Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι εκλέγονται στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Τα "βαριά" της ονόματα έριξε η αντιπολίτευση στην οικονομική επιτροπή, σε αντίθεση με την επιτροπή ποιότητας ζωής. Αναλυτικά η συμπολίτευση πρότεινε για την οικονομική επιτροπή τους:
Καραβία, Μαυράκη, Νικολόπουλο, Παπαλουκά και Σιμιγδαλά για τακτικούς και τους Καβακοπούλου, Λαζαρίδη και Δημακόπουλο για αναπληρωματικούς. Η αντιπολίτευση πρότεινε τους Τομπούλογλου Χάρη, Κόντο και Βαλασσά κι αναπληρωματικούς τους Τομπούλογλου Γιάννη και Πλάτανο Λευτέρη.

Για την επιτροπή ποιότητας ζωής η συμπολίτευση πρότεινε ως τακτικά μέλη τους Καβακοπούλου, Κανταρέλη, Παϊδα, Παπακώστα και Λαζαρίδη κι αναπληρωματικά τους Νικολόπουλο, Παπαλουκά και Σιμιγδαλά. Η αντιπολίτευση τους Κοσκολέτο, Πλάτανο και Γκούμα κι αναπληρωματικούς τους Γραμμένο και Κόντο.

Οι Τομπούλογλου Χ και Κόντος ως επικεφαλής των δυο μεγαλύτερων συνδυασμών της αντιπολίτευσης δεσμεύτηκαν ότι θα ψηφίσουν όλους σόους υπεδείχθησαν, ώστε να φανεί, έστω και την ύστατη ώρα, η πρόθεση συναίνεσης.

Ο Θανάσης Μάλλιος αυτοπροτάθηκε ως τακτικό μέλος στην επιτροπή ποιότητας ζωής, αλλά η πλειοψηφία της αντιπολίτευσης του αντιπρότεινε να προταθεί ως αναπληρωματικό μέλος, πράγμα που ο κ. Μάλλιος δεν δέχτηκε.

86 σχόλια:

  1. gelia poy tha riksoyme....
    megalh peira exoun xaxaxa to montelo? o skylogiatros ? kai h zvgrafos? as gelasoyme oloi mazi kai as fame mia tyropita sthn ygeia tous!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα τα σφάζω... όλα τα μαχαιρώνω...2 Ιανουαρίου 2011 στις 3:46 μ.μ.

    Καλά όλα αυτά ΑΛΗΘΕΙΑ μου, αλλά το κορυφαίο δεν μας το είπες...

    Πρόεδρος(???) της Επιτροπής Οικονομικών
    θα είναι η Δήμαρχος(!!!).

    Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω,

    να γελάσω για τα χάλια τους???
    ή
    να κλάψω για τα όσα θα επακολουθήσουν???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα σφάζω... όλα τα μαχαιρώνω...2 Ιανουαρίου 2011 στις 3:47 μ.μ.

    Το άλλο με τον Τοτό,
    το ξέρετε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρονια πολλα και καλη χρονια κατ αρχην!
    Συναινεση υπηρξε παντου απο την αντιπολιτευση στις σημερινες δημαιρεσιες,πλην το προσωπου του κ.Γρετζελια,ο οποιος στο περελθον ειχε διακοψει την συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου Νεας Φιλαδελφειας,χρησιμοποιωντας την ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ,επειδη νομισε οτι προσβληθηκε!
    Ηταν λιγο μετα την εποχη, που εσυ φιλε Διαμαντη αποκαλουσες περιπαικτικα τον κ.Γρετζελια: "ΓΛΕΝΤΖΕΣ-ΕΛΙΑΣ"...σε εντυπο που εξεδιδες στη περιοχη μας.
    Συναινεση υπηρξε στην εκλογη των προεδρων των συμβουλιων των Δημοτικων Κοινοτητων και σε όλα τα αλλα προσωπα που προταθηκαν.Αντιθετα στις θεσεις των αντιπροεδρων των τοπικων συμβουλιων η σημερινη διοικηση απερριψε την προταση μας για συναινετικο προεδρειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο χώρος που γίνονται τα νέα Δημοτικά συμβούλια
    είναι πολύ μικρός για τον Καλλικρατικό Δήμο,
    ας το ξανασκεφτεί η Νέα Διοίκηση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. min eistai adikos Ke Alitheia.......
    Akoma kai stin poiotita Zwis i antipoliteysi ekane ayto pou eprepe.......
    Evale enan politiko mixaniko(Kskoletos)taktiko melos......
    kai enan epixirimatia (Grammenos) anapliromatiko melos........
    Einai oi monoi ENTOS antikimenou pou aposxoli tin sigkekrimeni epitropi......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανώνυμος των 3.53μμ

    Πρώτον, χαίρομαι πολύ που με διαβάζεις επί μια εικοσαετία, γιατί τόσο πάει από τότε που λες. Δεύτερον, "συναίνεση εκτός..." είν;αι μια θέση μπου μπορεί να την επικαλεστεί κι η συμπολίτευση, ψήφισε τις επιτροπές όπως θέλατε.

    Τρίτον, την πρότασή ΣΑΣ την κατάλαβα, ΕΣΕΙΣ ποιοι είστε (εσύ, δηλ.) δεν κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κανένας άνθρωπος δεν γεννήθηκε έχοντας εμπειρία.Γιατί οι δημοτικοί σύμβουλοι να αποτελούν εξαίρεση? Αφήστε τον καιρό να δείξει και μετά κρίνετέ μας, σας παρακαλώ όμως επώνυμα. Ευχαριστώ, και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο “σκυλογιατρός” όπως αναφέρεστε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ασχολείται με τα τοπικά δρώμενα εδώ και μία τετραετία. Θα σας παρακαλούσα όπως να είστε πιο προσεκτικός και να μην υποτιμάτε έτσι εύκολα την νοημοσύνη και την διοικητική ικανότητα-εμπειρία των άλλων. Εξάλλου πρέπει επιτέλους κάποιοι να κατασταλάξουν για το αν θέλουν νέους ή όχι στο πολιτικό-δημοτικό γίγνεσθαι.

    Όσον αφορά στην επωνυμία θα συμφωνήσω με την κα Σιμιγδαλά προσθέτοντας ότι είναι εύκολο να κρίνουμε εκ των προτέρων αλλά και ανώνυμα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος κάποιοι θα χαμογελάσουν. Όσο για τα γέλια που αναφέρεστε, προσοχή μη για κάποιους κακοπροαίρετους που βιάζονται να κρίνουν, βγούν ξινά.

    Όσον αφορά στο κο “όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”, αν ήταν ενημερωμένος θα ήξερε ότι η κα Δημαρχος έχει κάνει σπουδές οικονομικών καθώς και έχει χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας πάνω στον τομέα αυτό.(Είδατε ένα παράδειγμα πως τα γέλια μπορούν να βγούν ξινά?)

    Εύχομαι σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και καλούς ανθρώπους δίπλα μας.

    Αδαμάντιος Παΐδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το να λέμε γενικά «η κα Δήμαρχος έχει κάνει σπουδές οικονομικών καθώς και έχει χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας πάνω στον τομέα αυτό» χωρίς να δίνουμε ένα βιογραφικό στη δημοσιότητα που να λέει που και ποτέ έγιναν είναι ΕΙΡΩΝΕΙΑ . Εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν είμαι «ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ» και νομίζω ότι δεν ευθύνομαι βλέπετε δεν κυκλοφορώ στα «στέκια σας» και όσο δεν δημοσιοποιείται επίσημα ένα βιογραφικό της τότε ο καθένας θα λέει ότι θέλει και θα πιστεύει ότι θέλει. Ο μακαρίτης ήταν Γυμναστής και είχε και πτυχίο της Παντείου σε κάθε βιογραφικό το έγραφε . Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι δεν πρέπει να γίνει γνωστό για την κυρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από ποτε ο "τεχνολογος" βαφτίζεται πολιτικός μηχανικός;;; Είναι μελος του ΤΕΕ ο κοσκολέτος ας γελάσω χοχοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοί κκ Παϊδα και Συμιγδαλά. Σας επισημαίνω ότι στα blogs κυρίως ή μάλλον αποκλειστικά γράφουν ανώνυμα. Αν αυτό σας ενοχλεί μπορείτε να μην συμμετέχετε σε τέτοιο διάλογο. Αν πάλι θέλετε επώνυμο διάλογο αυτό κυρίως γίνεται μέσα από τα έντυπα, μέσα εκεί μπορείτε να γράψετε ότι θέλετε και αν κάποιος θέλει να σας απαντήσει θα το κάνει επωνύμως.
    Έξαλλου ποιος γνωρίζει και αν εσείς που υπόγραφε είστε εσείς ή εάν αυτοί που γράφουν εναντίον σας τέτοιες κουταμάρες δεν είστε εσείς. Κανένας. Σκοτάδι.
    Βεβαία επειδή δεν σας γνωρίζω παρά μόνο σαν πρόσωπα και εικόνες θα ήταν βλακεία να κάνω τέτοιες κρίσεις για το τι (θα) κάνετε στο δημ. Συμβούλιο.
    Πρέπει να περιμένουμε και δίκαια να κρίνουμε
    Όμως νομίζω ότι σήμερα, ήμουν παρόν, δεν πρέπει να σας έχει ικανοποιήσει η δήμαρχος με την εικόνα που παρουσίασε.
    Και βέβαια ούτε οι δικαιολογίες για απειρία και αρχή ακόμα είναι ικανοποιητικές. Όταν ανέλαβε την ευθύνη έπρεπε να γνωρίζει ότι θα μπορεί και να την διεκπεραιώσει τουλάχιστο στα βασικά.
    Εκτός του ότι έμεινε αμίλητη και αμέτοχη, όλα ο Γρετζελιας τα έκανε για αυτή και ότι και αν είπε, αυτά τα λίγα που είπε δηλαδή, τα διάβασε.
    Άσε που στο τέλος σε μια απλή ερώτηση που της έγινε δεν έβγαλε λέξη , ούτε και σαν δικαιολογία και άρχισε ο Γρετζελιας να απαντά για αυτή. Είστε ικανοποιημένοι εσείς από αυτό;
    Αν και ελπίζουμε να τα καταφέρει, από την σημερινή εικόνα νομίζω τα προγνωστικά δεν είναι μαζί της/σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΗΘΕΙΑ, σε παρακαλώ να επανορθώσεις και να ανεβάσεις το σχόλιο που έκοψες.
    Το ξέρεις ότι δεν έχεις αυτό το δικαίωμα.

    Είναι προς το συμφέρον όλων, να είμαι ευγενικός, πράμα που είμαι. Να μην αλλάξω τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ξέρεις εσύ
    Πρώτον σχόλιο δεν έκοψα. Δεύτερον απειλές δεν δέχομαι, κυρίως από κουραδόμαγκες. Κι αν αλλάξεις κι αν δεν αλλάξεις, να! Τρίτον δεν ξέρω τι λες, όπως προφανώς κι εσύ δεν ξέρεις τι λες. Σύνελθε, στείλε ό,τι θέλεις κι αν δεν βρίζει θα ανέβει, και κυρίως κόψε τις απειλές, εδώ δεν περνάνε με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ξέρεις εσύ (2)
    Αν είσαι ο Μαρκ Τουέιν υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα και δεν με αφήνει να το ανεβάσω. Ο Μαρκ Τουέιν παρακαλείται να το ξαναστείλει, δεν μπορώ να το ανεβάσω αυτό που έστειλε. Αν είσαι εσύ ο Μαρκ Τουέιν, κακώς απειλείς. Ρώτα και θα σου απαντήσω -αυτό που γράφω εδώ θα σου έγραφα-. Γιατί να σε κόψω, δηλαδή, σιγά το φοβερό σχόλιο... Είναι απίστευτη η κακοπιστία μερικών... Ξαναστείλτο χριστιανέ μου και θα το ανεβάσω, το πρώτο που έστειλες δεν το ανεβάζει το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμείς οι φοιτηταί των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων ορκιζόμαστε στ' όνομα της ελευθερίας να αγωνισθούμε μέχρι τέλους για την κατοχύρωση των ακαδημαϊκών ελευθεριών, του πανεπιστημιακού ασύλου, της ανακλήσεως όλων των καταπιεστικών νόμων και διαταγμάτων.
    Ορκιζόμαστε αλληλεγγύη σ' όλο το φοιτητικό κόσμο της Ελλάδας που βασανίζεται.
    Η ΒΙΑ και η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν θα περάσουν.
    Ζήτω ο αδούλωτος φοιτητικός κόσμος της Ελλάδας.

    Υ.Γ.: Κι εμείς ξέρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΛΗΘΕΙΑ, νομίζω ότι παρεκτρέπεσαι.

    Ο "Ξέρεις εσύ" σε ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ να επανορθώσεις σε κάτι, ΔΕΝ σε απείλησε (μήπως βλέπεις φαντάσματα?) και εσύ λες "κουραδόμαγκες" και "...Να!"

    Είναι προφανές ότι δεν επικροτώ το σχόλιο αυτό καθαυτό, αλλά ούτε στέκομαι εκεί.

    Επίσης, είναι γεγονός πως και στο παρελθόν έχω παρατηρήσει παρόμοια συμπεριφορά και εκφράσεις, εκ μέρους σου (τότε τις δικαιολογούσα -χωρίς να ξέρω- μήπως έκανα λάθος?).

    Κατανοώ ότι οι "Ψάλτες" σηκώνουν στους ώμους μεγάλη ευθύνη και εκτελούν το "Λειτούργημά" τους συχνά σε δύσκολες συνθήκες!

    Υ.Γ. Άρα αφού ξεκαθαρίσαμε ότι μιλάμε για διακρίσεις και λογοκρισία, μην ξεχνάτε ότι ρατσιστές είναι και αυτοί που θεωρούν κατώτερους τους ρατσιστές...

    Θανάσης Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Θανάσης Μ

    Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Εγώ έχω φτιάξει ένα blog, καλό- κακό, αυτό είναι. Κάθε καλόπιστη υπόδειξη, δεκτή με ευγνωμοσύνη. Αν εσύ στη φράση "Είναι προς το συμφέρον όλων, να είμαι ευγενικός, πράμα που είμαι. Να μην αλλάξω τώρα" δεν βλέπεις απειλή, λυπάμαι αλλά προσλαμβάνουμε με διαφορετικό τρόπο την ελληνική γλώσσα. ΔΕΝ είμαι υποχρεωμένος αγαπητέ Θανάση να ανέχομαι τον ΕΜΕΤΟ κανενός. Ποιος κουραδόμαγκας με απειλεί πίσω από την ανωνυμία του; Δεν θα πάρω, παιδιά, λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @Όρκος 1973
    Αυτό είναι το πρόβλημα με ορισμένους. Πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόμα στο 1973. Μεσολάβησε ένα Σύνταγμα και 37 χρόνια Δημοκρατίας, με όλα της τα προβλήματα, αλλά που παραμένει συλλογική κατάκτηση του ελληνικού λαού, ο οποίος την υπερασπίζεται και την προστατεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απειλές δεν δέχεσαι, όπως και μύγα στο σπαθί σου, αλλά "κουραδόμαγκες" ξέρεις να λες τους αναγνώστες σου και να απαντάς με σχόλιο που αν στο έγραφε άλλος θα το έκοβες. Πριν βρίσεις και μένα, σκέψου το λιγάκι. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν αυτό που ήθελα να γράψω, αλλά το πέτυχα εδώ και για άλλη μια φορά ο τρόπος σου στις απαντήσεις είναι απωθητικός.

    Ήθελα να ρίξω μόνο ένα μήνυμα στους σιμιγδαλένιους και τους παϊδες περί ανωνυμίας. Είναι καλή η ανωνυμία των μερικών εκατοντάδων ψηφοφόρων, που μας δίνουν το δικαίωμα να παίρνουμε καμιά θεσούλα και πλάι στον Παντελάκη μήπως φάμε κι εμείς τίποτα, ή μήπως διαφημίσουμε και λίγο τις δουλειές μας. Όταν η ανωνυμία υπογράφει και λίγη κριτική και λίγο κράξιμο, αρχίζει και τσινάει η φάση. Εκεί θέλετε επώνυμα και διευθύνσεις. Αλλιώς δεν καταδέχεστε να ακούσετε τι σας λέει ο κοσμάκης. Ναι, ακόμα και ο κοσμάκης με το χαμηλό επίπεδο. Δεν επικροτώ, αλλά αυτά τα υποκριτικά και τα αφ'υψηλού, εύχομαι να σας γυρίσουν μπούμπερανγκ. Στραβάδια, ακόμα δεν μπήκατε στο συμβούλιο κι αρχίσατε την πόζα. Δίπλα στον Παντελή, μαθαίνει κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΝΤΉΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ. - ΤΩΡΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ- ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ!ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ . ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΕΣ . ΕΧΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ! ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΙΝΕ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ? 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΡΈΨΤΕ ΜΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ!!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πόσο λίγο μας γνωρίζετε κύριε ανώνυμε! δεκτή οποιαδήποτε κριτική αλλά πάντα με επιχειρήματα και εκ του αποτελάσματος!και θα επιμείνω ως προς την επωνυμία γιατί έτσι έχω μάθει να λειτουργώ στη ζωή μου. το ίδιο θα επιθυμούσα τουλάχιστον και από τους άλλους. ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο "σκυλογιατρός" , δηλαδή ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ, το "μοντέλο" δηλαδή ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ- ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ και η "ζωγράφος" δηλαδή ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΡΙΑ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ, όλοι τους ενεργοί πολίτες τα τελευταία χρόνια, καλό θα ήταν να κριθούν από το έργο τους μέσα στα επόμενα 3,5 έτη.
    Επιπλέον, κάποιοι συμπολίτες τους ψήφισαν. Όλοι όσοι από τη σιγουριά του καναπέ τους και προστατευμένοι από την οθόνη του laptop, στο ξεκίνημα της θητείας απλά "κράζουν", ας βγουν έξω στην πόλη στις επόμενες εκλογές να εκτεθούν δημοσίως, να ζητήσουν την ψήφο του κόσμου και να επωμιστούν την τεράστια ευθύνη του να αποδείξουν πως αξίζουν την εκλογή τους, όπως κάναμε όλοι εμείς.
    Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν και με στηρίζουν όλο αυτό το διάστημα και επιφυλάσσομαι να πείσω και κάποιους από τους υπόλοιπους μελλοντικά με την προσφορά μου στα κοινά προβλήματά μας.
    Εύχομαι η Νέα Χρονιά να είναι μια Νέα Καλή Αρχή για το Δήμο μας, αφού τον παραλαμβάνουμε σε τραγική οικονομική κατάσταση και αποδιοργανωμένο. Θέλουμε τους συμπολίτες κοντά μας και φυσικά ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΑΣ , ώστε να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι σε αυτό στο οποίο ταχθήκαμε.
    Καλή χρονιά να έχετε όλοι, με υγεία.

    Ευτυχία Παπαλουκά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. File Diamanti, mou fainetai pws gerases alla myalo den avales.

    Ksexnas grigira kai auto den einai kalo.

    Episis, exw tin entypwsi pws otan den katalavaineis kati, an kai tha eprepe na rwtouses h na siwpouses, arxizeis na gaugizeis me apotelesma na xaneis to opoio pithano dikio sou.


    Toso o "Θανάσης Μ." oso kai o "Όρκος 1973" sta exwsan alla esy xampari...

    Ksereis, yparxoun s'auti tin poli anthrwpoi pou gnwrizoun proswpa kai katastaseis, gi auto tha eprepe na prosexeis perissotero.

    Ki auto giati, h e-Alitheia einai mia sobari prospatheia kai aksizei na proxwrisei.

    Filika,
    enas palios syntrofos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Ευτυχία Παπαλουκά

    "τον παραλαμβάνουμε σε τραγική οικονομική κατάσταση και αποδιοργανωμένο"... πως φαίνεται ότι σου αρέσουν οι ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ !!!

    Μήπως θα μπορούσες να μας πεις κι άλλα...
    ΔΙΚΑ ΣΟΥ όμως, για να μας πείσεις?

    Γιατί διαφορετικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σιωπάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παρατηρώ ώρα τα περί επαγγελμάτων και πραγματικά απορώ.Θα μπω και εγώ λοιπόν στη διαδικασία να ρωτήσω:

    1) Πόσοι από αυτούς έχουν τελειώσει στην Ελλάδα (πλην της κ.Παπαλουκά) και πόσοι στη Βουλγαρία, Ρουμανία, Ιταλία κτλ? Πόσοι έχουν τελειώσει ΙΕΚ? Πόσοι ΤΕΙ? Γιατί κοτσάρουμε όλοι ένα τίτλο και τρέχα γύρευε (πολιτικός μηχανικός ο κοσμολέτος με δίπλωμα τεχνολόγου?)

    2) Η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών έχει τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας. Επίσης έχει τμήμα Φιλολογίας με πολύ περισσότερα μόρια εισαγωγής. Απορώ πιο από τα 2 έχει τελικά τελειώσει η κ.Παπαλουκά. Σταματήστε επιτέλους να περνιέστε όλοι για φιλόλογοι. ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΛΑΔΟ, εκτός και αν έχετε αποφοιτήσει ΚΑΙ από το τμήμα Φιλολογίας. Ειδάλλως απορώ πως βάζετε στον επαγγελματικό σας τίτλο "παύλα" και δίπλα τη λέξη φιλόλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυρία Παπαλουκά ποιον Δήμο παραλαμβάνετε σε τραγική κατασταση;

    Μιλάτε για το "μηδενικό" χρέος της Νέας Χαλκηδόνας που μετα από απαντηση του κ. Κουτσάκη σε σχετική ερώτηση του Χ. Τομπούλογλου μετατράπηκε σε 1.400 εκατομύρια Ευρώ (χωρίς τα νομικά πρόσωπα του Δήμου);

    Ή μήπως μιλάτε για το χρέος της Φιλαδέλφειας που μας κληρονόμησε ο σημερινός Πρόεδρος του ΔΣ;

    Για τα έτοιμα έργα που σας έχει αφήσει ο κόντος (Αλσος, Σπαθάρη κτλ) γιατί δε γίνεται καμία αναφορά;

    ΥΓ: Κανένα πτυχίο δεν συνεπάγεται απαραίτητα και μόρφωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. κ. Παπαλουκά πότε πήρατε το πτυχίο σας και πότε ορκιστήκατε, μπόρείτε να μας πειτε αν δε σας κάνει κόπο; Γιατί υπάρχουν και οι φοιτητες που παραγοντίζουν στα "τραπεζάκια" των παρατάξεων και δεν παίρνουν ούτε σε 30 χρόνια πτυχίο...

    Όσο γιάυτο που γράφτηκε για τον κ. Κοσκολέτο είναι ακριβές... Παρατείθεται το link των μητρώων μελων του ΤΕΕ, όπου δεν υπάρχει αποτέλεσμα στην αναζήτηση του ονόματός του:

    http://teeserver.tee.gr/regdds/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @Ανώνυμος των 2.28
    "Ksereis, yparxoun s'auti tin poli anthrwpoi pou gnwrizoun proswpa kai katastaseis, gi auto tha eprepe na prosexeis perissotero". Τις απειλές σου τις επιστρέφω. Αν έχεις οτιδήποτε εναντίον μου ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να το βγάλεις ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Αλλιώς επιχειρείς να πλήξεις την προσπάθεια που δήθεν εξυμνείς, μέσω της ΦΑΙΑΣ προπαγάνδας σε βάρος μου. Κανένας δημοκράτης δεν τσιμπάει, πια, σε τέτοιου είδους φαιές χοντροκοπιές. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΒΓΑΛΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ. Αν σιωπήσεις, ο κόσμος της "Αλήθειας" θα σχηματίσει για σένα τη γνώμη που σου αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. mporeite na parete to proeklogiko filladio tou Kou Koskoletou kai na diavasete to biografiko tou.....(Pol.Mixanikos T.E. leei...)
    Xanakano tin proigoumeni mou erotisi tora....
    Uparxei allos pou na einai energos epaggelmatias kai na exei ousiastiki sxesi me tin sugkekrimeni epitropi????
    Apo pou kai os pou loipon i antipoliteusi den antimetopizi ayth thn epitropi me ti deousa sobarotita ????
    Gia na min pipilame to daktilaki mas loipon analambano tin ey8ini tis paralipsis ton 2 grammaton pou sunodeuoun tin idikotita .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ενδιαφέρουσα θεώρηση περί δημοκρατίας έχει η κ.Παπαλουκά. Επειδή "κάποιοι συμπολίτες τους ψήφισαν", άρα οι άλλοι τουμπεκί. Κι ας είναι ίσως πιο πολλοί. Λες και δεν ψήφισαν αυτοί. Ή μήπως μόνο η ψήφος στις δύο Κυριακές έχει βαρύτητα στο δημόσιο λόγο κ.Παπαλουκά; Τη "σιγουριά του καναπέ" να την κράξουμε όταν μας ενοχλεί. Την πιθανή άγνοια ή βλακεία κάποιου ψηφοφόρου, προς θεού μην την ψέξουμε. Ο ψηφοφόρος είναι σοφός (όταν πάει και ψηφίζει) και πάνω απ'όλα η λαϊκή εντολή, ενώ όταν τα χώνει από άλλο μετερίζι είναι "ανώνυμος", είναι "καναπές" και άλλα τέτοια...
    Και ποια η αντιπρόταση της κ.Παπαλουκά στην όποια αμφισβήτηση; Να μπει κάποιος υποψήφιος και να αναμετρηθεί!!!! Αυτός είναι ο μόνος δρόμος της "τεράστιας ευθύνης" και όλοι οι άλλοι εκφράζουν την ανευθυνότητα.

    Αχ και να'χα τα κάλλη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΜΠΟΥΛΟ ΓΛΙΚΟΙ. ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση για διπλώματα και πτυχία, όσοι ΕΧΟΥΝ τα προβάλουν. Εγώ επανέρχομαι: για την Δημαρχινα μας θα μάθουμε τι έχει ή θα ακούμε από τα λιβανιστήρια « η κα Δήμαρχος έχει κάνει σπουδές οικονομικών καθώς και έχει χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας πάνω στον τομέα αυτό»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ

    "τον παραλαμβάνουμε σε τραγική οικονομική κατάσταση και αποδιοργανωμένο"...φυσικά και δεν είναι της Παπαλουκά αυτό. Είναι όλων μας....πρόβλημα!
    γι'αυτό κόψτε τη γκρίνια...μακάρι να τα πάνε καλά! Κι αν δεν εμπιστευτούμε νέους ανθρώπους με όρεξη τότε ποιους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΦΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!3 Ιανουαρίου 2011 στις 8:09 μ.μ.

    @η αλήθεια 4:07 μ.μ. ...
    "...ΦΑΙΑΣ προπαγάνδας σε βάρος μου...".
    "...τέτοιου είδους φαιές χοντροκοπιές...".

    Τελικά Διαμαντή εσύ δεν παίζεσαι με τίποτα.

    Δεν καταλαβαίνεις ούτε από "φιλικά" ούτε τίποτα.

    Παντού βλέπεις εχθρούς και από θέση άμυνας αρχίζεις τα ωραία: ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ... ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ...

    Αν ήθελα να σου επιτεθώ, όπως λες, να είσαι σίγουρος πως θα είχε γίνει. Όμως δεν είναι αυτός ο σκοπός μου (δεν έχω να κερδίσω τίποτα, αντίθετα μάλλον έχω να χάσω).

    Κατάλαβε όμως επιτέλους πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, για να δέχονται τις μαγκιές σου.

    ΤΑ ΗΡΕΜΑ ΦΙΔΙΑ είναι αυτά που ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ!

    και εσύ δεν είσαι Ήρεμος.


    enas palios syntrofos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Ανώνυμο 7.11μμ...

    Δεν καταλαβαίνεις ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις (ίσως από συμφέρον?).
    Φυσικά και δεν είναι της Παπαλουκά, αυτό το πρόβλημα...
    Της Παπαλουκά είναι η ΚΑΡΑΜΕΛΑ, το ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ και το ΔΟΞΑΡΙ...

    Όπως είπε παραπάνω ο Θανάσης Μ. : "Κατανοώ ότι οι ¨Ψάλτες¨ σηκώνουν στους ώμους μεγάλη ευθύνη και εκτελούν το ¨Λειτούργημά¨ τους συχνά σε δύσκολες συνθήκες!"

    Λοιπόν, άλλος ένας "Ψάλτης" στην παρέα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ήταν ταμίας στο υποκατάστημα τράπεζας στη Βουλή... εκεί που την τοποθέτησε γνωστος παραγοντας εκ του Βόλου της ΝΔ και "στενος" φίλος της κας Δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αγαπητοί κκ Παπαλουκα, Παϊδα και Συμιγδαλα απευθύνομαι σε σας γιατί είστε δημοτικοί σύμβουλοι και όχι γιατί έχω κάποια προσωπική προτίμηση.
    Θέλω πρώτα από όλα να επισημάνω ένα πράγμα γιατί δεν είναι ωραίο να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας σε έναν χώρο που όλοι γνωρίζουμε πως δουλεύει, το blog.
    Τα περί επωνυμίας μην τα αναφέρετε γιατί γίνονται εκ του πονηρού. Ποιος μας λέει ότι εγώ τώρα δεν μπορώ να υπογράψω το σχόλιο με όποιο όνομα θέλω, ότι εσείς δεν γράφεται ανώνυμα κάτι εναντίον σας που είναι προδήλως ηλίθιο, μετά απαντάτε επωνύμως, για να συνεχίσετε μετά να γράφεται ανωνύμως και να δοξάζετε τον εαυτό σας; Η καλύτερη προστασία της επωνυμίας στα blogs είναι η ανωνυμία. Εδώ λοιπόν ο διάλογος για να έχει αξία γίνεται επί των επιχειρημάτων και όχι επί των προσώπων που τα γράφουν.
    Σε προηγούμενο σχόλιο μου έθεσα κάποια ζητήματα τα όποια αποφύγατε, δείχνοντας ότι δυσκολεύεστε να απαντήσετε, ενώ η κ. Παπαλουκα με αυτά τα περί ¨αθλίας οικονομικής κατάστασης και αποδιοργάνωσης του δήμου ¨θυμίζουν το παλαιοκομματικό ¨παραλάβαμε καμένη γη¨ που μας επιβεβαιώνει ότι μερικές φορές μπορεί να είσαι νέος στην ηλικία με τις ποιο σκουριασμένες και παλαιοκομματικές απόψεις.
    Εγώ πάντως με την ευκαιρία, χωρίς να έχω και πλήρη εικόνα, έχω επισκεφτεί για προσωπικές μου δουλειές και τα δυο δημαρχεία και τα δυο ΚΕΠ του δήμου μας και είδα στην Φιλαδέλφεια οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι σε άριστα οργανωμένη κατάσταση που με αξιοπρέπεια μπορεί να εξυπηρετηθεί ο δημότης ενώ στην Χαλκηδόνα η κατάσταση είναι και στα δυο κτίρια τριτοκοσμική. Αυτό σαν πρώτη εντύπωση που έχει ο πολίτης. Έξαλλου ο καθένας μπορεί αυτό με τα ματιά του να το διαπιστώσει. Τώρα αν εσείς σε 1 μέρα που είστε στην διοίκηση είδατε άλλα πράγματα, μπορεί ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι τόσο πολύ στις σπουδές και την καριέρα της κυρίας Δημάρχου (αν και πιστεύω πως δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να επιδείξει, γιατί ο,τι καλό έχει το πλασάρει άμεσα, όπως τα όμορφα και υπέρογκων τιμών παπουτσάκια της..), όσο δίνω σημασία στο ήθος και την ποιότητα του ανθρώπου που κρύβει μέσα της. Αυτό ισχύει γενικευμένα, βέβαια και για όλους όσους προαναφέρθηκαν και στους οποίους δεν αξίζουν άσχημες κριτικές για τα επαγγέλματά τους, αλλά αξίζει η αποκατάσταση της πλήρους αλήθειας για το κοινό που τυχαίνει να αποτελεί και το γκρουπ των ψηφοφόρων τους.
    Η κυρία Αποστολάκη, πάντως, δεν έχει δείξει κανένα ψείγμα αξιοπρέπειας και πολιτικού ήθους μέχρι στιγμής, αλλά και κοινωνικής ευαισθησίας. Πολλοί συμπολίτες μας αναρωτιούνται τι σόι άνθρωπος μπορεί να είναι μία γυναίκα που αναλαμβάνει την ηγεσία της παράταξης του χαμένου προ ολίγων ωρών συντρόφου της και αντί να χαμηλώσει τους τόνους και να πενθήσει, καλεί τα κανάλια να συμμερισθούν τον πόνο της. Και πέραν αυτού, πόσο ανθρώπινο είναι να ακολουθεί τόσο αυστηρές και αυταρχικές συμπεριφορές που δεν συνάγουν με τις επιλογές του αδικοχαμένου δημάρχου; Μακάρι να μην ισχύουν τα όσα ακούγονται, γιατί χαθήκαμε ως δήμος!!

    Προβληματισμένος ψηφοφόρος της διοικούσας παράταξης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητή κ Παπαλουκα να προσθέσω ακόμα γιατί τώρα μου ήρθε ότι πριν περίπου 3 χρόνια που παρακολουθώ τα sites των δυο δήμων διαπίστωσα ότι η Φιλαδέλφεια έχει ένα site πολύ καλά οργανωμένο και ενημερωμένο, όπως μάλιστα προβλέπει και ο νόμος, ενώ στη Χαλκηδόνα ενώ έχουν περάσει 3 χρόνια ούτε ένα γράμμα δεν έχει ακόμα γράψει?????. Τώρα ποιος είναι αποδιοργανωμένος (;) ίσως να έχετε εσείς δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Η εκδοχή «Ήταν ταμίας στο υποκατάστημα τράπεζας στη Βουλή..» είναι μια από τις πολλές . Προσωπικά δεν με νοιάζει γιατί πιστεύω ότι καμιά δουλεία δεν είναι ντροπή, ούτε πιστεύω ότι τα πτυχία έχουν και μεγάλη σημασία. Σίγουρα ΑΝ ΕΙΧΕ θα μας το είχαν πετάξει στη μούρη. ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ όμως αφάνταστα το γεγονός ότι 2 μήνες τώρα αντί να δώσουν ένα βιογραφικό διαδίδουν ψιθύρους μεταξύ τους όπως « η κα Δήμαρχος έχει κάνει σπουδές οικονομικών καθώς και έχει χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας πάνω στον τομέα αυτό» τα πιστεύουν σαν θρησκόληπτες γριούλες και θέλουν να το χάψουμε όλοι. Όταν όμως το γράφει δημόσια ένας εκλεγμένος που είναι και επιστήμονας, τότε αυτό είναι θλιβερό και γίνεται επικίνδυνο διότι είτε το πιστεύει, όποτε είναι τουλάχιστον … αφελής, είτε μας κοροϊδεύει όποτε είναι ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ. Από τις λεπτομέρειες αυτές όμως φαίνεται το ήθος τους. Όπως και όταν μιλούν για τα οικονομικά του Δήμου, λες και δε ζούμε εδώ και δεν γνωρίζουμε το βίο και την πολιτεία τους. Αλλά βλέπεται είναι φανατικοί οπαδοί της πολίτικης προεκλογικά λέμε «λεφτά υπάρχουν» και μετά πάρτε μνημόνιο. Αυτοί δεν έχουν ούτε ΑΡΧΕΣ ούτε ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ είναι Αγύρτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 1) Λυπάμαι πραγματικά θεωρώ πως έχουμε να κάνουμε με πραγματικά ΑΨΗΤΟΥΣ ανθρώπους. Αμφιβάλλω αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν τριφτεί στη ζωή όσο πρέπει για να μπορέσουν να πάρουν και 2-3 σημαντικές αποφάσεις που θα τους παρουσιαστούν στην 4ετία αύριο μεθαύριο...
    Μιλάνε μέσα σε blog για επωνυμία. Αρχίστε λοιπόν να υπογράφετε τα μηνύματα με ονόματα όπως Δήμήτρης Σαραβάκος και Άντζελα Δημητρίου να ησυχάσουμε από αυτό. Έλεος πιά χτές βγήκαν στη ζωή όλοι τους???

    2) Όπως είπε ο Χαλκηδέλφειος αυτό το αόριστο ασαφές γενικό "σπουδές οικονομικών" μου θυμίζει κάτι θείτσες 70-80 ετών στα χωριά που δεν ξέρουν τι σχολή είναι ο εγγονός τους και λένε αυτό για να ξεμπερδεύουν. Επιτέλους λύστε μας την απορία να τελειώνουμε.

    Δεν έχει σημασία για το δημαρχιλίκι πόσα πτυχία έχει ο καθένας. Σημασία έχει να λέμε αλήθεια και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Σημασία έχει ότι ο κόσμος περιμένει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ από την κ.Γαιτανά. Εξάλλου είδαμε και ανθρώπους με πτυχία (βλ. Γρετζελιάς) και ανθρώπους χωρίς πτυχία (βλ. Κόντος) πως πήγαν.

    όσο για αυτόν που το είπε μάλλον ούτε ο ίδιος το πιστεύει. Και δυστυχώς μας το είπε για να μας ΞΕΠΕΤΑΞΕΙ όπως κοινώς λέμε. Να μας πεί κάτι να τελειώνουμε τη συζήτηση. Ελπίζω αύριο στα Δ.Σ. να μην αποφασίζει με γνώμονα την ξεπέτα.

    3) Αλήθεια ο κ.Παίδας ποιό πανεπιστήμιο έχει τελειώσει?Θα σκότωνα για να μάθω...
    Αλήθεια η κ.Παπαλουκά γιατί ενώ έχει τελειώσει Ιστορία Αρχαιολογία ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ Φιλόλογος?

    Με πολλά κουκουλώματα αρχίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Poia exei teleiwsei? Pote....? Exoume ki emeis atoma sti filosofiki pou gnwrizoun...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αγαπητή κυρία Παπαλουκά

    Θα γνωρίζετε βεβαίως ως Δημοτική Σύμβουλος αυτά
    που θά λέτε δημόσια θα έχουν μεγάλη βαρύτητα και
    οπωσδήποτε θα κρίνεσθε.
    Με μεγάλη ευκολία γράψατε πως παραλάβατε ένα Δήμο σε τραγική οικονομική κατάσταση και αποδιοργανωμένο.
    Γνωρίζετε εσείς κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε;
    Αν γνωρίζετε κάτι παραπάνω παρακαλώ με στοιχεία
    να το δημοσιοποίσετε, αν όχι μη ρίχνετε φωτοβολίδες στύλ Παντελή...!!!
    Είστε στην αρχή της αυτοδιοικητικής σας διαδρομής και θα πρέπει να προσέχετε τι γράφετε
    και τι λέτε...
    Και να έχετε πάντα υπόψιν, τα λεμόνια τα στίβουν,τα ξαναστίβουν και μετά απο ένα σημείο όσο και να τα στίψουν δεν βγάζουν τίποτε οπότε
    η συνέχεια είναι ο κάδος αχρήστων....

    Καλή επιτυχία και προσοχή στους επαγγελματίες
    αυτοδιοικητικούς...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @enas palios syntrofos
    Εντάξει. Ο κόσμος κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αγαπητοί γράφοντες, ανώνυμοι και επώνυμοι, θέλει λίγο προσοχή το αντικείμενο, που λέγεται τοπική αυτοδιοίκηση, δεν είναι αμφιθέατρο πανεπιστημίου ή μπαράκι. Δεν σας κάνει εντύπωση πως κανείς παλαιός Δημοτικός Σύμβουλος δεν λαμβάνει μέρος σε αυτή τη μορφή αντιπαράθεσης; Το άσχημο είναι ότι σε αυτό το κλίμα χάνονται και κάποιες ουσιαστικές τοποθετήσεις. Το αποτέλεσμα: αντί να βοηθά το μέσο (blog) στην επικοινωνία αποξενώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @η αλήθεια 2:50 μ.μ. ...

    Διαμαντή δεν είναι ανάγκη να το δημοσιεύσεις αυτό!

    Λες πως, Εντάξει, Ο κόσμος κατάλαβε.
    Σημασία όμως έχει αν κατάλαβες ΕΣΥ.

    Να'σαι καλά.
    Σε χαιρετώ.

    enas palios syntrofos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ειχαμε προπαγάνδα στις εκλογές για τη πρώην δημοτική αρχή. Τέλειωσαν οι εκλογές πάλι τα ίδια..Δεν βαρεθήκατε πλεόν? Τι σας έχει κάνει? Και έργα έκανε και δήμο πρόνοιας είδαμε και έναν ανθρώπινο δήμαρχο. Που ποτέ δεν προκάλεσε κανέναν. Εντιμος άνθρωπος. Που στο ήθος του δεν τον φτάνει ΚΑΝΕΝΑΣ! Τι καταλαβένετε? Λέτε για τα οικονομικά...Νομίζετε παρέλαβε δήμο τακτοποιημένο? Χρέη είχε από πριν. Μια μαύρη τρύπα απο τη γνωστή 12ετία....Κάποια στιγμή θα καταλάβετε....Απλά για αρχή σταματήστε να σπιλώνετε το όνομα του. Και μάθετε τι σημαίνει σωστός πολιτικός αγώνας!!Ζούμε στη χώρα που γέννησε το πολιτισμό και τη πολιτική...Εμπρός πίσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @enas palios syntrofos
    Δεν κατάλαβα τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτά στα οποία αντέδρασα. Και θα δημοσιεύω τα πάντα (εκτός ύβρεων κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. eleos pia... o,ti vlakeia thelei o kathenas to grafei edw mesa, to leei sta kanalia, to grafei stis efimerides! re... an bgike i parataksi tis apostolaki... vgike mono k mono epeidi to hthele o kosmos... autos psifise k valte to kala sto myalo sas oloi! papste na kanete sas tin katines tis teleutaias gyftogeitonias... afiste na perasei i tetraetia... k tote krinete... ante pia... ginate oloi krites twn pantwn... tote vgite k miliste k krakste... twra ti tha kerdisete...? den exete me ti na asxoleitheite k katheste k krazeste me sta blogs... eleos... san kati mikra paidia nianiara 3 xronwn kanete... ti shmasia exei re seis an o allos exei 'i den exei ptyxia... shmasia RE exei na anthrwpos agapis, na xei kardia mesa tou, mono etsi tha paei mprosta! perimenete na prokopsei oxi mono o dhmos alla k auti i xwra me tetoious anthrwpous pou exoun tetoies nootropies...? tetoioi eimaste... gi auto pame ap' to kako sto xeirotero genika...
    KSYPNISTE PIA!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. @ανώνυμος 11:29 μ.μ.
    Αν βγήκε η Νέα Προοπτική βγήκε από τον ίδιο τον Αποστολάκη. Τώρα να μας αποδείξουν ότι συνεχίζουν το έργο του. Πρέπει να αξιοποιήσουν τους πρώην συνεργάτες του και να κάνουν κοινωνική πολιτική σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που ο κοσμάκης το έχει ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ετεροχρονισμένα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Επειδή πολύ μιλάμε περί πτυχίων, για τον κ. Κόντο δε λέει κανείς τίποτα. Γιατί, επειδή είναι Διευθύνων Σύμβουλος σε Φαρμακοβιομηχανία; Τη θέση αυτή την πήρε με την αξία του, ή μήπως τον έβαλαν οι συγγενείς της συζύγου του στην εταιρεία τους. Και πάλι όμως όλη αυτήν την πείρα που έχει αποκτήσει πώς τη μετουσίωσε στο ΔΝΦ. Παίρνοντας ωραιότατα δάνεια που άυξησαν το χρέος του Δήμου και κάνοντας ένα σωρό πελατειακές προσλήψεις. Ποιος, αυτός που έλεγε ότι θα κατέβει για μία μόνο τετραετία να σώσει την κατάσταση και να αποχωρήσει. Τι ταπεινό, τι γενναίο, τι ωραίο, ε; Είδαμε όλοι τις αφίσες του μοντέλου και την τρελή προεκλογική εκστρατεία πριν από 2 μήνες, είδαμε τις πρακτικές της δημοτικλής αρχής τα τελευταία 4 χρόνια. Άντε, τα ξαναλέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Simasia exei oti bgike i nea prooptiki! TELOS!Kleinoume oloi mas k prwtos egw to stoma mas na gia na perasoun ta 4 xronia epanalamvanw na doume an... kai ti akrivws tha kanoun... ta ypoloipa einai mikroprepeies... A!Kai oso gia kati sxolia... typou... i xhreusasa den kserei apo politiki kai ta nea paidia klp klp... h apantisi einai mia... k pisteuw tha sumfwnisoun oi perissoteroi gia na min pw oloi... EIDA K OLOUS AUTOUS TOOOOSA XRONIA POU KSEROUN APO POLITIKI TI KANANE... AUTOI ODHDHSAN THN ELLADA MAS S' AUTO TO SHMEIO! STO ESXATO SHMEIO THS FTWXEIAS K THS KATANTIAS! Kali xronia se olous, me ygeia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κατά τ' άλλα λαλίστατος Αδαμάντιος Παίδας, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει σε προηγούμενα σχόλια, μήπως μπορεί να μας πει ποιό ακριβώς πανεπιστήμιο έχει τελειώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γειά σου ρε σκυλο(ψευτο)γιατρέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Η περίπτωση του Αδαμάντιου Παίδα είναι χαρακτηριστική της περίφημης φράσης του Τσαρούχη: «Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις». Ο νεοεκλεγείς λοιπόν δημοτικός σύμβουλος της Νέας Προοπτικής, δηλώνει κτηνίατρος ενώ δεν είναι. Μια έρευνα στο google με το ονοματάκι του, είναι αρκετή για να αποκαλύψει την απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Den einai mono o Paidas. Edw h allh (Strikou-Tomopoulou) dilone ekpaideytikos sto proeklogiko biografiko tis (kammia sxesi) enw o Koskoletos to paize Politikos Mixanikos enw teleivse TEI kai mono. Gemisan oi syndyasmoi apateonakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. @Προς όλους τους Ανώνυμους
    Θέλετε να γράψετε ένα σχόλιο για κάποιον επώνυμο, οκ κανένα πρόβλημα. Γιατί πρέπει να βάλετε μια βρισιά μέσα; Τι χρωστάω εγώ να φάω μηνύσεις για λογαριασμό σας; Όσα σχόλια έχουν ύβρεις δεν δημοσιεύονται. Ξαναγράψτε τα χωρίς βρισιές και θα αναρτηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Σχετικά με το πολύ σωστό κατά τα αλλά, σχόλιο κάποιου Ανώνυμου φίλου, ότι «είδαμε και όλους αυτούς που ξέρουν από Πολιτική πως οδήγησαν την Χωρά στο έσχατο σημείο..» Θέλω να του Επισημάνω ότι η Νέα Προοπτική αποτελείται από φανατικούς οπαδούς και ψηφοφόρους ΑΥΤΩΝ και των μεν και των δε, είναι ένα χαρακτηριστικό μείγμα και δείγμα μιας παράταξης ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ και ΑΡΧΕΣ που στηρίζονταν στην όποια προσωπικότητα του ιδρυτή. Τώρα που στηρίζονται Τι τους ενώνει? Μα φυσικά Η ΝΟΜΗ της εξουσίας. Τι άλλο ενώνει το κ. Κουτσακη, τον κ. Παπανικολαου, τον κ. Γρετζελια και όλους τους άλλους; Περιμένουμε να το δούμε διότι ο Λαός μας έχει μια παροιμία «Ανεμομαζέματα Διαβολοσκορπίσματα» το ζήτημα είναι να μην την πληρώσουμε όλοι διότι το παράδειγμα της Χαλκηδόνας είναι ΖΩΝΤΑΝΟ τουλάχιστον 1.4000.000 το χρέος στην «επιτυχημένη» Τετραετία Αποστολάκη και Νέας Προοπτικής .
    Να ΓΩΡΙΖΟΥΝ όμως ότι τους βλέπουμε θα τους αξιολογούμε και Θα τους Κράζουμε όταν χρειάζεται είτε με «σοβαρά» είτε με «γελοία» σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Άκη Παίδα βγες και πάρε θέση. Όσο σιωπάς τόσο σε βαραίνει η καταγγελία περί ψευτογιατρού.


    K.M.
    Φίλος σου και ψηφοφόρος σου


    YG Έκανα και χθες ένα σχόλιο το οποίο μου το κόψατε. Γιατί; Ούτε υβριστικό ήταν ούτε συκοφαντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Αν ο Παίδας είναι όντως απατεώνας (κάτι για το οποίο μόνο η συντεταγμένη Δικαιοσύνη μπορεί να αποφανθεί και όχι ο κάθε ανώνυμος σχολιαστής, δίκην ...λαϊκού δικαστού) οφείλει στο επόμενο Δ.Σ. να υποβάλλει την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μία έρευνα στο google περί "Αδαμάντιος Παΐδας" είναι αρκετή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Παΐδας θα εμφανιστεί να απαντήσει ή θα εξακολουθήσει να κάνει τον κινέζο για το θέμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Άφαντος ο Παΐδας! Κάποιο λάκο έχει η φάβα σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αν και δεν είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω και επειδή στο παρελθόν για παρόμοια περίπτωση έχω υποβάλει-εκκρεμεί αγωγή και μήνυση, για συκοφαντική δυσφήμηση προς το πρόσωπό μου, παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία:

    * Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος (τηλ:210-5226769) αρ. μητρώου 4533
    *ΓΕΩΤΕΕ (τηλ: 2310278817) αρ. μητρώου άδειας ασκήσεως επαγγέλματος 3-04588
    *Μέλος της Ελληνικής Κτηνιατρικής Εταιρείας (τηλ: 210-8642284)

    Αυτά είναι τα τελευταία λόγια μου για όσους αμφισβητούν την επαγγελματική μου ιδιότητα.

    Αδαμάντιος Παΐδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Auto pou graftike oti ton Konto ton ebale stin douleia tou i sizigos tou, exei poli gousto.
    autos pou to egrapse einai entimos anthropos . grafei oti tou katebei sikoifantei kapoion kai oti bgei. osoi gnorizoun tin alitheia exei kalos, gia tous allous asta na pane.
    ti einai auta pou les bre file, eleos pia, anonimia den simainei kai aneuthinotita.
    ntropi na grafetai gia anthropous tetoia athlia pragmata. amfibalo an ksereis pios einai o anthropos kai an ton exeis dei kai stin fatsa pote.
    O Kontos einai sto farmako 40 xronia kai peire sintaksi pia.
    ftanei pia i laspi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Ό,τι έγραψα για τον Παΐδα, εφόσων βγήκε επιτέλους και απάντησε με συγκεκριμένα στοιχεία, το παίρνω πίσω και του ζητώ και συγγνώμη.

    Κ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Όλα καλά αλλά το κτηνιατρείο του Παΐδα είναι παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Oso gia to sxolio tou kou Xalkidelfeiou... Tha tou kanw mia erwtisi sta isia... Afou oloi autoi pou sxoliazei einai fanatikoi k den kserw k gw ti allo... giati stin teliki den katevaine o idios ypopsifios... Afou ap' oti fainetai einai ap' tous ligous pou agapaei ton dhmo... Oso gia ta kakovoula sxolia peri tis epaggelmatikis idiotitas tou kou Adamantiou Pa'i'da, nomizw mas kalupse plhrws k prwton emena pou den gnwriza akrivws tin katartisi tou... mesw tou apatintikou tou sxoliou! Epistrefontas ston aksiotimo ko Xalkidelfeio tha thela na tou kanw akomi mia erwtisi... k na mou apantisi sta isia... Poia kyvernisi, poios prwthypourgos, poios ypourgos, poios dhmarxos 'i den kserw k gw ti allo... den exei sti plati tou kapoio xreos eis varos tou dhmou klp... K oso gia to an i tetraetia Apostolaki itan epityxhs... pisteuw auto mas to apedeikse o kosmos stin prwti fasi twn eklogwn, otan o arxigos tou syndiasmou itan akomi en zwi!!!

    Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κάτι τέτοιοι σαν τον "Χαλκηδέλφειο" είναι που είτε δεν πάνε καν να ψηφίσουν και μετά γκρινιάζουν, είτε οι γνωστοί ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ που τους μαύρισε ο κόσμος και τώρα δεν ξέρουν που να ξεσπάσουν τα νεύρα τους.... Καλή επιτυχία στον Αδαμάντιο, στους άλλους νέους Δημοτικούς Συμβούλους και σε όλη τη νέα διοίκηση... Μακάρι να την έχουν, γιατί μετά τον Κόντο παραλαμβάνουν καμμένη γη! Δύσκολο το έργο τους... Καλή δύναμη! Χαίρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγώ πάλι, στις έμμισθες θέσεις θέλω να δω η κ.Δήμαρχος ποιους θα τοποθετήσει... Έμαθα ότι τέρπεται στο να συναγελάζεται τελευταία με "πιτσιρικάδες" τύπου Σαραντόπουλου (ο Παναγιωτόπουλος της Ν.Δ. νάναι καλά), Τσιδήμα και Γκρίτζαλη, ώστε να αυτοεπιβεβαιώνεται εν μέσω των άσχετων νιάτων.
    Όσο για το συγγενή της κύριο Βαλασσά, δεν της έκατσε για γεν.γραμματέας (λόγω συγγενείας), θα το παλέψει για σύμβουλό της. Χα χα! Πλήρωνε μαλάκα φιλαδελφοχαλκηδονιώτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Εγώ δεν έχω καταλάβει καλά γιατί πρέπει να απολογούνται συνέχεια οι της διοίκησης του Δήμου και όχι η αντιπολίτευση. Ο κ. Κόντος που υπερχρέωσε το Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας γιατί δεν λέι κάτι. Ο κ. Τομπούλογλου που επί Αδαμόπουλου διπλασίασε τα χρέη σε 4 χρόνια τώρα θα μας σώσει? Ο κ.Παίδας απάντησε. Ας μας απαντήσει κάποιος αν χρειάζεται πτυχίο για να έχεις gay bar και να δηλώνεις επιχειρηματίας. Όλοι αυτοί που ήταν υποψήφιοι και δηλώνουν επιχειρηματίες τι ακριβώς κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Γκει μπαρ? Δεν χρειάζεται να μας πείτε με ποιον ήταν υποψήφιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Έτσι....για τον υποψήφιο του Χάρη ιδιοκτήτη gay bar ούτε λόγος... Είναι επιχειρηματίας..! Το πρόβλημα είναι αν σπούδασε ο Παιδας σε Πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του εξωτερικού και από ποιό από τα τρία τμήματα της Φιλοσοφικής σχολής που βγάζουν "Φιλολόγους" είναι η Παπαλουκά (Ιστορικό-Αρχαιολογικό ή Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας ή Κλασσικής Φιλολογίας)...αα...και πόσα μόρια είχε στις Πανελλήνιες!!!!!!

    Και κάτι ακόμα. Σχετικά με τους Συμβούλους του εκάστοτε Δημάρχου, από τη στιγμή που είναι πολιτικό προσωπικό, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Ο κάθε Δήμαρχος έχει απόλυτο δικαίωμα να επιλέγει τους στενούς του συνεργάτες.
    Είδαμε και τον Κόντο που είχε έμισθους "συμβούλους" ανεπάγγελτους, προσωπικό οδηγό και προσωπικό φωτογράφο...
    Κι έλεος πια με αυτό το κλισέ περί "πιτσιρικάδων" και "άσχετων νιάτων". Πρέπει να αναλαμβάνουν πάντα τις τύχες μας 60ρηδες για να νιώθουμε ασφάλεια; Τα ονόματα που αναφέρονται παραπάνω, αν αληθεύουν, και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, είναι πολύ καλές επιλογές. Είναι άνθρωποι με ενασχόληση με την πολιτική, με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και με πτυχία και μεταπτυχιακά που λίγοι διαθέτουν. Και σίγουρα καμία σχέση δεν έχουν με το "πολιτικό" προσωπικό της προηγούμενης διοίκησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ante n' agiasei to stoma sou anthrwpe mou pia... Egw ta lew ta ksanalew alla... Na mou ziseis anwnyme mou!

    Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Κάπου πήρε το μάτι μου το ονοματάκι μη εκλεγμένου (πλέον) νεοπροοπτικάριου, η καφετέρια του οποίου σε γωνιακό σημείο της Λεωφόρου Δεκελείας, διαθέτει τζαμαρία η οποία κοντεύει να βγει πάνω στο δρόμο. Φαντάζομαι ότι η ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου της Νέας Προοπτικής δεν έπαιξε κάποιο ρόλο στο γεγονός ότι η πολεοδομία δεν ασχολήθηκε ποτέ με την παράνομη τζαμαρία.
    Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου και κάποιον εκδότη φοιτητικής εφημερίδας που δεν εισέπραξε (φαντάζομαι) επιδοτήσεις και κρατικές διαφημίσεις (στην 4ετία Καραμανλή) με σχεδόν ανύπαρκτο τιράζ.

    Κύριοι της Νέας Προοπτικής -που δεν είναι ούτε Νέα ούτε Προοπτική- όσο προκαλείτε με φανφάρες περί άφθαρτων και νέων προσώπων, τόσο θα εισπράτετε τις απαντήσεις που σας πρέπουν. Κοροιδέψατε 1 φορά στη Χαλκηδόνα. Κοροιδέψατε άλλη μία στον ενιαίο Δήμο. Από δω και πέρα, να είστε σίγουροι ότι οι μάσκες θα πέφτουν σε καθημερινή βάση. Και να ξέρετε ότι υπάρχουν ράμματα για τις γούνες σας. Αν όχι όλων (γιατί κάποιοι λίγοι είστε έντιμοι) σίγουρα των περισσότερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Kala ok... na sas rwtisw kati ke Nightmare... Eseis ap' ti neari sas ilikia mexri k twra... eisastan kath' ola entaksei...??? Gi' ayto... sss!!!

    Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ανώνυμε Δ.Β. δεν πρόκειται για ατοπήματα της νεαρής ηλικίας, τα οποία μέχρι ενός ορισμένου βαθμού και σημείου συγχωρούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αφού μας φλομώσανε στις φιδιές περί
    "κτηνιάτρων" εκ της αλλοδαπής (άλλα λέει to google αν βάλεις το όνομα του),
    "φιλολόγων" που τελείωσαν ΦΠΨ,
    "πολιτικών μηχανικών" που είναι απόφοιτοι ΤΕΙ,

    ΤΏΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΙΔΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ 4ΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ... "ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΦΙΔΙΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΝ"... απο το λεξιλογιο συμπεραινουμε πως σιγουρα ο γραφων ειναι Καθηγητης Πανεπιστημιου... και γι'αυτο καιγεται για τα πτυχια των δημοτικων μας συμβουλων... αντε, με το καλό και Πρυτανης!!! χαχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Το κακό είναι ότι αυτοί δηλώνουν καθηγητές πανεπιστημίου...
    ενώ δεν είναι ούτε κλητήρες του πανεπιστημίου...

    Α ρε Ελλαδάρα τυπώνεις ένα φυλλαδιάκι γράφεις ένα επάγγελμα και γεία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Nai omws Nightmare k oloi eseis pou lete diafora gia ta ptuxia twn paidiwn klp... shmasia den exei opws ksanapa an exoun ptyxia 'i oxi an einai omorfoi 'i asximoi... shmasia exei otan tha teleiwsei i tetraetia to ti tha xoun prosferei sto dhmo... Pisteuw pws auto exei shmasia... k ola ta alla... einai xazomares k mikropepeies... An pisteuei kaneis pws exw adiko as mou to pei euthews! Oso Nightmare gia to an einai atopimata nearis ilikias 'i oxi k an sygxwrountai... tha sou episimanw tin oikonomiki katastasi tis xwras mas. Tin hdh yparxousa dld, exoun faei tosa lefta... lefta dikas mas, k prokeimenou na vgoun ladi k na swthei i xwra mas... konteuoume opou na 'nai na pinasoume... Ystera apo mia tetoia katastasi... esena sygekrimena k fysika to myalo tou χ ψ einai sto an i tzamaria tou en logw kyriou k tou kathenos einai megaluteri se diastasi...??? Me sygxwreis alla auto den legete oute politiki, oute agapi pros to dhmo alla me mia mono leksi... KAKIA!!!

    Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Λυπάμαι που θα στο πω Δ.Β., αλλά λάθος τρόπο επέλεξες για να υπερασπιστείς την παράταξή σου που υποθέτω ότι είναι η Ν.Π.. Επειδή δηλαδή έχουμε οικονομική κρίση έχει δικαίωμα κάποιος να έχει παράνομη τζαμαρία στην καφετέριά του; Tί σόϊ λογικές είναι αυτές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Koitakse na deis Nightmare, katarxin i N.Π. den einai parataksi mou k den tin ypostirizw epeidi px tin empisteuomai... Den psifizw ston dhmo Filadelfeias Xalkidwnos, dioti poly apla den katoikw s' auton, para mono ergazomai entos twn oriwn tou. Koitazw apla ta pragmata apo mia alli optiki gwnia... (tin logiki pantote pleura tou olou thematos) pou kalo tha htan na to kanoume oloi mas... Safestata den exei to dikaiwma kanenas na kanei kati tetoio anaferomenos pantote sto thema tis tzamarias kai den exei to dikaiwma genikws eite i xwra vrisketai se periodo oikonomikis krisis 'i oxi! Alla anaferomai sto gegonos oti kathomaste k asxoloumaste me to ti akrivws o Pa'i'das k o kathe Pa'i'das exei teleiwsei, 'i i Papalouka 'i o χ ψ, 'i an i tzamaria tou allou einai megalyteri ap' oso prepei... Yparxoun poly shmantikotera pragmata Nightmare na asxolithoume oloi mas! Pragmata pou katastrefoun kathimerina tin koinwnia mas k tin xwra mas!

    Δ.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αναφορικά με τις ερωτήσεις που μου υπέβαλε ο Δ.Β στις 12 Ιανουαρίου 2011 2:30 μ.μ. επειδή απουσίαζα τις είδα τώρα και πολύ ευχαρίστως θα του απαντήσω αμέσως
    Α) «Afou oloi autoi pou sxoliazei einai fanatikoi k den kserw k gw ti allo... giati stin teliki den katevaine o idios ypopsifios... Afou ap' oti fainetai einai ap' tous ligous pou agapaei ton dhmo..» δεν είπα απλά φανατικοί οπαδοί είπα «.… βλέπεται είναι φανατικοί οπαδοί της πολιτικής: προεκλογικά να λέμε «λεφτά υπάρχουν» και μετά πάρτε μνημόνιο.» και επίσης είπα σε άλλο σχόλιο
    « Θέλω να του Επισημάνω ότι η Νέα Προοπτική αποτελείται από φανατικούς οπαδούς και ψηφοφόρους ΑΥΤΩΝ και των μεν και των δε,» εννοώντας :
    σαφέστατα τους υποψήφιους και τους «κολλητούς» τους στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ τους είναι στελέχη και φανατικοί οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. είναι ΆΥΤΟΙ μας καλούσαν στο παρελθόν να τα ψηφίσουμε, και χωρίς ντροπή θα μας καλέσουν και στο μέλλον. Στην παρούσα φάση όλοι αυτοί αφού έγραψαν τα κόμματα τους εκεί που ξέρουμε ΕΝΩΘΗΚΑΝ σε ένα Ψηφοδέλτιο για να σώσουν το δήμο. Με ποιες αρχές? Με μια και μοναδική. «Άλλα θα πούμε ,Άλλα θα κάνουμε και καλά θα φάμε» Π.χ Στρατιωτικό Εργοστάσιο . Οικονομική Πολιτική ΧΡΕΩΣΑΝ το Δήμο της ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ και έλεγαν ΨΕΜΑΤΑ .όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια τα κόμματα στα οποία διαπαιδαγωγήθηκαν .
    Β) πραγματικά δεν γνωρίζω κανέναν Πρωθυπουργό και κανέναν υπουργό που να μην άφησε πίσω του κάποιο χρέος Και ακριβώς για το λόγο αυτό κατάντησε η Ελλάδα στο ΔΝΤ και πληρώνουμε και εγώ και εσύ. Δημάρχους όμως βρίσκεις που και που. π.χ Τι χρέος άφησε ο Σταματιάδης ?
    Και να ρωτήσω και εγω στα ίσια πόσοι από αυτούς που Ψήφισαν τη Νεα Προοπτική γνώριζαν ότι ο Δείμος της Νεας Χαλκηδόνας έχει χρέος 1,400,000 ευρω? Εσυ το ήξερες ?
    Όσο γιατί δεν κατεβαίνω υποψήφιος ευχαρίστως και εγώ αλλά και πολλοί άλλοι συνδημότες και ενεργοί πολίτες θα κατέβαιναν αν υπήρχε ένας Συνδυασμός που θα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ,ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και για πραγματική ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
    Να είσαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν τέτοιοι Συνδυασμοί έτσι κι αλλιώς πιάνουμε πάτο δεν είναι δυνατόν τα λαμογια και οι αγύρτες να κυβερνούν συνεχώς.
    Όσο για τον άλλο φίλο τον ανώνυμο της 13 Ιανουαρίου 2011 2:13 π.μ. τον
    πληροφορώ ότι και πήγα να ψηφίσω και ούτε πικραμένος ούτε μαυρισμένος υποψήφιος είμαι ,όσο για την καμένη γη και ποιος ευθύνεται για αυτήν θα απαντήσω με μια φράση του Ζ.Π. Σάρτρ
    «ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ …»
    δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μάτια σας για να βλέπετε , τότε θα τα χρειαστείτε για να κλάψετε…¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή