Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ποιος ήταν ο Γιώργος Αποστολάκης

Γεννήθηκε το 1962 στη Νέα Χαλκηδόνα. Σπούδασε στα ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Το 1998 εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαικών Σπουδών). Από το 1995 εργάσθηκε στο 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής.
Ήταν παντρεμένος με την Ευτυχία Γαϊτανά, με την οποία απέκτησε τρία παιδιά.
Η ενασχόλησή του με τα κοινά ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια. Το 1994 εξελέγη πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας με τη "Δημοκρατική Συνεργασία" και το 1997 δημιούργησε με άλλους Χαλκηδονιώτες τη Δημοτική Παράταξη "Νέα Προοπτική" με την οποία και ήταν το 1998 και το 2002, ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος στις Δημοτικές Εκλογές.
Διετέλεσε Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υφυπουργού Υγείας και Πρόνοιας, την περίοδο 2000-2002.
Στις εκλογές του Οκτωβρίου 2006 εξελέγη Δήμαρχος Νέας Χαλκηδόνας.

3 σχόλια:

  1. Πόσο μάταια είναι τα δημαρχιλίκια και τ' αξιώματα...
    Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του.

    Καλό σου ταξίδι Γιώργο κι ας μη σε ψήφισα ποτέ.
    Τί σημασία έχει άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια διορθωση στο ανωθεν κειμενο για τον προωρα αδικοχαμενο Γ.Αποστολακη.Ο Γιωργος εχει μια κορη απο προηγουμενο γαμο του ενω τα αλλα δυο παιδια(κοριτσια κι αυτα)προερχονται απο προηγουμενο γαμο της συζηγου του.

    Γιωργο καλο ταξιδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή