Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ούτε να...τζογάρετε δεν μπορείτε!

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες πρακτορείων του ΟΠΑΠ, οι οποίοι πραγματοποιούν σήμερα και αύριο 48ωρη απεργία, με οικονομικά και θεσμικά αιτήματα. Είχε προηγηθεί κι άλλη 48ωρη απεργία την περασμένη εβδομάδα, στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης είναι:

Κατάργηση της υποχρέωσης τήρησης βιβλίων από τους πράκτορες, άμεση κατάθεση της Νομοθετικής ρύθμισης που κατοχυρώνει το περιεχόμενο των συμβάσεων, αποκλειστική διάθεση όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ ΑΕ, μέσα από τα πρακτορεία, άμεση ανανέωση και βελτίωση των υφισταμένων παιχνιδιών, με ανταγωνιστικούς όρους, επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης με τον ΟΤΕ και άμεση απόδοση του 35% από την ΟΠΑΠ ΑΕ, άμεση εφαρμογή της απόφασης του Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ, για επιστροφή των τόκων του εγγυητικού κεφαλαίου και άμεση υλοποίηση της δέσμευσης για ασφαλιστική κάλυψη των πρακτορείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου