στα σπιτια τους και ειδικα ο τομεας καθαριοτητας,να τους διωξουν και μετα να τους προσλαβουν ιδιωτες και να γελασει καθε πικραμενος.για να πουν το δεσποτη παναγιωτη οι κυριοι και κυριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή