Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Μήπως έχετε αύριο ή μεθαύριο ραντεβού στο ΙΚΑ;

Νέα ταλαιπωρία περιμένει τους ασφαλισμένους του ΙΚΑ, την Τρίτη και την Τετάρτη, λόγω της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού.

Οι γιατροί του ΙΚΑ ζητούν να ανανεωθούν οι συμβάσεις όλων των γιατρών να καλυφθούν άμεσα οι κενές θέσεις, ενώ διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση της περίθαλψης και την επιμήκυνση της λίστας των τηλεφωνικών ραντεβού. Προειδοποιούν μάλιστα πως αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις.

Σε σχετική ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επιστημονικού Υγειονομικού Προσωπικού καταγγέλλει τις «πρακτικές διασυρμού του κλάδου των γιατρών, από όργανα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και της Διοίκησης του ΙΚΑ, σχετικά με υπερσυνταγογραφήσεις φαρμάκων-θεραπειών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου