Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο κ. Μανώλης Καμπούρης γράφει για τον Συμπαραστάτη του Δημότη

Λάβαμε προ ολίγου και δημοσιεύουμε αυτούσια (εκτός των αριθμών των τηλεφώνων του, φυσικά) την ακόλουθη επιστολή από τον κ. Μανώλη Καμπούρη:
Αγαπητέ κύριε Σεϊτανίδη,
με έκπληξη δέχτηκα τηλεφώνημα φίλου που μου ανακοίνωσε ότι είμαι υποψήφιος «συμπαραστάτης του δημότη» στο νέο Δήμο!
Με πληροφόρησε που και πως (στο μπλογκ σας) κι ενημερώθηκα σχετικά.
Προφανώς δεν υπάρχει τίποτε μεμπτό που να σας αφορά, καθώς γνωρίζω τι συμβαίνει και πως τακτικά στον χώρο της πολιτικής και του διαδίκτυου.
Επιθυμώ να δηλώσω δημόσια προς άρση κάθε παρεξήγησης ότι ουδείς ως τη στιγμή που δέχτηκα το παραπάνω τηλεφώνημα με προσέγγισε, μου πρότεινε, μου υπέμνησε, υπαινίχθηκε ή ότι σχετικό, από καμία παράταξη, κανένα κόμμα, κανένα πρόσωπο ή σχήμα…
Συνεπώς ποτέ δεν υπήρξε το παραμικρό ούτε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Γρετζελιά και άρα διαψεύδω οτιδήποτε σχετικό μπορεί να ακούστηκε ή γράφτηκε εδώ ή αλλού.
Ομολογώ πως είχα άγνοια και για το γεγονός ότι έχουν δρομολογηθεί οι σχετικές διαδικασίες, καθώς όλη την προεκλογική περίοδο απείχα συστηματικά από κάθε δραστηριότητα υπέρ οποιουδήποτε συνδυασμού ή υποψήφιου… και ως αυτή τη στιγμή συνεχίζω να απέχω!
Διαβάζοντας όμως όλα όσα έχουν αναρτηθεί στο μπλογκ σας και βλέποντας το χαρακτήρα που αποδίδεται στο θεσμό, διαπίστωσα πως είναι κάτι που έχει για μένα ενδιαφέρον!
Αφού ενημερωθώ πληρέστερα ίσως και αύριο περνώντας από το Δήμο, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν αποφασίσω να θέσω υποψηφιότητα, να τοποθετηθώ δημόσια και μέσω του μπλογκ σας και να ακούσω τις σχετικές κρίσεις ή επικρίσεις συμπολιτών!
ΥΓ. Στέλνω το παραπάνω μέιλ για δημοσίευση και είμαι στη διάθεση σας αν κάτι θέλετε στα τηλέφωνα 21025ΧΧΧΧΧ και 697ΧΧΧΧΧΧΧ και το μέιλ που σας γράφω. Τα στοιχεία επικοινωνίας αν και δεν είναι κρυφά, δεν επιθυμώ να δημοσιευτούν.
Δε γνωρίζω πως και που θα αναρτήσετε το μέιλ μου, σε κάθε περίπτωση σας στέλνω φωτογραφία μου την οποία τώρα και στο μέλλον μπορείτε να αναρτήσετε όποτε και σε όποιο θέμα θέλετε γιατί νομίζετε ότι αφορά.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Καμπούρης Μανώλης

17 σχόλια:

  1. Gia sou re file Manoli!
    Empene esi kai ego mazi sou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα! Ο γνωστός αρθρογράφος του «Επιτέλους»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν βάζει κι ο Λιόσης υποψηφιότητα; Τί Καμπούρης τί Λιόσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Λιόσης, οτιδήποτε και αν γίνεται, κερδισμένος βγαίνει (οικονομικά - διαφημιστικά) Πάντως Γρετζελολιόσηδες δε νομίζω να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι πολλοί να είχαν την ευθύτητα, την ευφυΐα, την αξιοπρέπεια, το θάρρος και την παλικαριά του!
    Με όλους που είχαν εξουσία τα έβαλε δημοσίως, είπε αλήθειες και για αυτό έχει φανατικούς εχθρούς!
    Και όσοι τον γνωρίσαμε και σαν εργαζόμενο στον Δήμο γνωρίζουμε και την ικανότητα του, και την αλληλεγγύη του στους συναδέλφους ανεξάρτητα από απόψεις και τοποθετήσεις…
    Θεωρώ ότι θα ήταν ιδανική περίπτωση για την θέση, αλλά σιγά μην θέλει τέτοιους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ η εξουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σπύρος Καβακόπουλος22 Φεβρουαρίου 2011 στις 12:42 μ.μ.

    Αν τελικά βάλω υποψηφιότητα, θα ήθελα πολύ να έχω συνυποψήφιους ανθρώπους της ποιότητας του κου Καμπούρη. Τον θεωρώ ως μία από τις άριστες υποψηφιότητες που θα τιμήσουν το αξίωμα και τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Μανώλης είναι ένας από του πολύ λίγους που μπορεί να υπηρετήσει με αξιοπρέπεια και ήθος τον θεσμό του συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης!
    Η εμπειρία του δε στα αυτοδιοικητικά αποδεικνύεται εύκολα από την πορεία του ως υπάλληλος στους Δήμους Αθηναίων και Φιλαδέλφειας.
    Ψηφίζω ανεπιφύλακτα Καμπούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να βλέπαμε και κάνα δικηγόρο καλά θα ήταν...
    προς το παρόν όλες οι υποψηφιότητες είναι τίμιες μεν, άσχετες δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμο 1:44

    Μάλλον υπάρχει σύγχυση σχετικά με τις αρμοδιότητες του Συμπαραστάτη του Δημότη. Δεν έχει σχέση με τον Συνήγορο του Πολίτη που χρειάζεται νομική κατάρτιση. Αυτή η θέση έχει, περισσότερο, πολιτικά και λιγότερο νομικά χαρακτηριστικά.
    Οπωσδήποτε όμως, απαιτεί και μια τεχνοκρατική κατάρτιση, όπως όλες οι δημόσιες θέσεις σήμερα.
    Βέβαια, σε κάθε περίπτωση δεν νομίζω ότι ο Μανώλης, καλό παιδί κατά τα άλλα, μπορεί να είναι κατάλληλος για την θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an ontos ta xaraktiristika einai politika tote o Manolis mas kanei kalitera apo aloys apolitik.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως πολύ ήσυχος είναι ο Γρετζελιάς και οι δικοί του (ή μάλλον οι δικές του)... Ύποπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα λόγια του κ. Καβακόπουλου με τιμούν ιδιαίτερα!
    Αλλά αποδεικνύουν ταυτόχρονα αυτά που ήδη γνωρίζουμε για εκείνον…
    Ήθος, αξιοπρέπεια, ανιδιοτέλεια, από ένα συμπολίτη μας που πάντα διαλέγει να προσφέρει αθόρυβα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!
    Ασφαλέστατα η τυχόν εκλογή του θα τιμήσει το θεσμό αλλά και το Δ.Σ. που θα τον έχει επιλέξει!

    Καμπούρης Μανώλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα μπορούσαν ποτέ οι σύμβουλοι-δήμαρχοι μας να έχουν ένα τέτοιο επίπεδο διαλόγου που στηρίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση, την ειλικρίνεια, τον αλληλοσεβασμό;
    Συγχαρητήρια κύριοι Καμπούρη - Καβακόπουλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων επειδή αυτοί θα εκλέξουν τον συμπαραστάτη, να αφήσουν κατά μέρος όλα τα γνωστά κόλπα και να ψηφίσουν άνθρωπο που να μην ανήκει στο γνωστό περιβάλλον που μεγενθύνει την μιζέρια μας...
    Καλείται η δήμαρχος επιτέλους να δείξει ότι μπορεί να φέρει κάτι διαφορετικό στην πόλη προτείνοντας μια αντισυμβατική υποψηφιότητα όπως είναι αυτή των δυο συμπολιτών μας!
    Κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουμε σελίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. thn ekpliksi tha thn kani o xousein pali(pantos to pantrema tha einai gretzelompovoxorino poios na to fantazotane)ante sthn ugia ths epomenhs.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Symfono apolita me to sxolio su Anonyme ton 4:28 24/flevari ... as alaksi kati pleon stin politiki skini me atoma pu pragmatika niazonte gia ton simpoliti tus...

    ΑπάντησηΔιαγραφή