Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Από σήμερα η προσφορά της "Ιατρικής Φροντίδας"

Η Ιατρική Φροντίδα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης τριών μηνών από την τραγική απώλεια του Δημάρχου Γ. Αποστολάκη, αποφάσισε, τιμώντας την μνήμη του, να προχωρήσει στην ακόλουθη προσφορά σε όλους τους κατοίκους της νέας μας πόλης.
Για το διάστημα από 1 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Τρίτη έως και 11 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Παρασκευή, προσφέρει δωρεάν εξέταση σακχάρου, χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων σε όλους τους κατοίκους.

Επίσης στο ίδιο χρονικό διάστημα, έκπτωση 20% στον ισχύοντα τιμοκατάλογο, για οποιαδήποτε άλλη ιατρική εξέταση που θα χρειαστεί.

Οι εξετάσεις αίματος, θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, το διάστημα 9:30 π.μ. έως 11:30 π.μ. Όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις επίσης, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, θα πραγματοποιούνται στο ωράριο λειτουργίας της Ιατρικής Φροντίδας.

Η Ιατρική Φροντίδα, θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια δημιουργίας μιας νέας κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε οι πολίτες και η πόλη μας να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες, που ήδη όλοι βιώνουμε.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2011.

- Δεκελείας 64 Νέα Χαλκηδόνα
τηλ.: 210 2586006
fax: 210 2526788

1 σχόλιο:

  1. Π'ηγα και εγώ για να εξεταστώ και η ουρά έφτανε μέχρι της Παναγιωτάκη. Ε, είπα λοιπόν να μπω στην κοντινότερη πόρτα, κι ας πλερώσω κατιτίς. Οχι,θα κατσω να σκάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή