Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Οι δικοί μας πότε θα συναντηθούν;

Στην Αθήνα ήδη άρχισαν οι διαδικασίες. Εδώ, για πότε το βλέπουν οι αρμόδιοι; Εντός των αμέσως επόμενων ημερών πρέπει να συναντηθούν οι Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη και Σταύρος Κόντος για να αρχίσει η διαδικασία, ενώ πρέπει επίσης να υπάρξει συνεννόηση για τις εκδηλώσεις του Δήμου τα Χριστούγεννα κλπ.

Δείτε την είδηση: Ο απερχόμενος Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης, υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά, τον εκλεγμένο Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη, έγινε μια πρώτη ενημέρωση για θέματα του Δήμου και για ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης όπως οι εορτές Χριστουγέννων στην πόλη και στις Λέσχες Φιλίας, ο "Αθήνα 9,84" και άλλα. Η ενημέρωση κατά τομείς για τον Δήμο Αθηναίων θα συνεχιστεί μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ηλία Θεοδώρου και συνεργατών του νέου Δημάρχου Γιώργου Καμίνη. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα παραδώσει τα καθήκοντά της στη νέα, με επίσημα πρωτόκολλα παράδοσης- παραλαβής.

Και στα δικά μας, και σύντομα...

7 σχόλια:

  1. Η ΚΥΡΙΑ ΓΑΙΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΔΗΜΑΡΧΕΥΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ 31/12/10. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσείς αναφέρεστε στο τυπικό μέρος. Τυπικά, έχετε δίκιο. Υπάρχει ωστόσο ένα ουσιαστικό- πολιτικό ζήτημα: Φαντάζεσθε ότι η διαδικασία θα γίνει ερήμην της κυρίας Αποστολάκη; Κι ότι ο-η δημαρχεύων/ουσα θα της πει "είμαι εγώ υπεύθυνος/η μέχρι το τέλος του χρόνου";

    Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Κι ίσως είναι η πρώτη ευκαιρία για τη νέα Δήμαρχο να αποδείξει σε όλους (φίλους κι αντιπάλους) ότι πράγματι μπορεί να κρατήσει στιβαρά το τιμόνι του νέου Δήμου. Πρέπει άμεσα να κάνει μια εφ όλης της ύλης συνάντηση με τον Σταύρο κόντο και να είναι εκείνη ενήμερη και σύμφωνη με όλες τις εκδηλώσεις από τώρα ως την ώρα της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τη χήρα να πενθήσει... Τόσες μέρες δε την αφηναν τα μεσημεριανάδικα... αλοίμονο στην πόλη μας... Ετοιμαστείτε να την κλάψουμε στο τέλος της 3,5ετίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα είναι ώρα για πένθος. Αυτά που λετε είναι συκοφάντίες και φασισμός. Ακους εκεί!!!!!
    Αλλωστε αν θέλετε κάτι να απευθυνθειτε ... Φλαβιανών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟ!ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΦΑΓΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ!ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ!ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά ένα βιογραφικό της αόρατης χήρας θα δημοσιευτεί καμμιά φορά; Έτσι για να ξέρουμε ποιά είναι η πρώτη πολίτης του νέου μας δήμου.
    Εκτός αν μαγειρεύεται ο τρόπος παρουσίασής της από τους επικοινωνιολόγους (και είναι και πολλοί) της Νέας Προοπτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που να δεις τι θα γινει μετα τη 1/1/11

    ΑπάντησηΔιαγραφή