Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Κι άλλοι στην κούρσα διαδοχής του Αποστολάκη

Αυτή την ώρα εντείνονται οι ζυμώσεις στο εσωτερικό της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για το διάδοχο του εκλιπόντος Γιώργου Αποστολάκη. Εκτός των Γρετζελιά, Κουτσάκη και Παπανικολάου, στην κούρσα της διαδοχής φαίνεται ότι τρέχουν και οι Κότσιρας και Παπακώστας. Υπάρχει, όμως, κι ένα στέλεχος της Φιλαδέλφειας, στο οποίο ίσως καταλήξουν οι περισσότεροι, προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορετικές εκτιμήσεις και προσανατολισμοί των στελεχών του συνδυασμού. Μιλάμε για τον Δημήτρη Κανταρέλη.

3 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΟΝΤΟ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΟΝΤΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ
    ΚΟΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ
    ΚΟΣΜΑ ΓΕΩΡΓΑΜΛΗ ΚΑΝΤΑΡΕΛΗ Κ.ΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απογοητευμένος Πασόκος9 Νοεμβρίου 2010 στις 8:06 μ.μ.

    Καλμαντής για Δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ο Κόντος έχει ήδη δοκιμαστεί και μερικώς αποδοκιμαστεί, γιατί να μην προτείνουν έναν τρίτο; Όπως τον Μάλλιο; Που είναι ένας σοβαρός, ηθικός και έντιμος άνθρωπος; Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε με το χέρι στη φωτιά για όλους τους υπολοίπους. Έχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μαύρες τρύπες στην προϊστορία τους στις πόλεις μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή