Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τον πρώτο λόγο ο Χάρης στην "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"

Η συνεχής λειτουργία του συνδυασμού "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" είναι ένας από τους βασικούς στόχους του Χάρη Τομπούλογλου ο οποίος, παρά το ότι έχασε την τελική μάχη για τη Δημαρχία, ωστόσο φαίνεται ότι θα καθορίσει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο συνδυασμό του, με προοπτική την επόμενη αναμέτρηση για το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, σε περίπου τριάμιση χρόνια. Στο συνδυασμό δεν υπάρχει καμία κίνηση κι όλοι περιμένουν να τους καλέσει ο Τομπούλογλου για να ξεκινήσει η δράση τους.

Στην πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση του συνδυασμού, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώτην αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Αδαμόπουλου, ο Στέφανος Γατσούλης που προεκλογικά είχε στηρίξει το Καλημέρα Όμορφη Πόλη, δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του μέλος του συνδυασμού κι ότι την επόμενη φορά θα μετέχει και στο ψηφοδέλτιο.

Στην εκδήλωση ήταν παρών κι ο έτερος αντιδήμαρχος εκείνης της εποχής, ο Κώστας Γιαννόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. Τα παθήματα δεν γίνονται μαθήματα.
    Άσχημο πράγμα να θέλει κανείς ντε και καλά να γίνει αρχηγός, χωρίς να έχει τις ικανότητες ενός ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή