Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Μέχρι την Τετάρτη η απάντηση της κυβέρνησης για το γήπεδο της ΑΕΚ

Την επίσημη απάντηση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σχετικά με το αν είναι εφικτό να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια περιμένουν στην ΑΕΚ μετά τη συνάντηση που είχε η ΠΑΕ και η Ερασιτεχνική με τον αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη. Μέχρι την Τετάρτη αναμένεται η απάντηση της Πολιτείας.

Προτεραιότητα έχει γίνει για την ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα η κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και οι διοικούντες την Ενωση κινούμενοι προς αυτή την κατεύθυνση έχουν εντατικοποιήσει τις επαφές τους με ανθρώπους, που παίζουν σημαντικό ρόλο στην πραγματοποίηση του έργου.

Στο πλαίσιο αυτό, το απόγευμα της Παρασκευής (19/11) έλαβε χώρα συνάντηση στο γραφείο του αρχιτέκτονα Στέλιο Αγιοστρατίτη και το παρών έδωσαν ο Σταύρος Αδαμίδης, με τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Κωνσταντινίδη, τον γενικό γραμματέα της ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο, τον νομικό σύμβουλο Αντώνη Κατσιγιάννη και μία εκπρόσωπο της πολεοδομίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μία ομάδα ανθρώπων, που θα αναλάβει να τρέξει την υπόθεση του γηπέδου, αλλά και μία εταιρία, που θα μπορεί να εκπροσωπεί και να υπογράφει τα επίσημα έγγραφα, που αφορούν το γήπεδο.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό την ενημέρωση από τον αρχιτέκτονα για το πρότζεκτ του έργου, ώστε οι άνθρωποι της ΑΕΚ να παρουσιαστούν ενωμένοι στο καθοριστικό ραντεβού της Τρίτης (23/11) ή της Τετάρτης (24/11) με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη.

Λίγες μέρες νωρίτερα ο Υφυπουργός είχε παραδώσει τα σχέδια στο Υπουργείο, το οποίο τα εξετάζει και μέχρι την Τετάρτη (24/11) αναμένεται να έχει αποφασίσει σχετικά με το αν είναι εφικτό να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

1 σχόλιο: