Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Το τοπικό ΚΚΕ μεταξύ αποχής και...

Είναι γνωστό ότι πανελλαδικά το ΚΚΕ, πιστό στο δόγμα "πέντε κόμματα, δυο πολιτικές" δεν στοιχίζεται πίσω από κανέναν υποψήφιο στο β' γύρο, αν ο δικός του υποψήφιος έχει αποκλειστεί από τον α' γύρο.

Αν και η επίσημη θέση του ΚΚΕ και στη Φιλαδέλφεια- Χαλκηδόνα φαίνεται να είναι αυτή, ωστόσο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ οι τοπικοί κομμουνιστές που στο δεύτερο γύρο θα πάνε στην κάλπη και θα ψηφίσουν για Δήμαρχο.

Τι θα ψηφίσουν; Εμείς ξέρουμε... Εσείς;

7 σχόλια:

  1. Εμεις οχι, για πεστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλλικράτης Χαλκηδέλφειος11 Νοεμβρίου 2010 στις 11:12 μ.μ.

    Καλά για τους ΚΚΕδες ξέρετε είναι αλώστε γνωστοί για την ανυπακοή τους στη κομματική γραμμή Για τους Πασόκους με την «υποδειγματική» πειθαρχία τι ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω δεν ξερω ρε παιδια, ψηφισα ΚΚΕ την πρωτη Κυριακη αλλα δεν ξερω τι να ψηφισω την δευτερη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα το 'ριχνα στη δεξιά. Από την Κυριακή κιόλας –πριν το τραγικό συμβάν– βροντοφωνάζω στο β΄γύρο Τομπούλογλου! Να φύγουν τα κοράκια-λαμόγια που στοίχειωσαν 4 χρόνια τώρα τη Χαλκηδόνα μας! ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα Δεξιά παρά τον Γρετζελιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ΚΚΕ επίσημα ανεπίσημα, υπογείως, υπεργείως και υπερποντίως σε όλες τις πτώσεις και τις κλίσεις λέει ότι τη δεύτερη κυριακή μαυρίζουμε τους υποψηφίους που στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Άκυρο - Λευκό στην προκειμένη περίπτωση.
    Όποιος κι από τους 2 και να βγει θα εφαρμόσει τις πολιτικές επιλογές του κόμματος που το στηρίζει. Και δεν θυμάμαι τις τελευταίες δεκαετίες αυτά τα κόμματα να πήραν έστω και ένα μέτρο υπέρ των εργαζόμενων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή