Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Καλόστος αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας

Με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Κουτσάκη ορίστηκε αντιδήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας ο Ιερόθεος Καλόστος. Η θητεία και των δυο λήγει στις 31 Δεκεμβρίου.

6 σχόλια:

  1. ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΨΗΦΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως η έκτη, που βρέθηκε στην τρίτη και κρισιμότερη ψηφοφορία... Για να είμαστε, όμως, ειλικρινείς, υποθέσεις κάνουμε με βάση τη λογική.

    Γιατί κάποιος ΔΕΝ ψήφισε Κουτσάκη τις δυο πρώτες φορές αλλά ΨΗΦΙΣΕ την τρίτη; Η μια εκδοχή είναι η υπόσχεση για αντιδημαρχία. Αναμένω άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλά παίζονται αυτές τις μέρες στη Φιλαδέλφεια. Υπομονή και θα δούμε κατά πόσο συνεχίζεται το όραμα Αποστολάκη ή όχι. Τα πρώτα δείγματα είναι αρνητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ (των διαθηκών του Χρήστου Παπαδόπουλου) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'το ενα χερι νιβει το αλλο και τα δυο το προσωπο'
    αθανατη ελληνικη παροιμια!
    ...γιατι δεν πληρωσαν απο τις αμοιβες τους, την κηδεια του ηγετη ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΨΩΜΑΚΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ταβέρνα του Νικόλα στην Πλατεία Κρήτης εξοφλήθηκε άραγε για τον καφέ - φιέστα μετά την κηδεία; Γιατί ακούγεται ότι το φέσι φτάνει μέχρι τους αστράγαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή